IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

413 Pages V  « < 394 395 396 397 398 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A II-A: Idei pentru meniuri Monti
kalua
post Mar 10 2009, 10:59 PM
Post #3951

Musafir

Pai cata telemea ai mancat la cele doua rosii? Dac-a fost multisoara, teoretic nu-i foarte bine. Ia naibii un patratel de ciocolata si gata data viitoare!

Da, bre, mai am doua zile pestoase in fata mea, de vineri gata cu binele. Dar maine la pranz cred ca mananc altceva, am si o idee ce, la care-mi curg balele pe tastatura.
Go to the top of the page

+Quote Post
pescarush
post Mar 10 2009, 11:17 PM
Post #3952

Musafir

Salutare gagici.
Eu am mancat azi:
D - cafea cu lapte, jumatate de mar, pauza, tarate de ovaz cu apple butter (taratele astea se fierb in apa, arata ca o budinca insipida)
G - niste nuci si migdale, o cafea cu lapte (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) in deplasare, la o prietena
P - racituri, rosii
C - friptura de pulpe de pui la cuptor, o salata.

Nu prea am baut apa, incep acum, sa vad cat recuperez. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

P.S. Doctore, asa o pofta idioata am avut eu ieri de ceva dulce, simteam ca ma urc pe pereti, nu-mi puteam lua gandul de-acolo (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif) , asa ca m-am dus si am luat 2 lingurite de apple butter. Nu pot spune ca m-a satisfacut, dar macar mi-am putut lua gandul. Deja ma gandeam serios sa merg intr-una din zile sa-mi caut crom pe la farmacii, parca Roxy zicea ca a ajutat-o. Deocamdata mi-a trecut, azi n-am mai simtit pofta de dulce, sper sa nu mai revina. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

This post has been edited by pescarush: Mar 10 2009, 11:23 PM

+Quote Post
dr_wise
post Mar 11 2009, 12:18 AM
Post #3953

Musafir

Pai dintr-un pachetel de 150g telemea cred ca mancai 1/3...adica 50g maxim. Pare mult, fiindca am savurat-o ca pe-o ciocolata. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
De cioco nu ma ating nici batuta. Am cioco aia cumparata din Germania pe 28 febr, dar stiu cum fac (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) nu ma pot opri la un cub, o halesc pe toata, chit ca o sa mi se faca lehamite de cioco pt urmatoarele luni. Asa ca zic "pas".
Prefer sa ma pastrez pt un mousse de cioco de Paste (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) ...si tinand cont ca voi sarbatori, vreau, nu vreau, Pastele catolic si pe cel ortodox....mneeeeeee, abstinenta totala pana atunci, poate mai scap de vreo 2-3kg....ehhhh (IMG:style_emoticons/default/cloud9.gif) ...vise....

This post has been edited by dr_wise: Mar 11 2009, 12:20 AM

+Quote Post
3A
post Mar 11 2009, 01:43 AM
Post #3954

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Toronto
Member No.: 3,077

Salutare dragutelor!

Data viitoare o sa pun lamaie, mersi LightBlue

D: un cub de cioco
P: cruditati (conopida, broccoli si naut fiert)
capsuni
S: supa de linte si salata (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

+Quote Post
kalua
post Mar 11 2009, 08:53 AM
Post #3955

Musafir

Doftoreaso, pai sa ne zici cum a reactionat cantarul dupa telemeaua de-aseara, poate-i place. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Mar 11 2009, 10:15 AM
Post #3956

Musafir

'Neata!
A reactionat ca naiba...73,3kg. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) O fi de la telemea, o fi de la tocanita de praz de la cina, habar n-am. Cred totusi ca-i de preferat o salata seara in loc de mancare gatita.

This post has been edited by dr_wise: Mar 11 2009, 10:16 AM

+Quote Post
MarthaToma
post Mar 11 2009, 10:28 AM
Post #3957

Dependent

Group: Tratabil
From: Iasi
Member No.: 5,733

Neatza fetele si multumesc mult de urarile de sanatate pt junior (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
In spital am reusit de am stat la rezerva, dar m-am stresat in rest ca nu stiam exact ce are si pe fond nervos cred ca am mai dat jos vre-un kg ceva. Sper in weekend sa ajung sa ma cantaresc.
Aseara nu am mai mincat ce-mi planificasem la cina si am inlocuit cu 2 mere si o portocala.
Azi:
MD: cafea black + 2 mere
P: salata de rosii +castraveti+masline
C: linte + salata de varza
Am intrat intr-un magazin naturist si am gasit un fel de paine facuta doar din taratze si-i zice Azima, oare se merita cumparata si mincata dimineata cu dulceata conforma si iaurt, sau poate si cu un ochi? Mai multe info despre ea am gasit pe un site dar nu stiu daca am voie sa pun adresa aici. As cumpara din cand in cand caci nu tot timpul pot sa imi prepar eu, lipsa timpului bat-o vina (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post
kalua
post Mar 11 2009, 10:58 AM
Post #3958

Musafir

Martha, de ce nu-ti faci paine mai multa cand ai timp si o congelezi in portii? Si in dimineata in care ai chef de ea, o scoti, bagii feliile in prajitorul de paine si le ai in cateva minute pe masa. Si stii sigur ce-i in ea.

Eu am mai bagat aseara o patratica jumate de ciocolata 72 (sau 74?)%, cantarul arata azi cu 100g mai putin decat ieri. Si aseara doar am mancat mancare gatita, ca in fiecare seara, de altfel.

+Quote Post
pescarush
post Mar 11 2009, 03:39 PM
Post #3959

Musafir

Martha, multa sanatate puiutului. Am vrut sa iti spun de ieri, dar scleroza asta nu ma lasa. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Am reusit si ieri sa nu bag nimic dulce in gura. (IMG:style_emoticons/default/thumbsup.gif)
Meniul meu pe azi:

D - o cafea black, mere calite (de data asta am nimerit scortisoara (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ) cu fulgi de ovaz, un ceai.
P - orez Basmati cu legume, salata
C - ridiche neagra cu puti ulei de struguri si sare.

+Quote Post
ghemotoc
post Mar 11 2009, 03:59 PM
Post #3960

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 5,691

'Neata!
Pe mine iar m-a luat o nenorocita de raceala, ma doare gatul de nu prea pot sa mananc (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Azi - MD: cafea cu lapte 0%, fulgi de ovaz cu iaurt 0.1%
Gustare - mar
P - paste din orez salbatic cu sos de rosii cu ciuperci si 2 felii de prosciutto
Gustare - capsuni
Cina -portocale

Pescarush, am gasit niste vitamine - la mine cam lipsesc Burile si fierul si au si extras de ceai verde si crom. Daca vrei, ma uit acasa si iti spun cum le zice.

+Quote Post

413 Pages V  « < 394 395 396 397 398 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 11th May 2025 - 10:46 AM