![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 57 Joined: 25-September 08 Member No.: 4,808 ![]() |
Buna seara la lume!
Eu si hrana mea de azi: D - mere rase cu fulgi de ovaz si cafea decofeinizata P - piept de pui, doua ciuperci umplute si o salata mica ( salata verde, ardei gras, morcov ) G - o portocala si un mar C - o salata XXL ( varza, ceapa verde, leurda, tofu ) Mai am niste wassa cu doar 16% fibre. Am luat pachetul la inceput de Montignac dar, studiind, am vazut ca e de preferat sa aiba cel putin 21% fibre, asa ca am renuntat la el...in fine, ma lungesc la vorba ca mi-e drag de voi! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Intrebarea e daca pot sa mananc dimineata cu branza de vaci degresata si gem dietetic ( conform, cu fructoza )? |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 276 Joined: 19-January 09 Member No.: 5,691 ![]() |
Raportez ca am amigdalita, de unde si greata - nu pot sa inghit si mi se si face greata. O sa fiu ok in cateva zile.
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 57 Joined: 25-September 08 Member No.: 4,808 ![]() |
Intelepciunea voastra, (IMG:style_emoticons/default/heat.gif) ce bine arata musacaua asta! Ma duc sa caut reteta (IMG:style_emoticons/default/valea.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai, doftoreaso, mie mi se lungesc urechile de foame si tu vii cu asa poza aici? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Arata criminal musacaua!
ghemotoc, insanatosire grabnica! duda, poti manca wasa aia asa cum ai spus. A aparut leurda in tara? |
|
|
![]()
|
|
Da, pe piata, la tarani...si e prima oara cand mananc asa ceva! (IMG:style_emoticons/default/rusinosul.gif) Am devenit foarte aventuroasa. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 48 Joined: 31-October 07 Member No.: 2,533 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/help1.gif) (IMG:style_emoticons/default/help1.gif) Fetelor, seara mi-am schimbat planul si am mancat bacon cu ardei gras, ca imi era o pofta de bacon de baleam intr-una!
Si nu am mancat nimic dulce si nici nu voi manca. Va imbratisez pe toate! Si apropo de gemuri, eu am unele f bune, frantuzesti - din Real, pe care scrie asa: capsuni 50 %, concentrat de suc de struguri neindulcit, agent gelifiant pectina din fructe, suc de lamaie. Este conform? (IMG:style_emoticons/default/help1.gif) This post has been edited by cori: Mar 12 2009, 09:17 PM |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu, cori, concentratul de struguri per se nu e conform.
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Am inteles, multumesc pentru raspunsuri.
Cori, stiu gemurile alea, sunt la borcane mai lunguiete, nu? Am dintr-alea si am si unele cu sirop de fructoza. Oricum, o sa incerc sa mananc mai rar. Si iata si meniul meu de azi: (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) MD- o mandarina, p, paine de tarate cu gem fara zahar, ceai P- mandarine, p, omleta, o salata mica de castravete si rosii, niste cascaval, ceai C- doua mandarine, p, putina conserva de sprot afumat, un iaurt mic, putina rosie, ceai |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 48 Joined: 31-October 07 Member No.: 2,533 ![]() |
OMG, si ce bune erau! Asta e, vor intra la capitolul donatii, naspa! Da de Faza 2 sunt bune?
Da cu ce trebuie sa fie indulcite, doar cu fructoza presupun. Si da Bookaholic, alea sunt, dar al naibii de bune... (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) This post has been edited by cori: Mar 12 2009, 09:55 PM |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Frumoaselor, nu stiu cum reactionati voi, dar pancreasul meu nu se linisteste cu gemuri sau dulciuri conforme.
E foarte sensibilos si reactioneaza negativ la orice desert. Doar fructele il lasa linistit. Si astea in cantitate limitata. Dovada: din octombrie pana in februarie s-au asezat pe soldurile mele 4kg de sunculite. Continuu, desi am tinut dieta, e adevarat cu unele scapari, dar mici. Acum, cum m-am lasat de orice dulce, cum s-au topit 3kg in 2 saptamani. La mine e foarte clara situatia. Intelepciunea voastra, (IMG:style_emoticons/default/heat.gif) ce bine arata musacaua asta! Ma duc sa caut reteta (IMG:style_emoticons/default/valea.gif) Pai n-am pus nici o reteta aici, dar e foarte usor de facut, nu-i deloc mare filozofie. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 12:14 AM |
|