IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

413 Pages V  « < 391 392 393 394 395 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A II-A: Idei pentru meniuri Monti
pescarush
post Mar 9 2009, 08:37 PM
Post #3921

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) Duda.
Kalua, ce bine ca ai gasit adevaratul motiv pentru care nu slabim. (IMG:style_emoticons/default/thumbsup.gif)
Ghemotoc, eu imi duceam salata la servici, pe langa mancarea principala. Mi-am luat containere mai adanci (cu capac) si pregateam de-acasa salata. Eventual, dresingul pune-l in alt container mai mic (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) (cam multe containere, stiu, si geanta mea era plina (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) si amesteci cu verdeturile la fata locului.

P.S. Cred ca Duda, din umbra, a fost mai cuminte si mai constiincioasa decat noi. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

This post has been edited by pescarush: Mar 9 2009, 08:43 PM
Go to the top of the page

+Quote Post
ghemotoc
post Mar 9 2009, 09:04 PM
Post #3922

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 5,691

Stiu Pescarush, am si eu cutii din plastic dar nu mai pot cara atatea cu mine: cand mananc iaurt trebuie sa-mi iau o cutie pt iaurt, o punga cu fulgii, mai am fructele si masa de pranz - care, uneori, e in vreo 2 cutii... dar cum de obicei masa mea se bazeaza pe legume sau daca nu, am macar niste castraveti goi langa...

+Quote Post
dr_wise
post Mar 9 2009, 09:07 PM
Post #3923

Musafir

QUOTE(ghemotoc @ Mar 9 2009, 08:28 PM) *
Kalua, exact asta e motivul... ciocolata si placintele nu cred ca au nicio legatura (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ghemotoc, esti simpatica foc!
Bre, pai eu sunt si rac, asa ca sunt "atasata" de fazele lunii precum marca de scrisoare, vorba cantecului.
Ehhh, vom vedea....oricum, sunt curata ca lacrima, n-am mai mancat cioco de cel putin 1 saptamana si nici nu vreau sa mai bag in gura cioco sau gem pana nu le vad, mama lor de sunci, duse pe apa sambetei!
Mercurialul de Luxembourg:
faina soia fara gluten x 350g....2,49eur
faina naut fara gluten x 350g....2,99eur
(IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
O sa trec maine, dupa ora de sport, pe la magazinul asiatic, sa vad pe indelete ce au conform dietei MM. Oricum, vreau sa-mi cumpar un pachetoi d-ala cu paste din fasole mungo.
Meniul de astazi:
d - iaurt cu capsuni si fulgi ovaz, cafea decof black
12:00 - o felie de placinta cu spanac
18:00 - ostropel din 2 copanele de pui + tocanita din ciuperci si praz + salata babana de cruditati
Daca mi-o fi pofta, o sa mananc mai tarziu un mar golden.
Pescarush, oricum m-am tuns si vopsit pe 6 dec si nu mi-a placut deloc. Si m-a costat o caruta de bani, fiindca aici tot ce misca nu-i salon normal de cosmetica, sau de coafura. Toate dracoveniile astea se numesc centre de infrumusetare, iar frizerii si coafezele sunt hair stilisti... (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Maine ma duc in alt loc si nu stiu care va fi rezultatul, oricat de mult as incerca sa le explic ce vreau. Eu vreau ceva, iar coafeza face ce-o duce capul. Vedem maine ce surpriza voi avea... (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

This post has been edited by dr_wise: Mar 9 2009, 09:16 PM

+Quote Post
duda
post Mar 9 2009, 09:13 PM
Post #3924

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 4,808

(IMG:style_emoticons/default/thanks.gif) (IMG:style_emoticons/default/flowers.gif) am invatat multe de la voi. Mi-am diversificat alimentatia, nu sunt frustrata de nimic, ce mai, e mare inventie Montignacul asta, ca importanta egaleaza masina de spalat automata. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Da, am fost cuminte, mi-am carat casoletele cu mancare dupa mine la serviciu, la petreceri am mancat numai ce-a fost conform, n-am refuzat dulciurile, dar le-am pus deoparte zicand ca le las pe mai tarziu...iar mai tarziu le-am pus pachetel, frumos, si le-am dus adolescentului de acasa. Dar, mai important e ca, m-am simtit ca intr-o mare familie alaturi de voi, desi am stat cuminte in colt.

+Quote Post
dr_wise
post Mar 9 2009, 09:18 PM
Post #3925

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) Duda, pai si eu tot ca intr-o familie ma simt aici. Sunt dependenta de forumul asta, cel putin din punct de vedere al dietei.

This post has been edited by dr_wise: Mar 9 2009, 09:19 PM

+Quote Post
kalua
post Mar 9 2009, 10:24 PM
Post #3926

Musafir

Duda, bine-ai intrat in famelia noastra! Tare-mi place cum scrii. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De unde esti?

Meniul meu de azi:
o para mica si buna tare, apoi amestecatura de legume (de fapt numai tulpina de telina, andive, rosii, plante si telemea) - ramasite de ieri cu o bucata de somon afumat fierbinte cu condimente mexicane (n-am simtit mult din mexicanism, dar a fost bun). Fara salata, bine ca-i fac observatie lui ghemotoc. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
seara: cod cu mazare in ardei kapia si reductie de balsamico plus salata de-aia mica. Si jumatate de paharel de vin rosé sec, o ne-bu-nie!
(IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/Bucatarie/IMG_1515.jpg)

+Quote Post
3A
post Mar 9 2009, 11:03 PM
Post #3927

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Toronto
Member No.: 3,077

Fetele, eu am abia de vroe 2 zile mi-am revenit dupa concediu...
Acum a inceput si postul asa ca e nitel mai dificil...

Azi:
P: tofu, cu masline, avocado
S: paste integrale cu suc de rosii

probabil un mar

+Quote Post
pescarush
post Mar 10 2009, 12:48 AM
Post #3928

Musafir

3A, unde sunt legumele de langa meniurile tale? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Kalua, imi place mazarea in ardei copt. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

This post has been edited by pescarush: Mar 10 2009, 12:49 AM

+Quote Post
3A
post Mar 10 2009, 01:29 AM
Post #3929

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Toronto
Member No.: 3,077

Mai bag o salata acum pe seara (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Bine ca mi-ai zis, mersi!

+Quote Post
pescarush
post Mar 10 2009, 02:55 AM
Post #3930

Musafir

3A, imi place cum o dregi. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) E foarte bine, doar ma distreaza stilul tau (inconfundabil, de altfel). (IMG:style_emoticons/default/322.gif)

+Quote Post

413 Pages V  « < 391 392 393 394 395 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15th May 2025 - 11:34 AM