![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 218 Joined: 6-September 08 Member No.: 4,661 ![]() |
Zana draga, asta am remarcat si eu. Kalua pregateste mereu bucate deosebite. Ei, la mine meniul e in general mai obisnuit, nu sunt pasionata de mancaruri. Ma si mir ca m-am ingrasat, dar am inceput sa mananc dulciuri dupa ce am nascut si s-au adunat kilogramele.
Dr_Wise,nu ai mai mancat de pranz? Azi: D: 2 mere mici rase, cu fulgi de ovaz, cafea; P: ciorba de primavara cu loboda, varza; S: salata verde cu boabe de naut, ceapa verde, ridichi. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
N-am mancat, fiindca am fost plecata afara de la 10:00 pana la ora 18:00. Ce sa mananc, sa fie conform? Doar fructe! Si nici nu mi-a fost foame.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 48 Joined: 31-October 07 Member No.: 2,533 ![]() |
Fetelor imi este si jena sa va spun ce porcarii fac in fiecare zi... Dupa ce mananc conform toata ziua, seara parca intru in sevraj - simt nevoia de dulce, zic ca iau doar cateva bucatele de cioco conforma si sfarsesc mancand nu numai cioco dar si dulciurile fetitei mele. O sa ma sparga cand o vedea ca nu mai are de nici unele. Sincer simt ca o iau razna, este deja martie iar eu in loc sa scad cresc. Stiu ca numai eu ma pot ajuta dar va impartasesc si voua ce simt in speranta ca poate si voi ati trecut printr-o astfel de faza. Multumesc.
This post has been edited by cori: Mar 11 2009, 11:25 PM |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai normal c-am trecut si, eu cel putin, inca mai trec (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) . Pai ori suntem animale care dau frau numai nevoilor, ori fete destepte care stiu ce se intampla daca pun in gura una-alta.
Cori, se pare ca nu esti indeajuns de motivata si poate ceva in subconstient iti spune sa nu slabesti (grasimea poate fi vazuta si ca un zid de aparare impotriva multor chestii sau oameni). (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Stai ca mi-am mai adus aminte de ceva: am citit ca o cana de ceai de sunatoare ne scuteste de cateva drumuri la frigider (sau, ma rog, la dulapul cu dulciuri). Mai, casa mea colcaie de dulciuri si aproape in fiecare zi se cumpara paine alba. Nu va spun cum miroase cateodata a paine proaspata cand ajung infometata de la serviciu... Dar asta-i, ori bagam in noi in nestiinta, ori avem silueta, mancam sanatos, ne simtim bine si n-avem constiinta incarcata. |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ghemotoc, multumesc, sper sa nu mai fie nevoie de crom. Deocamdata prefer sa ma bazez pe vointa mea (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif) sa nu bag altceva in mine. In plus, asta e a 3-a zi fara dulce, asa ca de-acum va fi mai usor (sper (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ).
Cori, asa cum a spus si Kalua, toate trecem prin asta, dar hambitzul de a fi siluete ne tine in frau poftele. Crede-ma ca si casa mea e plina de neconformitati, din motive de 2 copii, dar eu m-am obisnuit de cativa ani sa nu ma bag la dulciurile lor. Foarte rar, daca ma servesc ei, mai iau cate ceva. Altfel, pentru mine sunt ca si inexistente. Exercitiu de autoeducare. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 48 Joined: 31-October 07 Member No.: 2,533 ![]() |
Kalua, Pesca (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) Voi bea ceai de sunatoare poate, poate...
Sper sa gasesc prin casa un centimetru, sa ma masor, sa postez dimensiunile mele si sa trec la treaba! (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) This post has been edited by cori: Mar 12 2009, 12:49 AM |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cori, e ca la alcoolici anonimi. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Ne bucuram de fiecare zi in care ne-am invins dependenta. Cu atat mai mult cu cat esti rasplatita pentru puterea ta. Adica o zi fara dulciuri ingurgitate se cunoaste imediat. O spun studiind asta pe pielea mea.
Sincer, dupa 3 ani de dieta MM nu ma asteptam sa mai scad asa de repede in greutate. S-a vazut totusi ca, renuntand la dulce conform - ca si asta imi agita pancreasul sa secrete insulina in exces - am pierdut lesne o parte din kg acumulate. Ai putina ambitie si incearca sa rezisti macar o saptamana, dar impuneti asta in fiecare zi, nu astazi pt urmatoarele 7 zile. Usurel, usurel, ca si cum inveti acum sa mananci. Bafta! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Fetelor dragutzelor,
ma incearca si pe mine nevoia de dulce, dar cum am perioade in care n-am fumat tot mai iau cate un cub, doua de cioco.. Azi am mancat o banana, ca se innegrea in frigider si mi s-a cam luat sa arunc mancare... La mine e ziua conopidei. P. paste cu suc de rosii si conopida cruda. banana cu pricina S. ciorba de legume, si inventie proprie: vinete si conopida, usoturoi pe gratar in cuptor (am adaugat si cevaulei si masline) Tin-te tare ca o sa reusesti pana la urma, Cori! |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 162 Joined: 25-January 09 From: Iasi Member No.: 5,733 ![]() |
Hello fetele si o zi minunata!
9.00: un iaurt de baut. Am vazut ca are grasime 2% asa ca nu am mai pus nimik linga el. Vreau sa-mi fac un ness fara zahar caci sunt zombi si apoi gustare un mar cu scortisoara. 13.00: ciupercute sotate + branza de vaci + salata de rosii si castraveti. Trebuie sa ma mobilizez putin si sa ma reapuc de gatit ca mi se cam lungesc urechile (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) 18.00: as vrea niste ficatei la gratar si o salata mare de varza |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna dimineata!
Eu am facut aseara o musaca cu vinete pentru astazi. Astazi sunt plecata pe coclauri in Franta. Ne vedem deseara! Pupici si sa fiti cumintele! Ciocolata e cahhh, chiar si conforma! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 05:06 AM |
|