IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

413 Pages V  « < 397 398 399 400 401 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A II-A: Idei pentru meniuri Monti
sylvia_31
post Mar 12 2009, 10:39 AM
Post #3981

Incurabil

Group: Membru de Onoare
Member No.: 868

Doctoreaso, sa te-ntorci cu poze, please. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Mar 12 2009, 11:10 AM
Post #3982

Musafir

Mergeti in excursie cu "scoala", doftorici?

La mine cantarul tot 54,8 arata. E chiar bine atat timp cat e 54 in fata!

+Quote Post
cori
post Mar 12 2009, 11:56 AM
Post #3983

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 2,533

Dr_wise, iti multumesc pentru cuvintele frumoase care, sincer, chiar m-au motivat! Multumesc. (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)

+Quote Post
nicotan
post Mar 12 2009, 01:08 PM
Post #3984

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 5,977

Cori, si eu am fost dependenta de dulciuri, dar acum am zis gata, ca am mancat suficient dulce cat pentru o viata de om. Si acum imi mai fac cu ochiul si primul instinct cand le vad pe raft in supermarket e sa le pun in cos, dar imi revin si ma duc la fructe. Inainte de a incepe dieta mi-am luat ramas bun de la ele, adica m-m indopat pe cinste si acum am 2 saptamani (ca eu sunt incepatoare) de cand nu am mai mancat nimic dulce. Asa ca, curaj..
MD- 2 mere, 1kiwi, o portocala
p- salata cu oua, branza, rosii, ceapa, ulei masline
c- piept de pui la gratar cu salata

+Quote Post
cori
post Mar 12 2009, 03:26 PM
Post #3985

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 2,533

Buna!
Cu forte noi, ambitie si incapatanare spun:
md, 0ra 10 - painea filozofului cu pate inedit si rosie
p, ora 14,00 - piept de pui cu putin brocoli gratinat si salata de rosii
Pentru seara mai revin. (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
Ma gandeam sa fac niste paste din grau dur cu sos de rosii si ton. Este OK sau e cam mult ptr seara?

This post has been edited by cori: Mar 12 2009, 03:30 PM

+Quote Post
ghemotoc
post Mar 12 2009, 05:45 PM
Post #3986

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 5,691

Cori, parca nu ai voie seara paste (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Aseara nu ma mai mancat nimic, mai mult de lene cred - am fost si la cumparaturi si atat de obosita ma simteam...
Meniul de azi e ca cel de ieri, cu exceptia MDului - am mancat, pe langa iaurtul cu 0% cu fulgi de ovaz si niste crackeri cu un castravete (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) - si mai trebuie sa mentionez si tona de ceai verde pe care o sa o inghit azi.

In seara asta trebuia sa ma duc la un baby shower si renunt, iar nu am dormit bine (cutu asta are o energie in timpul noptii... si ziua doarme) si ma mai doare si gatul (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
Globetrotter
post Mar 12 2009, 06:05 PM
Post #3987

Bookaholic

Group: Administratori
From: Craiova
Member No.: 5,950

Ai dreptate, kalua, am facut-o de oaie. Si la cantar se cam vede din pacate.
Am si eu o mare intrebare (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) :
Azi dimineata am mancat multa paine de tarate cu gem. Gemul este fara zahar dar cu indulcitor, din comert. Si in general este destul de dulce. Stiu ca trebuie sa ma dezobisnuiesc de dulce, dar gemul cu indulcitor intra la aceasta categorie? Poate fi mancat, trebuie sa il mananc mai cu moderatie, sau sa renunt de tot la el? (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Stiu ca ideal ar fi sa mi-l fac singura, fara indulcitori, dar e cam greu. Si in plus, e cam singurul mic dejun care imi place mai mult, pe langa oua (si ouale nu pot sa le mananc prea des)...

+Quote Post
ghemotoc
post Mar 12 2009, 06:06 PM
Post #3988

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 5,691

Din pacate indulcitorul trebuie eliminat complet (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) . Fetele vorbeau de un gem conform ce se gaseste la Metro parca.

+Quote Post
kalua
post Mar 12 2009, 06:26 PM
Post #3989

Musafir

book, poate gasesti macar unul cu fructoza.

ghemotoc, ia du-te du la doctor si cauta-te, ba ti-era greata, ba te doare gatul, ceva parca nu-i in ordine. Mai bine sa fii sigura ca nu-i nimic, nu?

La mine o zi tampita si din punct de vedere al mancatului azi, oi povesti cand mi-oi posta minunatia de meniu.

cori, teoretic poti lua din cand in cand si o cina glucidica. Uita-te si tu cum reactioneaza corpul tau la asta. Exista persoane pe care chiar le ajuta la slabit.

+Quote Post
dr_wise
post Mar 12 2009, 07:10 PM
Post #3990

Musafir

Salutare!
M-am intors inghetata ca un ... de la Polul Nord! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
Domle, e o vreme aici, s-o pui pe rana, dar nu pe rana ta! Ploua, bate vantul si e frig, iar eu m-am imbracat de primavara.
Meniul de astazi:
d - 1portocala, apoi 2 iaurturi x 125g + fulgi ovaz, cafea black
p - carpaccio de boeuf, un paharel de Bordeaux (nu mi-au ajuns nici macar pe-o masea, dar m-am resemnat cu gandul la musacaua de acasa)
s - 1 mar, apoi DOUA portii de musaca cu vinete + salata de varza rosie (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
(IMG:http://s177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Culinare/HPIM2763.jpg)
Acum zac pe scaunul de la PC si-mi fac digestia andante, andante, pana cand e gata ceaiul de cimbrisor....ahhhhhhhhh! Ce buna e mancarea romaneasca! Multa si buna!!!

This post has been edited by dr_wise: Mar 12 2009, 07:11 PM

+Quote Post

413 Pages V  « < 397 398 399 400 401 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 14th July 2025 - 04:14 PM