IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

413 Pages V  « < 390 391 392 393 394 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A II-A: Idei pentru meniuri Monti
ghemotoc
post Mar 9 2009, 06:10 PM
Post #3911

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 5,691

Fasolea mea verde e de fapt mancarea principala - nu prea am chef sa mananc carne... Stiu ca ar trebui sa mananc mai multe salate dar pb e ca la serviciu e mai greu... chiar daca imi aduc ingredientele nu prea am in ce sa o pun si sa o amestec... chiar cu bolul de salata nu prea imi vine sa ajung la serviciu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
Pescarush, si eu mi-am propus ca pana de Pasti sa ajung la 52... deci inca 3 kg... nu mi se pare mult intr-o luna....
Go to the top of the page

+Quote Post
dr_wise
post Mar 9 2009, 06:16 PM
Post #3912

Musafir

Kalua, multumesc muuuuuuuuuuuuuuuuult de tot!!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Ia uite aici captura de razboi babana:
(IMG:http://s177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Produse%20MM/HPIM2746.jpg)
Ihaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif)
Sa-ti povestesc...azi dimineata (adica pe la 10:30 (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ) am plecat hotarata sa ma fac bella, adica sa ma tund si sa-mi vopsesc parul. Coaforul era inchis pt curatenie, dar mi-am facut programare pt maine in lb franceza (IMG:style_emoticons/default/yeah.gif) ...asta-i o premiera si sunt foaaaaaaaaaaaaarte mandra de mine! Ce sa fac eu de la ora 10:45 pana la 12:47, cand e trenul pt Capellen (azi e zi de franceza)?!!!
Am luat-o frumusel pe jos inspre centru si dai, si colinda.
Am intrat intr-un magazin cu flori si produse pt ingrijirea florilor, am benoclat ochii la toate cele usurel, fara nici o graba, mi-am luat o punga de seminte de craite, iar la casa mi-am facut curaj s-o intreb pe vanzatoare daca imi poate spune unde e situat un magazin de produse naturiste. Mi-a recomandat un magazin Naturata langa Boulangerie. Am ajuns acolo, din pacate nu aveau decat produse semi-preparate. Numai ca....o vanzatoare draguta s-a oferit sa-mi recomande sa merg la sediul lor principal, unde au de toate, inclusiv faina de naut si soia. Am intrebat-o cu ce autobuz ajung acolo, mi-a dat toate detaliile si eccoooooo! Am ajuns in Patria Produselor Bio!!!! Cand am vazut ditamai supermarketul pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin numa' de produse naturiste, imi venea sa te sun pe mobil de incantare!!! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Nici nu stiam unde sa privesc prima data! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Am descoperit un singur sortiment de faina de soia si vreo 2 de faina de naut. Mai aveau faina de castane, de quinoa, de bio "hirse"(ce naiba e asta?!!!), cereale pt lapte, sosuri bio, etc, etc!
Nu m-am putut abtine si-am cumparat si branzeturi italienesti pt paste si o cafea Arabica bio.
Am vazut si "enspe" feluri de orez, unul salbatic cu bob negru de negru, lung de vreo 1,5cm! (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Ai vazut astfel de orez salbatic? Aveau 2 sau 3 feluri de orez salbatic, dar scump al dracu! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
Acum sunt cu sacii in caruta, dar m-a zvantat de bani, adica le gasesc cam scumpute, dar mde, e bine si asa, adica stau linistita ca, atunci cand am nevoie, stiu de unde sa cumpar.
Acum pot sa jur ca nu ma las pana cand nu ajung la 69kg!
PS: sambata am avut alta revelatie! Intr-o plimbare cu sotul meu am descoperit un magazin asiatic unde aveau paste din fasole mungo in pachete mari.

This post has been edited by dr_wise: Mar 9 2009, 06:22 PM

+Quote Post
ghemotoc
post Mar 9 2009, 06:59 PM
Post #3913

Dependent

Doctore, hirse inseamna mei.

In engleza si franceza e millet.

+Quote Post
kalua
post Mar 9 2009, 07:09 PM
Post #3914

Musafir

Bravo si felicitari pentru captura, doftorici!
Hirse e mei.
Cat ai dat pe faina de naut? Aici e intre 4,40 si 4,99 (nu mai stiu exact) € /500g la Plafar. La magazinul asiatic dau 2 € si ceva pe-un kil! Ia vezi, poate gasesti si tu acolo.
Si nu mai lua branzeturi gata rase, acolo pot baga si coji si chestii pe care nu le-am manca daca le-am vedea intregi.
Cred ca ala-i orezul salbatic bun. Mi-am insfacat o punga de orez si-am masurat cativa bobi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , ai mei au intre 1cm si 1,4cm si-s subtirei tare.

