![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Am vazut Pesca...
No, cine se aseamana se aduna (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) si se manifesta si la noi astenia de primavara cum poate, desi primavara nu-i (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (ai vazut ce zicea Albi, ca la ea sunt 30 de grade! are vreme buna stim noi cine (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) p.s. la "cina" pana la urma am fost in stare doar sa rontai niste semnite... |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 162 Joined: 25-January 09 From: Iasi Member No.: 5,733 ![]() |
Neatza fetele si un weekend minunat!
Azi: MD: iaurt cu fulgi de ovaz + o lingurita de fructoza + esenta de rom + scortisoara...o nebunie (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) P: salata de cruditati + 2 oua fierte C: ficatei la gratar + salata Sper sa raman doar cu ce mi-am propus, fiind acasa e greu tare sa ma tin de program (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
54,6 azi dimineata! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Si la mine va fi mai problematic in seara asta si maine pentru ca nu vom fi acasa, dar am de gand sa mananc maximum de faza a doua, deloc fara conformitati. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
73,7kg (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Mama lui de cappuccino!
Azi vreau sa prepar calamari, dar inca nu sunt hotarata ce reteta sa folosesc. Vad eu. Noi vizitam astazi castelul de la Vianden. Sper sa fie deschis. This post has been edited by dr_wise: Mar 14 2009, 11:15 AM |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 218 Joined: 6-September 08 Member No.: 4,661 ![]() |
Martha, acum mi-am amintit: cand era fetita mea mica, o doctorita pediatra buna m-a sfatuit sa nu dau copilului gris cu lapte. Se pare ca grisul consuma calciul. Si chiar i-as fi dat ca prea era slabuta. Intre timp a crescut frumos, cu gimnastica, mers la mare etc.
Azi: D: painita filozofala cu branza 0% si cafea. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 162 Joined: 25-January 09 From: Iasi Member No.: 5,733 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/estifftopic.gif) Eu acasa ii fac rar lapte cu gris dar cat am stat in spital, in afara de masa de prinz cand ii aduceau supa cu carne, restul meselor erau doar lapte cu gris (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 57 Joined: 25-September 08 Member No.: 4,808 ![]() |
Martha, asa e cum spune Light Blue despre grisul cu lapte. Tin minte sfaturile date de medicul pediatru pentru adolescentul meu care, candva, a trecut si el prin faza de piticot mic si fragil.
Pana la ora Z am mancat: D: wassa cu branza de "veci" si gem dietetic de zmeura, cafe decof Gustare: un mar P: mancare de linte si salata de varza ...pentru seara o sa ma las prada spontaneitatii, evident in limitele conformitatii MM. La cat mai putine pofte! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
D: wassa cu branza de "veci" si gem dietetic de zmeura, cafe decof Braanza de "veci", indeed (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) . Esti de coma, Duda . |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Micul dejun: cafele, apoi o para si un mar rase cu fulgi de ovaz si tarate de secara
Pranz: resturi de aseara, trei fire de gulas cu varza bavareza Cina propusa si probabila: o pruna sau doua, apoi platou de branzeturi cu sticksuri de legume (morcovi, cadtraveti, ardei) si niste guacamole. Daca stam pana tarziu la cioace si-un pahar de vin, poate mai mananc niste alune de pamant si alune. Am o foame-n mine de nu-i adevarat si stau si ma intreb daca vine de la mancatul micului dejun, ca dupa aceea m-a apucat. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Doftoreaso, imi pare rau ca pana si un amarat de cappuccino te da in halul asta peste cap. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Doctore, dar cappucino ala nu are decat cafea si lapte, nu-i asa? Intreb si eu, ca la mine nu prea sa vede nimic de la cafea (slava Domnului (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) ).
Lasa ca o iei tu inapoi la vale, cu preseverenta ta. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Duda, ma bucur ca esti printre noi, mai inveselesti atmosfera. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Eu nu prea stiu ce mananc azi, dar fac o ciorba, dupa vreo 3 saptamani de pauza. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Dimineata am mancat cereale cu lapte si am baut o cafea. G - un mar P - ciorba (va avea si carne in ea, asa ca probabil ca nu mai mananc altceva) C - salata cu ton in ulei de masline. This post has been edited by pescarush: Mar 14 2009, 04:24 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 03:26 AM |
|