![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 48 Joined: 31-October 07 Member No.: 2,533 ![]() |
Stiu ca e bine de inlaturat indulcitorii dar eu nu pot sa beau cafeaua black! E OK daca folosesc fructoza?
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 276 Joined: 19-January 09 Member No.: 5,691 ![]() |
Cori, in prima faza incearca sa eviti fructoza.
Am mancat salata de varza, a fost un experiment, am preparat-o azi dimineata - sare, ulei si otet - si a tinut, nu s-a inmuiat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna seara!
Astazi am avut un meniu aiurea, in sensul ca am mancat in dorul lelii...asta e! Dar a fost conform 100%. d - b proaspata cu fulgi ovaz si fructe (fructe de padure + 1 portocala); un ness black 18:00 - o felie de tarta cu fructe de padure 21:00 - calamari farciti + 2 degete de vin alb sec (IMG:http://s177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Culinare/HPIM2905.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 83 Joined: 1-March 09 Member No.: 5,977 ![]() |
Astazi am mancat cam asa:
MD -2 mere si dupa 1 h un iaurt degresat P -salata cu de toate Cina -fasole cu costita afumata si conopida (conopida cred ca nu o sa mai mananc pentru ca sigur soacra mea a pus si ceva zahar cand a pus-o la otet) Noapte buna! |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 162 Joined: 25-January 09 From: Iasi Member No.: 5,733 ![]() |
Neatza fetele si o zi minunata!
Doftoreaso mor cand vad meniurile tale, tastatura mea nu va mai fi in foarte scurt timp functionala la cat am salivat pe ea (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Eu azi: MD: lene mareee, asa ca abia acum pe la 9.00 voi ingurcita 2 pere + 1 mar 13.00: copanele de pui cu sos de rosii + ciupercute sotate + salata de varza 18.00: salata de cruditati cu ton, daca trece lenea, daca nu restul de copanele cu sos de rosii |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Buna dimineata!
Martha draga, esti invitata azi la pranz la mine. Ce zici? Strumful nu deranjeaza, taman bine, mai insufleteste casa. Mai am calamari umpluti, vin alb si tarta cu fructe, o portie babana. Ii dam cep impreuna, pana nu vine termita sefa acasa si rade tot. Habar n-are ca-i montignaca, adica e facuta cu faina de soia. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ...inca un lucru de pus pe lista aceea cu marturisiri facute pe patul de moarte... O zi minunata tuturor si spor la speriat sunculitele! |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 276 Joined: 19-January 09 Member No.: 5,691 ![]() |
'Neata!
Aici e mare sarbatoare, St. Patrick's Day, adica inca un motiv sa se imbete, imbracati toti in verde (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) - e o sarbatoare irlandeza dar e sarbatorita si in Canada si in USA. Azi MD - cafea cu lapte 0%, mar, crackeri de ovaz cu ridichi P - mar, p, pulpe de pui la ceaun cu salata de varza C - cred ca repet cina de ieri ca a fost tare buna: omleta cu putin cascaval si cu salata de rosii cu ustoroi Sa aveti o zi frumoasa! |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neatza!
Meniul meu pe azi: D - cafea cu lapte, fulgi de ovaz cu iaurt si apple butter P - tocanita de pui cu salata (mi-e pofta de o slata greceasca, cred ca am sa purced s-o fac) C - conopida cu maioneza si rosii. Pe undeva sper sa mai strecor si un mar. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 9 Joined: 16-March 09 Member No.: 6,099 ![]() |
Buna ziua, (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)
Ma tot uit de cateva saptamani pe site-ul eLady (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ....si am zis sa incerc si eu sa tin regimul Monti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . As vrea sa scap cam de 7-8 kg (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) . De saptamana trecuta am incercat sa tin si eu, inspirandu-ma din ceea ce mancati voi. Ce sa zic...aproape 1kg pierdut. Sunt sigura ca am facut unele greseli (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) . De aceea, m-am hotarat sa-mi scriu si eu meniul zilnic. MD: lapte + cereale (ovaz, grau, secara) : aprox 2 cani de lapte P: supa de pui (2 farfurii), omleta cu ciuperci (3 oua, 3 ciuperci, 1/2 ceapa, 1/4 ardei capia, marar, putin cascaval)+ salata G: 1 mar C: file de peste la cuptor cu salata...cred, va spun maine daca a fost altceva (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . PS: Eu am impresia ca mananc cam mult...adica cantitati mari, de aceea voi incerca sa scriu si cantitatile. |
|
|
![]()
|
|
Gentiana, bine ai venit si succes! De unde esti?
Ce ma mira e omleta - 3 oua, e cam mult. Daca ficatul nu protesteaza e ok, dar parca Montignac spunea ca maxim 3 oua pe saptamana, poate ma corecteaza fetele daca gresesc. Fructe nu mananci? Am uitat sa trec niste capsuni la gustarea de pe la ora 4 si probabil inca vreo cana de ceai verde. Scuze, nu am citit atenta si nu am vazut marul (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 10:29 AM |
|