IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

413 Pages V  « < 392 393 394 395 396 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A II-A: Idei pentru meniuri Monti
3A
post Mar 10 2009, 03:58 AM
Post #3931

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Toronto
Member No.: 3,077

(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif)

Ma tenteaza si pe mine sa incerc mazarea in ardei...

Pentru maine am facut o supa de linte, dar nu ma dau in vant dupa gust...mai ales ca e fara smantana...
mai bine imi place de garnitura.
Go to the top of the page

+Quote Post
Globetrotter
post Mar 10 2009, 06:50 AM
Post #3932

Bookaholic

Group: Administratori
From: Craiova
Member No.: 5,950

Salutare, fetelor.
Sa stiti ca aveti dreptate, sigur e de la luna. Alaltaieri aveam 53,25 kg, ieri 52,50, si azi iar 53,25. Zau daca stiu unde am gresit. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Si-n plus toata noaptea n-am putut sa dorm.
Meniul meu de ieri:
MD+P- un mar, p, putin salam uscat, cascaval, castravete, almette cu ceapa, ceai
G- un mar, putin suc de portocale, cateva capsuni
C- un mar, p, frigarui cu ceapa si ardei, omleta cu branza, putina rosie si ardei kapia, cacao fara zahar, cateva capsuni

+Quote Post
MarthaToma
post Mar 10 2009, 07:40 AM
Post #3933

Dependent

Group: Tratabil
From: Iasi
Member No.: 5,733

Neatza fetele si o zi minunata! La multi ani pt 8 martie! Eu mai cu intarziere caci am fost internata in spital cu piciul. Mi-a facut temperatura peste 39 si ne-a internat. Din fericire totul e ok si se pare ca a fost doar o simpla raceala, azi avem toate rezultatele la analize. De mincat am mincat conform, exceptie niste mucenici ieri. Nu e de scuza dar alergand toata ziua cu piciul sa-i faca analize, cu externarea apoi, seara cand am ajuns acasa nu aveam nimik de mincare ci doar mucenicii primiti de la bunica. I-am executat cu o cana de lapte caci ma luase cu ameteala de la oboseala si stres.
Azi revin 100% la MM.
Acum o cafea black. Mai tarziu un mar.
P: omleta + salata
C: branza cu smantana + un ardei gras

+Quote Post
kalua
post Mar 10 2009, 09:52 AM
Post #3934

Musafir

54,9! (IMG:style_emoticons/default/yeah.gif)
bookaholic, sucul de portocale cam face in general sa tasneasca insulina...

+Quote Post
dr_wise
post Mar 10 2009, 10:09 AM
Post #3935

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ..si eu 73,0000kg!!! (IMG:style_emoticons/default/rock.gif) Yehhhhhhhh!
Kalua, sa tragem o sarba?!
Aseara am mancat fructe inainte de culcare si vad ca a fost OK.
Astazi fac o tocanita de praz (ca prea mi-ati agitat retetele de praz pe sub nas zilele trecute) cu resturi de carne de porc si curcan.
Spor la slabit, frumoaselor si sexoaselor! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
albinuza
post Mar 10 2009, 10:40 AM
Post #3936

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

Hielau! Eu am o problema (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
M-am cantarit duminica dimineata si aveam 53 de kg. Pana aici perfect! Problema este ca, se vede clar pe mine ca am luat proportii. Am facut un dos iaaar (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
kalua
post Mar 10 2009, 10:44 AM
Post #3937

Musafir

Yo, baby, yo! Tragem si-o sarba, si-un can-can, tot ce vrei, doftoreaso! Eu imi pun mare sperante in zilele astea in care voi manca mult peste pentru ca stiu ca-mi prieste de minune.

Martha, chiar ma intrebam ieri de ce n-ai mai scris. Bine ca acum totul e mai bine! Sanatate!

Albina, ia zi tu de cand mananci iar conform, fara alte prostii pe langa?

+Quote Post
albinuza
post Mar 10 2009, 10:51 AM
Post #3938

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

Conform conform nu am tinut niciodata, v-am zis micile abateri cum ar fi berea (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Am vreo 2 sapt. Sunt din nou balonata de zici ca mai am un pic si plesnesc. Da mi se pare ciudat ca greutatea se mentine, dar se vede pe mine ma m-am marit. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
Light Blue
post Mar 10 2009, 11:18 AM
Post #3939

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 4,661

Ce fete cuminti!
Se pare ca mucenicii au tentat pe multa lume, inclusiv pe mine.
3A, eu pun zeama de lamaie la supa de linte si imi place gustul.
Martha, ma bucur ca e bine copilasul. Si eu am stat cu fetita internata acum 2 ani si e groaznic in spital.
Am inceput ziua bine: paine filozofala calda cu branza de vaci 0% si masline, apoi cafea si mai tarziu ceai verde. Sa vedem cum va fi in continuare.

+Quote Post
ghemotoc
post Mar 10 2009, 03:55 PM
Post #3940

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 5,691

Martha, bine ca se simte bine copilasul! (din atatea cuvinte existente in romana eu nu am putut sa gasesc decat bine si bine... hmmm...)
Azi:
MD - cafea cu lapte 0%, crackeri cu un castravete, fulgi de ovaz cu 0%
P - fasole verde (cred ca am pus i o bucatica miiiiiica de piept de pui, sa vie de gust dar imi place mai mult fara carne)
C - fructe

Nici noi nu am prea dormit bine in ultimul timp, azi dimineata nici macar nu am auzit ceasul, nu stiu cine l-a oprit... poate cutu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Kalua, doctore, sarba si can-canul fac bine la sunculite... Ma bag si eu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post

413 Pages V  « < 392 393 394 395 396 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 30th June 2025 - 07:58 PM