IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

413 Pages V  « < 393 394 395 396 397 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A II-A: Idei pentru meniuri Monti
nicotan
post Mar 10 2009, 04:57 PM
Post #3941

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 5,977

Buna fetelor! Ieri nu am reusit sa-mi scriu meniul ca am fost toata ziua pe drumuri, dar azi notez ca am rezistat asaltului mucenicilor,atat la serviciu cat si la soacra mea si am suparat pe toata lumea, ca ce are daca mananc macar unul!? Insa nu am cedat asa ca sunt mandra de mine.Meniul meu e cam monoton deocamdata, ca nu prea am avut timp sa rasfoiesc retetele dar eu ma simt bine si ma satur cu ceea ce mananc. Azi am mancat fructe dimineata si pe la 10 un iaurt degresat, la pranz salata cu branza ca asta e meniul ce putem sa-l facem la serviciu, acum jumatate de ora am degustat si eu pateul inedit cu o rosie *e foarte bun,m-am lamurit de ce il laudati voi si pentru seara pregatesc niste peste la gratar.
Si ca sa ma laud, ieri m-am cantarit si am avut surpriza sa constat ca deja am pierdut 1 kg (si nu-mi pare rau deloc dupa el).
Va pup si o seara placuta!
Go to the top of the page

+Quote Post
Globetrotter
post Mar 10 2009, 05:44 PM
Post #3942

Bookaholic

Group: Administratori
From: Craiova
Member No.: 5,950

Kalua, asta inseamna ca imi creste glicemia, ca m-ai cam bagat in ceata...? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Pai eu am lasat distanta de minim trei ore intre gustare si masa, deci nu cred ca ar fi trebuit sa am probleme. Parca am citit in carte ca e bine sa bei suc din portocale proaspat stors...
E, oricum cam stiu eu pe unde am gresit... Nu am mancat de dimineata, am mancat prea greu seara, usor la pranz, am bagat si ceva salam. Sper sa ma tin mai bine de treaba... (IMG:style_emoticons/default/weep.gif)

+Quote Post
duda
post Mar 10 2009, 07:45 PM
Post #3943

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 4,808

[quote name='kalua' date='Mar 9 2009, 10:24 PM' post='224392']
Duda, bine-ai intrat in famelia noastra! Tare-mi place cum scrii. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De unde esti?

Bine ca m-ati primit! (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) Nu stiu altii cum sunt dar...eu mi-am inceput aventura vietii in orasul cu salcami, acolo unde Chira Chiralina si-a aratat farmecele, adicatelea in Braila. Am continuat-o cu o studentie faina in dulcele targ al Iesilor ( stiam io ca ne cunoastim di undeva, candva...), am poposit vreo 15 ani pe meleaguri bucovinene si de vreo doi ani imi croiesc drum prin jungla bucuresteana...si-apoi cine stie unde ma vor mai duce faptele, gandurile si iubirea!?

Asaaaa...sa revin la oitele noastre. Raportez:

MD: mar, pauza 15-20', lapte 0,05% cu fulgi de ovaz si o cafea decofeinizata
P: mancarica de linte de ieri, castraveti murati, o salata ( salata verde, ardei capia, ridichi si tofu cu chimen )
C: salata de fasole alba cu ardei capia si usturoi, presarata cu branza telemea de oi...si castraveti murati

S-ar putea sa mai mananc un mar si-o gutuie pana ma culc.

Numai bine.

+Quote Post
dr_wise
post Mar 10 2009, 08:39 PM
Post #3944

Musafir

Duda, esti simpatica foc! (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif)
Martha, multa sanatate puiului tau! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Ghemotoc, nici nu-ti imaginezi ce dor mie de un dantz romanesc! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) M-am anchilozat rau de tot pe aici, fara topaiala zdravana.
Meniul de today:
d - 2 iaurturi x 125 + capsuni + fulgi ovaz, cafea black
12:00 - 1 felie de placinta (mai am una si gata (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) )
19:00 - tocanita de praz cu carne de porc si curcan, salata de varza rosie
Acum ma hidratez intens cu apa plata.
Seara buna tuturor si sa ne vedem maine mai usoare cu cel putin 500g... (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
PS: am o pohta de caju, de numa' numa'! (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif)

This post has been edited by dr_wise: Mar 10 2009, 08:40 PM

+Quote Post
Globetrotter
post Mar 10 2009, 09:25 PM
Post #3945

Bookaholic

Group: Administratori
From: Craiova
Member No.: 5,950

Si iata si meniul meu de azi:
MD- suc de portocale, p, cafea, paine pumpernikel cu gem fara zahar, ceai
G- o para
P- doua oua fierte, salata de castraveti, rosii, ardei si cascaval
G- o para
C- snitel pui (cu faina de naut), tzatziki, rosie, placinta cu telemea conforma, ceai

+Quote Post
lotte
post Mar 10 2009, 09:28 PM
Post #3946

Incurabil

Group: Obsedat
From: Ro Mania
Member No.: 324

Dr_wise, te felicit pentru franceza.
O sa te indragostesti de ea, parol!
Ma bucur ca ai gasit faina de soia si de naut.

Eu azi:

d: iaurt cu fulgi de ovaz, cafea conforma (la mine e mereu aceeasi placa (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) )
gustare:1 mar
p: un soi de salata boeuf conforma, dar fara maioneza (lenea-i mare)
c: salata cu de toate
un mar

Am vrut sa fac plancintele cu telemea, iarasi, dar sunt obosita, o las pe maine.
A, si in fiecare seara servesc fitness, for hips and back.
Am fost la fizioterapeut, mi-a interzis schiatul si muntele, din cauza rotulei, trebuie sa lucrez mult la musculatura picioarelor.
La munte nu pot sa renunt de tot, doar fac o pauza, pana in aprilie.

O seara faina!

Pup.

+Quote Post
kalua
post Mar 10 2009, 09:57 PM
Post #3947

Musafir

book, lasa mai bine sucul de portocale, da, ridica glicemia. Daca crezi tu ca nu poti trai fara el, bea-l macar la sfarsitul micului dejun.

dudo, pe mine ma leaga de patria muma si Bucovina. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Eu azi:
cafea
pranz: o para mijlocie, apoi calamar de la conserva (o bunatate, atat de fraged si cu un gust atat de bun) cu ciuperci marinate si-un ardei kapia rosu
cina: creveti marinati cica indian, apoi prajiti, cu salata verde de-aia mica
(IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/Bucatarie/IMG_1528.jpg)

+Quote Post
dr_wise
post Mar 10 2009, 10:32 PM
Post #3948

Musafir

Kalua, dar tu chiar ai vorbit serios! E "fish week" la voi?! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Am si eu o intrebare...mi-a fost pofta de ceva dulce, asa ca am mancat 4 capsuni, dar sunt mai degraba pline de vitamina C, decat dulci...si am completat dupa ele cu niste telemea maturata + 2 rosii....e bai mare?! (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

+Quote Post
Fanny
post Mar 10 2009, 10:34 PM
Post #3949

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Capsunile si fragii se puteau consuma la masa fara probleme, din stiu eu. Nu? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
Light Blue
post Mar 10 2009, 10:38 PM
Post #3950

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 4,661

Si eu stiu la fel, dar daca ai mustrari de constiinta poti sa ne dai noua capsunile:D .
Am trecut ziua cu bine:
P: ciorba cu carne de vita, varza gatita cu un carnacior;
S:ou fiert si salata de morcov cu gogosari.
O seara cat mai buna si vise placute!

+Quote Post

413 Pages V  « < 393 394 395 396 397 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 12th May 2025 - 06:40 AM