![]() |
![]() ![]() |
![]() |
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Meniul meu de ieri:
D: iaurt cu fulgi P: pui rotisat cu rosii C: 3 portocale, un mar si max 20 de alune. Kalua, salutari bucurestene si de la mine (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Imi fuse dor de tine. Sunt racita si stau in pat. Greutatea a inceput sa revina la normal, de cand sunt cuminte 63,8 azi dimineata. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 41 Joined: 4-December 07 Member No.: 2,774 ![]() |
Buna fetelor!
Revin si eu dupa ceva vreme, am fost plecata pana in tara si n-am prea vazut internet vreo 2 saptamani. Recunosc ca acasa am cam calcat stramb, la cate rude am avut de vizitat a fost imposibil sa refuz sa gust din unele bunatati autohtone. Dar spre marea mea bucurie nu e prea mare dezastrul, am pus inapoi un kg de care scapasem in martie, dar sper sa il dovedesc repede pana la Pate....alt moment delicat din punct de vedere gastronomic. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ma bucur sa va gasesc voiase. De maine sper sa reintru in ritm de Monti si sa pot posta si eu meniul zilnic din nou. O zi frumoasa tuturor! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Eu nu am apucat sa mananc muschiul file de dimineata si l-am mancat acum.
Culmea e ca nu mi-e foame(inca) Diseara mananc ce-a mai ramas din tocanita de ficatei de ieri+o salata de rosii. Mi-am cumparat linte rosie si nu stiu ce sa fac cu ea (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Mi-am cumparat linte rosie si nu stiu ce sa fac cu ea (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Teo, vezi la Gastronomie, sunt multe retete cu linte. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Salutare gagici,
Luat fiind pranzu`,pot posta meniul pe ziulica de azi: MD - fulgi de grau,ovaz cu laptic,apoi mere rase cu fulgi de ovaz,scortisoara (prefer sa pap mai mult dimineata,sa pot seara sa pap numa` fructe) G - o portocala P - supa de pui cu legume -tocanita de ficatei(gand la gand teocris) cu salata (salata mixta din (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) u fiert,telemea,salata verde,ceapa verde,morcov) -destrabalare proteica la mine in meniu azi cu ficatei,telemea,ou (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) C - mere,alune CyL,cateodata e buna o pauza d-asta,un restart d-asta intr-o relatie..cel putin la mine mereu a fost super-ok dupa ce ne-am vazut,era iar ca la inceput...hai ca esti puternica si treci peste asta...si felicitari ca te-ai tinut tare in fata tentatiilor... roxanica,insanatosire grabnica si mancat conform 100%,ca stiu ca e greu la gripe sa gasesti medicamente fara zahar (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Welcome Matra! |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hello!
Pana acum Mimozela ma cheama, ia uite aici: d - mere rase cu scortisoara si fulgi ovaz, cafea cu lapte p - iahnie de fasole, salata de varza rosie tam, tam! Deseara cred ca voi manca crap prajit, sau tofu cu salata, sau salata de vinete cu maioneza cu rosii...revin! |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
salutare! azi sunt singura pe-aici, amandoua colegele lipsesc, e liniste si bine. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
kalua, bine ai revenit! cantarul meu arata 49 kg azi dimineata. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) dar vine mama maine, sper sa ma mai linistesc si eu, sa nu mai fiu asa tracasata. parca toata lumea trage de mine, ca de o guma care se intinde la infinit. ma simt foarte obosita. sa pun meniul: D - o portocala, pauza, paine de secara integrala, prajita cu miere, un ceai P - finn crisp cu pate vegetal, rosii, castravete C - cred ca orez basmati cu mazare si o salata nu stiu ce am dar parca numai glucide as manca de cateva zile. nu visez decat spaghetti, orez, paine, eu care chiar nu m-am omorat dupa asa ceva niciodata. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce bine ca sunt iar acasa si-mi intru in program normal! Belgia m-a costat un kil jumate, parte din el din vina proprie.
La pranz m-am dus la cantina, a fost bufet asiatic azi, am luat cateva felii mici de carne de porc prajita, un copan, niste carne de vita cu tot felul de germeni si bambus si o salatoaie. Deseara fac salata umpluta la cuptor si-o mananc cu alt fel de salata. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Am dat jos inca un kil jumate - cam in 10 zile , fara sa ma stresez si fara sa ma abtin.
ASTA in conditiile in care nici macar nu pot ca a fost "monti pur", ca au mai fost ceva alimente cu oaresce incalcari ale regulilor. ...mai am de scapat de inca 8 kile ca sa pot spune ca arat ca o silfida adevarata! I love Monti! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
iote si io la fel ca Maat.
nu tin Monti foarte strict, dar am slabit o groaza si asa. azi: d. iaurt cu cereale. p: 3 crenwursti cu juma de ardei gras c. nu stiu ca nu am nimic facut! dar probabil ceva supita. ca am facut sa am toata saptamana (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) eu acum vad ca stagnez la 57.ceea ce e bine. inca un kil dat jos si ar fi perfect. aaa intrebare... vrea cumva cineva sa faca niste abdomene pentru mine? sa scap si de burtica? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 01:18 AM |
|