![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Aseara mi s-a facut foame pentru ca m-am culcat tarziu si am mai baut doua cani de lapte cald degresat si o para mica...
Din pacate astazi am mancat destul de aiurea, recunosc si ma caiesc. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Dar, spre apararea mea, am rezistat eroic unor bomboane belgiene scumpe si apetisante. Iata si meniul meu: MD/P- un mar, p, fulgi de ovaz cu lapte degresat, paine filosofala cu bucatele de caise uscate prin ea, prajita (e delicioasa (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) ) cu gem de prune fara zahar, ceai C- o para, p, omleta cu putina branza, o salata mica de rosii, castraveti si ardei galben, ceai Si mai pe seara, nelipsitul fruct... si un ceai. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 48 Joined: 31-October 07 Member No.: 2,533 ![]() |
In sfarsit si eu pe aici! Am avut netu cazut, cica, dar va anunt ca am mancat numai conformitati pana acum... si de acum inainte!
Azi md - paine filozofica cu pate inedit - am facut o pasiune ptr el, rosie si un pic de salam conform p - piept de pui la gratar cu gogonele conforme g - 1 mar c - salata cu rosii, ridichi, ardei, ceapa si leurda, cu f putina telemea maturata de oaie. Eu nu am mancat niciodata pana acum leurda dar mi se pare delicioasa, asta ca tot spunea Duda zilele trecute. Dr_wise multumiri ptr reteta de musaca de vinete. Numai cand ma gandesc mor de pofta! Va pup! This post has been edited by cori: Mar 15 2009, 10:32 PM |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cu multa placere! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 48 Joined: 31-October 07 Member No.: 2,533 ![]() |
Intreb si eu ca nu stiu: ardeii kapia verzi sunt conformi sau nu?
Si am uitat sa ma spun: am baut o cafea normala cu zaharina si lapte.Asta e! This post has been edited by cori: Mar 15 2009, 10:46 PM |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai de ce sa nu fie conformi? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Pai kalua zicea ca sunt exclusi.. Sau or fi exclusi ca ei nu ii plac?
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Habar n-am!
Sa expliciteze ea care-i baiul. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
cori, tragi niste concluzii de ma doare capul. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Sunt conformi, normal, indiferent de culoare.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
Buna dimineata fetelor,
Eu sunt bucuroasa, pentru prima data dupa luni de zile, imi arata cantarul 53,700Kg.Pana acum, totul incepea de la 54 in sus. Poate si faptul ca m-am pus serios pe sala, inainte faceam exercitiile asa, la relaxare, acum m-am pus pe transpirat, mi=am propus sa fac cate 1000genoflexiuni pe saptamana. Mi-am facut somon la gratar, si asta o sa mananc azi la pranz si seara, cu multa salata. Dimineata am mancat fulgi de ovaz cu iaurt. Dr_wise, arati foarte bine in poze. 3A, la fel, frumoase poze, nu stiu cum erai inainte, a dat Monti rezultate? Va pup pe toate, o zi buna! |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna dimineata!
Multumesc, Lotte! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Trec printr-o perioada in care ma simt foarte bine. Am inceput sa ma acomodez cu orasul acesta si chiar mi-e drag. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) De vina e primavara asta frumoasa. Aseara mi-am facut de cap, adica am mancat tarziu in noapte telemea, branza topita, rosii si castraveti, din fericire cantarul arata tot 73,...kg azi dimineata, asa ca-i musai s-o dreg zilele astea. Intentionez sa fac calamari umpluti astazi, dar e musai sa-mi improspatez rezervele de usturoi si vin alb sec la prima ora. Spor la slabit (cu zambetul pe buze si soare in suflet (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ) tuturor! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th July 2025 - 06:02 AM |
|