![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 218 Joined: 6-September 08 Member No.: 4,661 ![]() |
Buna seara!
Multumim pentru reteta de musaca. Ce bine arata fructele alea congelate! Vreau cireseee. Mai am putin de asteptat. Azi: D: salata de morcov energizanta, cafea; Gustare: mar; P: ciorba de loboda, snitel de soia cu salata verde; S: mazare, snitel de soia si salata. Martha, cum poti sa mananci gris cu lapte? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nu as putea manca asa ceva nici cu forta. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ei, da?!!!
Era o bunatate pe vremea cand eram pustoaica! De fapt, trebuie sa declar ca am supt biberon pana in clasa I, doar pt faptul ca-mi placea la nebunie sa beau o budelca de gris cu lapte dupa masa de pranz. Adormeam instant. Asta era digestivul meu. Asa ca o inteleg fffffffffffffffffff bine pe Martha! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Buna seara!
Meniul meu de azi: MD- o mandarina, p, paine de tarate cu crema de branza, ceai P- doua oua prajite, putin cascaval, putin pateu, ceai C- saganaki cu creveti, putina salata de rosii,castraveti si ardei, ceai Sper ca nu am mai facut greseli (IMG:style_emoticons/default/inocentul.gif) ... |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
pai si legumele unde sunt, bookaholic? (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
eu am mancat conform ieri, dar n-am mai scris aici, si sincer, am si uitat ce-a mancat. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) batranetile dom'le. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) azi am mancat doar MD pana acum si un mar la ora 1. deci, am mancat crackers de ovaz cu apple butter, iar al ora 1 un mar. acum nu stiu ce sa fac pentru pranz (si e 3:30 PM), iar de seara nu mai vorbesc. ma duc sa bag nasul in frigider, sa vad ce scot. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Doftoreaso, inseamna ca ai obrazul subtire tare. Eu m-am mai uitat inca o data pe pachet, 100g scrie pe el si-l dovedesc fara macar sa ma strofoc la o masa. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ca sa va faceti si voi o idee ce cantitati ingurgitez eu. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Azi: micul dejun: cafea acasa, cum am ajuns la serviciu fulgi de ovaz amestecati cu tarate de secara cu iaurt 0,1% (vreo 250g). Ypeeee, am macat ceva la micul dejun! pranz: o conserva de creveti cu usturoi in ulei de masline cu doi ardei kapia rosii cina: gulas de Boemia cu varza bavareza (IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/Bucatarie/IMG_1567.jpg) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Aaa, ca mai vroiam sa va spun ceva, acum, ca vine primavara: cine vrea sa bage un catalizator la slabit (si-i in stare de asa ceva) sa manance numai carbohidrati cu IG-ul pana-n 35 si proteine. Fara lipide (grasimi).
Azi dimineata la mine cantarul era cam balbait, ba arata 54,7, ba 54,8. Pana la urma s-a oprit la ,8, dar asta era inainte de a ma fi usurat. De-abia astept cantareala de maine! |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mie mi-e frica de cantareala de maine, fiindca am baut un capuccino la pranz (fara zahar, dar cu frisca neindulcita) si am mancat 2 portii de musaca - ultimele - in seara asta, acompaniate de 1 kapia rosu si 2 rosii.
Bag seama, stomacul meu expandeaza la drum de seara....ca vampirii... (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Acum ma dreg cu ceai de cimbrisor en gross. PS: ca sa vedeti ce pata am pusa pe dulciuri, i-am donat lui amore puro toata ciocolata aia cumparata din Arlon, aia cu levantica, lamaie, macadamia, etc. Maica Tereza ma cheama!...bine, bine...recunosc ca am pastrat-o p-aia achizitionata in Germania, de la Lindt. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) This post has been edited by dr_wise: Mar 13 2009, 11:43 PM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Salutare fetele,
eu ieri m-am simtit aiurea asa ca am cam tras chiulul de la mancare, in schimb iar am fumat ca turcul (aia nu-i buna, dar conforma (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) Azi, P: ciorba de legume un avocado S: habar n-am...poate fac o varza calita si nelipsita cioco (oi scoate-o si pe asta intr-un final...) Asa doftoreaso? eu cu grisul eram la prima ora, imi povestea mama ca ma trezea la 5 si trageam din biberon cu jumate ochi deschisi si intre timp ma si imbraca (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pe mine m-a apucat acum vreo ora pofta de dulce, de-aia de-mi venea sa ma bag in toate si sa ma opresc cand simt ca mi-e rau de-atat dulce. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Dar ma tin batoasa! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
3A, dar vad ca ai si tu niste meniuri... ca ale mele (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Deci, la pranz am mancat dovlecei pane (dati numai prin faina de naut, fara ou) cu rosie. C - zacusca de fasole; n-am gasit cu ce s-o "asortez", in afara de ceapa. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Doctore, poti da mana cu fiu-meu cel mic. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Cu greu l-am lamurit sa renunte la biberon cand a implinit 6 ani. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Am apelat la rusinea de a afla copiii la scoala, si asa a renuntat. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Dar eu nu le-am dat gris cu lapte prin biberon la ai mei. Le dadeam cereale Nestle, nu le mai faceam si gris, ca erau suficient de mari si grasuti. (pana pe la 2 ani). Of, Kalua, stiu cum e, si pe mine ma apuca in cate o zi, rau de tot. (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif) (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) This post has been edited by pescarush: Mar 14 2009, 01:08 AM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 08:04 AM |
|