![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 115 Joined: 4-January 08 Member No.: 2,938 ![]() |
Doctoreaso,
eu dau 30 euro pt epilat Hollywood style (IMG:style_emoticons/default/innocent.gif) Pentru un epilat de picioruse dar doar pana la genunchi dau 22 euro, in timp ce pentru un epilat picior intreg pretul e de 34 euro. Un under-arms face 13 euro, iar bratele 22 euro. Daca mai vrei si altfel de tarife, iti pot spune mai multe diseara caci am brosurica salonului la care merg eu, acasa. Si meniul meu: MD: niste branza Philadephia pe WASA si cafea D: un sandvici ceea ce e o enorma abatere... C: ceva conform, poate peste... |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 283 Joined: 16-January 08 From: Piatra Neamt Member No.: 3,047 ![]() |
Buna ziua! (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) pentru voi
MD finn-crisp cu branza,ardei gras si iaurt 0,1%; (IMG:style_emoticons/default/coffee.gif) cu lapte degresat P ratatuille cu tofu prajit si vinete pane (in parmezan) C fructe si ceai de tei Am inceput sa pedalez zilnic macar 15 minute iar azi am urcat pe jos dealul pana la scoala(2 km).Sper sa se vada efectele (IMG:style_emoticons/default/rock.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Girl, in ce tara sunt valabile preturile astea?
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Salutare dragelor,
Azi am papat cat de cat conform: MD - un mar maaare,apoi fulgi de ovaz cu lapte P - acu` l-am papat: supa de legume cu pui,snitel de pui in naut,2 felii mici de cascaval pane,salata de varza,morcov,ceapa verde -Bun de bun la ce foame zacea`n mine. Inainte de pranz am fost in oras,la o "cafea",si am baut un fresh de portocale..e o abatere totusi,dar l-am baut la o distanta destul de mare intre mic-dejun si pranz. C - nici nu stiu...ca parca de fructe m-am saturat...vedem... Chiar asa...mierea e conforma sau e conforma doar din cand in cand,la un ceai ceva? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) eu inainte de Monti cam renuntasem la zahar si foloseam mierea pt indulcire.pescarush,tu ce zici?folosesti?mie mi se pare un aliment mult prea sanatos ca sa nu profitam de el...n-am mai folosit miere de cand cu Monti,dar as reveni asa,rarut,la obiceiul acesta. Mi-au sticlit azi ochii la batoanele alea cu susan si miere...dar am renuntat pana la urma sa`mi iau...mierea e`n procent de 1,6% ceea ce mi se pare f putin...in rest zahar si glucoza la greu... (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) roxanica,tre` sa-ti revina ambitia la cote maxime,pt ca tu esti un exemplu demn de urmat pt toata lumea...sunt sigura ca nu`i decat o perioada de latenta a ambitiei,iar apoi va aparea...de multe ori,si vorbesc per general,cand "ma vad cu sacii in caruta ",ma delas asa...nu mai am aceeasi ambitie...pana dau iar cu capu` de tavan... CyL,si mie mi-e teama de mancarea de Paste,mai ales ca o sa merg si`n vizita la parintii iubitului,taica-su e numai cu gura pe mine sa mananc,ca ma imbolnavesc,ca-s prea slaba...acasa o sa fie mai usor,maica-mea s-a cam obisnuit cu mine,dupa cozonac nu ma omor,de la pasca mananca numai mijlocu` ala de branza...si o sa-mi fac eu pt mine o prajiturica buna conforma...si-s sigura c-or sa se dea toti la ea din familion...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) ma gandeam ca as pofti la o savarina de Pastele asta...sa vedem cum Montific reteta... Pupici gagici,zi faina. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 115 Joined: 4-January 08 Member No.: 2,938 ![]() |
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Empty, mierea e conforma din cand in cand. Ca toate dulciurile, nu e bine consumata in fiecare zi (deci nu pe post de indulcitor in ceai), dar cate o felie de paine integrala prajita cu miere, din cand in cand... e sanatate curata. (IMG:style_emoticons/default/322.gif) (Mierea sa fie cat mai naturala, eu o evit pe cea din magazine, cumpar de la tarani). Chiar n-am mancat demult (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) , dar cred ca stiu ce mananc nmaine dimineata. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
md- cafea, mandarina
p- supa de fasole pastai(galbena) g- doua felii muschi tiganesc s- ciorba de fasole boabe |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Teo, ma bucur sa te vad pe aici (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Mult succes!
Empty (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) esti o draguta. Intr-adevar sa stii ca sunt f ambitioasa din fire, dar am dreptul si eu la perioadele mele (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ...nu-i asa Pesca? Astazi am rezistat fara dulciuri; dupa o discutie amicala cu doftoreasa am renuntat la gandul de a lua Crom, ca cine stie ce mi-ar mai provoca si ala. Mai bine ambitie...ca-i mai sanatoasa. Meniul meu de azi: D: iaurt cu fulgi P: piept de pui la gratar, file de peste la cuptor cu salata greceasca fara branza C: 2 nectarine si probabil niste portocale. Nici nu vreau sa ma ating de alune, c-am descoperit unele bune de tot in coaja; asa ca i le pasez lui barbata-miu. Fusei o tura la Mega-Image sa ma aprovizionez cu mancare pentru maine (c-au plecat astia cu cantina azi) si am gasit in sfarsit Pate Inedit. Mi-am luat cu ardei, cu ciuperci si masline. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Girl, preturi cam piperate la epilat totusi in UE, dar n-as renunta la cosmetizarea lunara pentru nimic in lume. Va pup si o seara placuta! |
|
|
gloriana |
![]()
|
Musafir ![]() |
Astazi am mancat asa:
D: iaurt cu fulgi, o cafea. Am observat ca de cand am renuntat la gemul de dimineata nu ma mai razbeste foamea aia imensa pe la pranz. P: ciorba de ciolan, crenvursti cu masline,rosii si castraveti acri S: capsuni , mere, fistic, mandarine. |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
asa-i, roxy. fiecare din noi are dreptul la perioadele ei mai... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) de aia suntem femei, nu-i asa? oricum avem deja avantajul ca mancam si slabim. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
teo,. ma bucur si eu sa te vad printre noi si am si o observatie la meniul tau: muschiuletul ala trebuia mancat la pranz, cu legume, nu ca si gustare intre mese. daca-l mancai la pranz, poate nu mai simteai nevoia de gustare. si inca o observatie fetele: nu va mai stresati pentru ce va fi la Pasti. va stresati degeaba, cu consecinte asupra voastra in primul rand. voi va incarcati constiinta inainte de a comite pacatul, si pana la urma ori nu veti simti sarbatoarea, ori va bagati picioarele si topiti tot ce va iese in cale. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 03:02 PM |
|