![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 83 Joined: 1-March 09 Member No.: 5,977 ![]() |
Salutare!
Astazi am fost cuminte ca de obicei, adica nu m-am abatut de la dieta (zic eu) MD -2 mere si o cana cu ceai Pranz - salata cu rosii, ardei gras, oua, telemea, ceapa Cina -supa de praz (am mancat-o deja ca plec de acasa si cand vin e prea tarziu) si o sa rontai mai tarziu niste ridichi Vroiam sa va rog sa ma trageti de urechi daca mananc ceva ce nu e in regula...ca nu ma supar A, nu m-am mai cantarit dar deja au inceput sa observe prietenii mei ca am slabit...si eu oftez ca mai am inca mult- 20 kg de pierdut nu e chiar de ici de colea.. Dar cu Montignac inainte.. Pupici |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Gentiana, bine-ai venit la noi!
Laptele baut dimineata a fost cu pana in 1% grasimi? Asa trebuie sa fie daca-l bei in combinatie cu cereale. |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Meniul meu de azi:
MD- doua portii de orez basmati cu lapte degresat G- un mar P- salata mica de ardei galben cu telemea, cascaval afumat, ceai C- o para, p, salau de nil cu lamaie si smantana, salata de salata verde, spanac, leurda, ceapa verde si ridichi, ceai Cred ca incep sa nu mai fac greseli! Abia astept sa vad nste rezultate, pana acum am slabit doar un sfert de kil... (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cum e salaul de Nil, book? Cred ca n-am mancat vreodata.
Eu ieri: cafea un mar mare, 4 crenvursti cu doi ardei kapia rosii mari scaloppine al Marsala cu ciuperci proaspete in unt si multa salata verde de-aia mica Azi: cafea, mai tarziu iaurt 0% cu fulgi de ovaz amestecati cu tarate de secara glass noodles cu bucatele de masline verzi si negre in ulei (am scurs uleiul cat am putut) si parmezan salata Waldorf cu 2 felii de Provolone dolce (IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/Bucatarie/IMG_1604.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 218 Joined: 6-September 08 Member No.: 4,661 ![]() |
Bine ai venit, Gentiana!
Ce idee buna, Ghemotoc cu salata de rosii si usturoi. Pescarush, cum faci tu "slata" greceasca (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ? Scuze, dar nu m-am putut abtine, prea suna frumos. Acum serios, te rog, spune-mi ce pui in ea? Cat despre tarta cu fructe de padure, visez la jeleul de deasupra si intre timp mi-am luat si eu fructe de padure ca sa le mananc cu branza de vaci. Azi: D: paine cu branza de vaci 0% si fructe de padure, cafea: P: ciorba de pui, carne de pui si salata; S: carne de pui, ciupercute si o megasalata verde cu morcov ras. O seara buna! |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 48 Joined: 31-October 07 Member No.: 2,533 ![]() |
Buna seara fetelor!
Astazi: md, 0ra 7,45 - paine filozofica cu gem conform si 1 cana lapte 0,1 putina cafea cu fructoza p, ora12,15 - ceafa de porc de pe care am scos grasimea cu ardei, rosii, putin cascaval si cateva felii de salam c, ora 20,45 - 2 oua fierte cu cascaval, rosii. This post has been edited by cori: Mar 17 2009, 10:40 PM |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Light, azi am luat visine congelate. Le testez maine dimineata cu iaurt. Daca vor fi bune, poate trag si-o tarta cu visine. Sa fiu sincera, tarta cu fructe de padure am mancat-o fara nici o mustrare de constiinta, fiindca a avut o cantitate asa de mica de indulcitor, incat nu s-a simtit deloc.
Meniul de astazi: d - 1 portocala, apoi 2 wasa cu b proaspata sarata, 1 rosie, ardei kapia, 1 cana cu lapte, 1 ness black 1800 - calamari umpluti, salata de cruditati, 1 deget de vin alb sec, 1 felie de tarta Am iesit la plimbare si, cand am venit (ora 20:00), am constatat ca mi-e foame din nou (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) , asa ca am mai mancat 100g telemea maturata cu 2 rosi, ardei si castravete. Acum/ 21:41 - 1 mar Kalua, ce contine salata aceea? Arata tare bine! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) This post has been edited by dr_wise: Mar 17 2009, 10:44 PM |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Nici eu nu am mai mancat pana acum salau de Nil. Sincer, nu mi se pare cine stie ce, mi s-a parut chiar putin gretos. Dar merge, cu lamaie.
Adaug la meniul meu o para, mai pe seara. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Doftoreaso, maioneza (multa) intreita cu iaurt, radacina de telina, mere si nuci, astea din urma taiate grosier din cutit.
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Tare bine arata salata Waldorf. (IMG:style_emoticons/default/rain.gif)
Light, salata greceasca nu e mare scofala: salata verde (eu folosesc iceberg lettuce, ca nu se inmoaie, dar se poate pune orice salata), castraveti, rosii, ceapa rosie, bucatele de feta si dressing "greek salad" (are in compozitie ulei, otet, feta, sare si ceva condimente, nu le stiu exact, doar ca oregano este musai intre ele - cred ca e cel mai important). P.S. Eu cumpar dressingul gata facut, dar probabil ca daca nu-l gasesti, sau nu gasesti unul conform, poti sa ti-l faci tu acasa. This post has been edited by pescarush: Mar 18 2009, 12:33 AM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 10:34 AM |
|