![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Bne ai venit si de la mine, Gentiana!
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bine ai venit Gentiana. Scuze, dar eu am fost cu efect intarziat ieri. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Light, nici nu mi-am dat seama de ce te distrezi tu asa de salata mea greceasca, pana azi dimineata, cand am vazut ce-am scris. (IMG:style_emoticons/default/debile.gif)
Eu nu prea stiu ce am sa mananc azi, dar ma gandesc cam asa (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) D - mere calite cu scortisoara si fulgi de ovaz P - paste (iar am un moment blond si nu mai stiu cum le spune la alea asa mai late si lungi ca spaghetele (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) ) cu pesto de busuioc si salata; asta probabil ca e pentru faza 2 C - cred ca-mi fac niste legume la cuptor. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 276 Joined: 19-January 09 Member No.: 5,691 ![]() |
Pescarush, sunt cumva linguini?
Mi-am dat seama de ceva... avem voie ulei de floarea soarelui, vreo lingurita la salate? |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai ca m-am dus pana jos in basement sa ma uit la ele. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Sunt fettuccine.
Da, e voie ulei de floarea soarelui la salate, daca le mananci la mese lipido-proteice. Daca, de ex. mananci salata langa paste, sau orez basmati/brun, pentru faza 1 trebuie pus un strop de ulei de masline. This post has been edited by pescarush: Mar 18 2009, 05:36 PM |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 276 Joined: 19-January 09 Member No.: 5,691 ![]() |
Mersi Pescarush, nu mai eram sigura pentru ca mi-am adus aminte ca in ultimele zile am mancat tot salata de varza cu ulei de floarea soarelui. In rest, pt mancare, folosesc sprayurile de ulei.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 48 Joined: 31-October 07 Member No.: 2,533 ![]() |
Raportez:
md - paine filozofica cu gem si br. dietetica p - macrou afumat cu rosii si castraveti, 2 cutii pate inedit c - ardei, telemea maturata de oaie si pate inedit Si nu am mancat deloc dulce! |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 57 Joined: 25-September 08 Member No.: 4,808 ![]() |
Buna seara, dragele mele mai vechi si mai noi! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Din motive tehnice, adicatelea net zero pen'ca s-a schimbat providerul, n-am afisat meniul meu din ultimele zile. Revin la raport cu forte proaspete. Azi 18.03.2009, dupa scormonit adanc in imaginatie si-n portofelul din ce in ce mai gol, am scos urmatorul iepuro-meniu: D: lapte cu fulgi de ovaz si omniprezenta decofee P: casval de oaie, pastrama si ardei gras C: salata de fasole rosie cu ceapa si morcov crud Pentru Gentiana (IMG:style_emoticons/default/flowers.gif) de bun venit! |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 83 Joined: 1-March 09 Member No.: 5,977 ![]() |
Astazi a fost ziua fasolei, asa ca
MD- Mere P- salata- rosii, ardei, cepa, salata verde, ulei, otet si fasole C- iahnie de fasole si ciupercute O seara buna! |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
La datorie!
MD- o para, p, paine calda cu tarate cu almette, putina rosie, ceai, cateva capsuni P- o para, p, doua oua prajite, cascaval, o rosie, doua cani de lapte, capsuni C- un mar, cateva capsuni, trei kiwi Nici eu n-am mai pus gura pe dulce, nici macar gem. (IMG:style_emoticons/default/yeah.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna seara!
Eu am fost cumintica astazi. Meniul: d - 2 iaurt x 125g + visine + fulgi ovaz; 1 ness 1330 - 1 portocala 1800 - 1 mar, apoi 2 snitele din pulpa de porc (cu faina de soia) + spanac gratinat: (IMG:http://s177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Culinare/HPIM2926.jpg) (IMG:http://s177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Culinare/HPIM2927.jpg) Acum incerc sa-mi completez ratia de apa zilnica....poate chiar s-o depasesc... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 07:57 AM |
|