IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

413 Pages V  « < 399 400 401 402 403 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A II-A: Idei pentru meniuri Monti
Light Blue
post Mar 12 2009, 10:40 PM
Post #4001

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 4,661

Eu am gasit un gem de prune fara zahar, fara indulcitor- e romanesc, am uitat ce marca e. Si mai era un gem nemtesc f bun cu fructoza.
Ce bine arata musacaua asta! Cum se face?
Azi:
MD: paine filozofala cu branza de vaci 0% si mere calite deasupra- nu m-au impresionat, cafea;
P: supa de salata, omleta si salata de varza;
S: pangasius pane cu salata.
O seara cat mai buna!
Go to the top of the page

+Quote Post
cori
post Mar 12 2009, 11:40 PM
Post #4002

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 2,533

Dr_wise, n-o fi mare filozofie pentru tine ca te-a inzestrat D-zeu cu darul de a fi un f f f bun bucatar, da pe mine nu! Eu vreau sa stiu pas cu pas cum se face musacaua aia, desi nici atunci nu garantez de reusita. Te pup si felicitari! M-ai facut sa salivez la greu!

+Quote Post
dr_wise
post Mar 13 2009, 12:24 AM
Post #4003

Musafir

OK!
Ma conformez acus!

+Quote Post
kalua
post Mar 13 2009, 12:56 AM
Post #4004

Musafir

Hai sa scriu si eu repede ce-am bagat azi in mine:
micul dejun: Cafea neagra
pranz: o para, imi luasem cu mine o conserva cu creveti in ulei de masline si cu usturoi si-am zis ca dau o fuga la magazinul de vis-a-vis de noi sa-mi iau niste ardei, rosii, etc la ei. Ma duc la magazin si vad ca ardei kapia au numai verzi, deci ies din discutie, rosiile erau numai de Spania, de la alea prichindele de tot pana la alea normale, deci facem exceptie si de ele. Intre timp mi se dusese si cheful de a manca crevetii aia, dar taraaa! am ochit niste branzeturi de capra, ridichi, ceapa verde. Pun mana pe ridichi, vai si-amar de steaua lor, moi, deci nici dintr-astea n-am mai luat. M-am tot invartit pe-acolo si am iesit pana la urma din magazin cu niste crenvursti light (astia aratau cel mai bine din punctul de vedere al ingredientelor, cu toate ca aveau si niste dextroza pe-acolo). Deci am mancat 4 crenvursti cu mustar Dijon si scuipat. Salivam numai la gandul unei salate de varza pe langa ei, dar de unde?
cina: un fel de peste de care am mancat prima data in viata si nu i-am gasit denumirea in romaneste (mi-a placut mult) pe salata calduta de ardei copti, cu busuioc si o gramada de salata de-aia mica, ca sa-mi scot parleala pentru azi la pranz.

+Quote Post
dr_wise
post Mar 13 2009, 01:02 AM
Post #4005

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Si eu sunt mare fan salata de varza.

+Quote Post
MarthaToma
post Mar 13 2009, 09:52 AM
Post #4006

Dependent

Group: Tratabil
From: Iasi
Member No.: 5,733

Neatza si o zi minunata!
Eu aseara am pacatuit cu niste lapte cu gris si dulceata (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Am facut pt junior si nu m-am putut abtine sa nu iau si eu o portie, desi pt papilele gustative a fost un rasfat pancreasul meu m-a trantit la pat. Asa ca subscriu la vorbele doftoresei, dupa ceva timp de pauza de dulce chiar si conform, pancreasul a luat-o razna cand a dat din nou cu ochii de zaharul din dulceata.De acum pauza totala de la dulce pin la pasti cand imi voi face eu conforme.
Azi:
9.00: 2 pere + o cafea black
13.00: mazare + salata de varza
18.00: cred ca fac o linte + salata

+Quote Post
dr_wise
post Mar 13 2009, 10:14 AM
Post #4007

Musafir

Buna dimineata!
Ieri aveam de gand sa cumpar 2 nectarine aduse din Chile, ca sa le amestec cu iaurt in dimineata aceasta, dar, oricat le-am mirosit, nu aveau nici un Dumnezeu. Asa ca am ales sa cumpar fructe de padure congelate pt mic-dejunul meu cu iaurt:
(IMG:http://s177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/mic%20dejun/HPIM2765.jpg)
Pentru pranz voi studia niste retete cu calamari, ca prea mi-a facut pofta Kalua.
PS: am pus aseara reteta de musaca la topicul de retete montignace pentru felul II. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

This post has been edited by dr_wise: Mar 13 2009, 10:15 AM

+Quote Post
nicotan
post Mar 13 2009, 05:30 PM
Post #4008

Tratabil
**

Member No.: 5,977

Astazi a fost o zi cam obosita, asa ca de sfarsit de sapt.Am avut si o sarbatorita la serviciu, dar am scos-o la capat onorabil, pana la urma (am scapat doar cu o gura mica de dry gin).
MD- Mere, kiwi
P- ciupercute (de la sarbatorita, mi-a adus meniu separat)
C- pastai cu usturoi, pate inedit(ca tot am facut o pasiune pentru el) si ceapa verde.
Sper ca pana ma culc sa nu mai mananc nimic (speranta moare ultima...)

+Quote Post
duda
post Mar 13 2009, 06:03 PM
Post #4009

Tratabil
**

Member No.: 4,808

Hielaaaau si "succesuri" tot inainte, fetili!

Zi cu pacate, asa ca la spovedanie cu mine:
D: jumatate de mar, pauza, wassa cu branza de vaci degresata si gem de zmeura dietetic, cafea decof
Gustare: o portocala
P: fasole verde cu putin piept de pui si salata de morcov
Gustare: ciocolata 80% jumatate de tableta si un mar la o ora
C: pastrama de porc cu mustar Djon si o salata extralarge ca pentru iepuri ( varza si morcov )

Cam mult pentru o zi... (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif)

P.S.: doctore, multumim pentru reteta!

+Quote Post
dr_wise
post Mar 13 2009, 07:56 PM
Post #4010

Musafir

Cu multa placere! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Astazi mi-am facut din nou paste carbonara pentru pranz, dar sa stii Kalua draga ca, oricat m-am strofocat, n-am reusit sa razbesc alea 100g de vermicelli mungo! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Nu poci, domle!
Uite portia intreaga, le-am trantit pe toate in farfurie (de data aceasta cu Pecorino de la mama lui (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ), poate, poate, le mananc. A ramas cam jumatate din cantitate.
(IMG:http://s177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Culinare/HPIM2771.jpg)
In seara asta nu cred ca mai mananc ceva, sunt super plina.
Aaaaaa! Am uitat sa declar capuccino ala baut la ora 1400, inainte de masa de pranz.

+Quote Post

413 Pages V  « < 399 400 401 402 403 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 7th May 2025 - 07:27 PM