![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Salutare fetelor,
eu ma tin cat de cat pe linia de plutire, desi fiind post, zilele trecute am scapat la niste cartofi... Azi, P: salata de naut si salata verde Avocado S: ciorba si varza calita poate un mar mai pe seara, vorba lui Pesca |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/omg.gif) Light, am uitat maslinele la salata. Masline negre (mie imi plac sun dried), dar eu am uitat sa pun azi, abia acum mi-am amintit.
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 162 Joined: 25-January 09 From: Iasi Member No.: 5,733 ![]() |
Neatza fetele si o zi minunata!
Ieri am pacatuit cu un corn cu ciocolata (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) De fiecare data cand intram in magazin ma lua cu lesin la raionul de dulciuri asa ca mi-am facut damblaua si sper ca mult timp de acum in colo sa nu ma mai tenteze nimic neconform. Azi: 10.00: 1 mar + 1 kiwi 13.00: naut + salata de varza 18.00: spanac cu ochiuri sau cu pipote |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna dimineata!
(IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Eu am pacatuit aseara cu 2 cuburi de cioco 70% cacao. Eram prea curioasa, asa ca am desfacut ambele cioco Lindt si le-am degustat. Am uitat sa ma cantaresc. PS: tocmai am terminat de mancat iaurt cu visine (le-am cumparat congelate) si fulgi ovaz. Orgasm gustativ!!! Va recomand cu caldura combinatia asta! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) This post has been edited by dr_wise: Mar 18 2009, 10:42 AM |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 162 Joined: 25-January 09 From: Iasi Member No.: 5,733 ![]() |
Eu am niste fructe congelate puse de mama dar pina acum nu m-a tentat sa le incerc. Cred ca am sa le dau si eu cep sa vad ce si cum, poate fac o descoperire epocala (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Le amesteci cu iaurt + fulgi si le lasi cca 15 minute pe calorifer sau intr-un loc caldut sa se decongeleze. Smecheria consta in faptul ca-si lasa sucul, prin decongelare, in amestecul de iaurt si fulgi si astfel beneficiezi de un mic dejun aromat si sanatos. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Mersi de pont (IMG:style_emoticons/default/notworthy.gif)
Am sa incerc sa fac si niste dulceata sa vad ce iese. Daca va fi consumabila am sa o pun pe mama sa umple combina frigorifica cu fructe congelate (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 276 Joined: 19-January 09 Member No.: 5,691 ![]() |
Si eu am cam "pacatuit" aseara... m-a lovot o foame de ma durea stomacul asa ca am manct niste crackeri, macar erau conformi, sper sa nu fie bai mare. Ma mai cantaresc saptamana viitoare sau duminica.
Azi MD - cafea cu lapte 0% (vroiam sa tin post dar am uitat cand mi-am facut cafeaua, acum mi-am dat seama, nu-i nimic), crackeri din ovaz cu ridichi P - mar, p, sos de rosii si ciuperci cu paghete din orez salbatic (e mai mult sos decat paste) Cina - capsuni, mar, portocala |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 276 Joined: 19-January 09 Member No.: 5,691 ![]() |
Si daca pana la pranz ma ia foamea, am niste morcovi de rontait.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 9 Joined: 16-March 09 Member No.: 6,099 ![]() |
Multumesc de primire (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) .
Kalua, din pacate nu am avut lapte degresat sub 0.1% ci lapte Dorna cu 1,5%. Simteam nevoia sa mananc ceva cald si asta mi-a trecut prin minte (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif) Aseara nu am mai apucat sa-mi gatesc pestele (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Am mancat salata de broccoli + cateva suvite de somon fume (in 10 minute erau gata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ). Astazi: MD: 1 mar, pauza, 450g iaurt 0,1% cu fulgi; P: ciorba de pui (1 castronel), salau la cuptor cu salata; G: 2 mere C: propabil o salata mare (salata, castraveti, ardei gras, putina barnza maturata) si poate lichidez si pestele ramas de la pranz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (max 100g). This post has been edited by Gentiana: Mar 18 2009, 04:32 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 03:57 AM |
|