Felicitari si pentru tratativele-n franceza! Pai incearca sa vorbesti cat mai mult, ai sa vezi ca exersatul asta "pe strada" o sa-ti aduca multa beneficii.

+Quote Post
pescarush
post Mar 9 2009, 07:17 PM
Post #3915

Musafir

3 kg nu e mult, ghemotoc, daca te ambitionezi si nu mai calci pe langa. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
La mine, in general a mers 1 kg/saptamana, atunci cand am fost serioasa. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Doctore, asta vroiam sa-ti spun si eu, sa incerci sa vorbesti cat mai mult in franceza, numai asa inveti sa vorbesti fluent. Dar, de inceput, cand te duci la tuns, eu ti-as sugera sa vorbesti in engleza, sa nu iesi cu caciula pe cap o luna. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) In rest, exerseaza-ti franceza cat poti de mult. Ma bucur ca ti-ai gasit fainurile, chiar daca e mai scump, pana gasesti si alt magazin mai ieftin, macar stii unde sa mergi. Mai ce-mi place cand va vad asa ambitioase. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

This post has been edited by pescarush: Mar 9 2009, 07:18 PM

+Quote Post
kalua
post Mar 9 2009, 07:26 PM
Post #3916

Musafir

Taraaaaa, tara, tara: am gasit un posibil motiv dece nu ni se duce sunca cum trebuie: e luna plina (de maine de fapt). Dar de la mijlocul saptamanii viitoare ar trebui sa curga slaninele! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
ghemotoc
post Mar 9 2009, 07:28 PM
Post #3917

Dependent

Kalua, exact asta e motivul... ciocolata si placintele nu cred ca au nicio legatura (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )

+Quote Post
kalua
post Mar 9 2009, 07:45 PM
Post #3918

Musafir

Eu una ma simt curata ca lacrima si tot nu s-a dus nimic. Doftoreasa tot cuminte a fost.
Daca stau si ma gandesc bine am si baut cam mult zilele trecute (apa si ceai, da?), dar de eliminat n-am prea eliminat-o.

+Quote Post
duda
post Mar 9 2009, 08:11 PM
Post #3919

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 4,808

Buna seara, ladies! M-am prezentat cu ceva timp in urma si-am promis ca ma pun pe studiat MM...si-am facut-o, in paralel cu practica incepand de la jumatatea lunii ianuarie. Am plecat de la 63 kg ( dupa abuzurile de sarbatori ) si-am ajuns la 56 kg la ora asta. Va multumesc! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Aseara am reusit sa inchei lectura de la topicul "Ce-am mancat azi: Dieta Montignac" partea I si m-am hotarat sa ies din anonimat mai ales ca, dupa 343 de pagini, imi sunteti atat de cunoscute si apropiate! Am ras si-am plans alaturi de dr.wise, stoinici, roxy, nimphe, pescarush si alte minunate doamne...si-am citit cu atentie maxima sfaturile kaluai, pe buna dreptate numita guru MM. Respect!

Acu' on topic:

D: lapte 0,05% cu fulgi de ovaz si o cafea decofeinizata
P: mancarica de linte cu castraveti murati, un pate Inedit cu masline si un ardei gras
G: o gutuie si un mar
C: fasole verde cu sos de usturoi ( usturoi pisat in amestec cu iaurt 0% si ierburi a la Provence ), o felie branza extra maturata de oaie cu ardei capia si ridichi.

Ce spuneti, e bine? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
ghemotoc
post Mar 9 2009, 08:18 PM
Post #3920

Dependent

Duda, bine ai venit si succes in continuare!
Kalua, s-ar putea sa fie ceva si cu luna... insa la mine, desi nu am mancat conform, la cantar nu se vede... poate pt ca alerg cam mult dupa cutu si il si iau in brate (deja are 10 kg (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
Acum mananc fasolea... daca stiam ca a iesti atat de buna imi luam mai multa cu mine... chiar si fara carne. Multumesc de reteta (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post

413 Pages V  « < 390 391 392 393 394 > » 
Closed TopicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15th May 2025 - 10:13 PM