IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

413 Pages V  « < 42 43 44 45 46 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A II-A: Idei pentru meniuri Monti
roxanica10
post Apr 11 2008, 10:01 AM
Post #431

Musafir

Meniul meu de ieri:
D: iaurt cu fulgi
P: pui rotisat cu rosii
C: 3 portocale, un mar si max 20 de alune.
Kalua, salutari bucurestene si de la mine (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Imi fuse dor de tine.
Sunt racita si stau in pat. Greutatea a inceput sa revina la normal, de cand sunt cuminte 63,8 azi dimineata.
Go to the top of the page

+Quote Post
Matra
post Apr 11 2008, 10:16 AM
Post #432

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 2,774

Buna fetelor!

Revin si eu dupa ceva vreme, am fost plecata pana in tara si n-am prea vazut internet vreo 2 saptamani.
Recunosc ca acasa am cam calcat stramb, la cate rude am avut de vizitat a fost imposibil sa refuz sa gust din unele bunatati autohtone. Dar spre marea mea bucurie nu e prea mare dezastrul, am pus inapoi un kg de care scapasem in martie, dar sper sa il dovedesc repede pana la Pate....alt moment delicat din punct de vedere gastronomic. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Ma bucur sa va gasesc voiase.
De maine sper sa reintru in ritm de Monti si sa pot posta si eu meniul zilnic din nou.
O zi frumoasa tuturor! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Teocris
post Apr 11 2008, 12:25 PM
Post #433

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Eu nu am apucat sa mananc muschiul file de dimineata si l-am mancat acum.
Culmea e ca nu mi-e foame(inca)
Diseara mananc ce-a mai ramas din tocanita de ficatei de ieri+o salata de rosii.
Mi-am cumparat linte rosie si nu stiu ce sa fac cu ea (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
Nimphetamin
post Apr 11 2008, 12:59 PM
Post #434

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

QUOTE(teocris7 @ Apr 11 2008, 01:25 PM) *
Mi-am cumparat linte rosie si nu stiu ce sa fac cu ea (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

Teo, vezi la Gastronomie, sunt multe retete cu linte.

+Quote Post
ToothFairy
post Apr 11 2008, 01:59 PM
Post #435

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

Salutare gagici,
Luat fiind pranzu`,pot posta meniul pe ziulica de azi:
MD - fulgi de grau,ovaz cu laptic,apoi mere rase cu fulgi de ovaz,scortisoara (prefer sa pap mai mult dimineata,sa pot seara sa pap numa` fructe)
G - o portocala
P - supa de pui cu legume
-tocanita de ficatei(gand la gand teocris) cu salata (salata mixta din (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) u fiert,telemea,salata verde,ceapa verde,morcov) -destrabalare proteica la mine in meniu azi cu ficatei,telemea,ou (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
C - mere,alune
CyL,cateodata e buna o pauza d-asta,un restart d-asta intr-o relatie..cel putin la mine mereu a fost super-ok dupa ce ne-am vazut,era iar ca la inceput...hai ca esti puternica si treci peste asta...si felicitari ca te-ai tinut tare in fata tentatiilor...
roxanica,insanatosire grabnica si mancat conform 100%,ca stiu ca e greu la gripe sa gasesti medicamente fara zahar (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Welcome Matra!

+Quote Post
dr_wise
post Apr 11 2008, 03:06 PM
Post #436

Musafir

Hello!
Pana acum Mimozela ma cheama, ia uite aici:
d - mere rase cu scortisoara si fulgi ovaz, cafea cu lapte
p - iahnie de fasole, salata de varza rosie
tam, tam!
Deseara cred ca voi manca crap prajit, sau tofu cu salata, sau salata de vinete cu maioneza cu rosii...revin!

+Quote Post
pescarush
post Apr 11 2008, 03:51 PM
Post #437

Musafir

salutare! azi sunt singura pe-aici, amandoua colegele lipsesc, e liniste si bine. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
kalua, bine ai revenit!
cantarul meu arata 49 kg azi dimineata. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) dar vine mama maine, sper sa ma mai linistesc si eu, sa nu mai fiu asa tracasata. parca toata lumea trage de mine, ca de o guma care se intinde la infinit. ma simt foarte obosita.
sa pun meniul:
D - o portocala, pauza, paine de secara integrala, prajita cu miere, un ceai
P - finn crisp cu pate vegetal, rosii, castravete
C - cred ca orez basmati cu mazare si o salata

nu stiu ce am dar parca numai glucide as manca de cateva zile. nu visez decat spaghetti, orez, paine, eu care chiar nu m-am omorat dupa asa ceva niciodata. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
kalua
post Apr 11 2008, 04:14 PM
Post #438

Musafir

Ce bine ca sunt iar acasa si-mi intru in program normal! Belgia m-a costat un kil jumate, parte din el din vina proprie.

La pranz m-am dus la cantina, a fost bufet asiatic azi, am luat cateva felii mici de carne de porc prajita, un copan, niste carne de vita cu tot felul de germeni si bambus si o salatoaie. Deseara fac salata umpluta la cuptor si-o mananc cu alt fel de salata. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Diana.
post Apr 11 2008, 04:23 PM
Post #439

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Am dat jos inca un kil jumate - cam in 10 zile , fara sa ma stresez si fara sa ma abtin.
ASTA in conditiile in care nici macar nu pot ca a fost "monti pur", ca au mai fost ceva alimente cu oaresce incalcari ale regulilor.

...mai am de scapat de inca 8 kile ca sa pot spune ca arat ca o silfida adevarata!
I love Monti!

+Quote Post
albinuza
post Apr 11 2008, 04:27 PM
Post #440

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

iote si io la fel ca Maat.
nu tin Monti foarte strict, dar am slabit o groaza si asa.
azi:
d. iaurt cu cereale.
p: 3 crenwursti cu juma de ardei gras
c. nu stiu ca nu am nimic facut!
dar probabil ceva supita. ca am facut sa am toata saptamana (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
eu acum vad ca stagnez la 57.ceea ce e bine. inca un kil dat jos si ar fi perfect.
aaa intrebare... vrea cumva cineva sa faca niste abdomene pentru mine? sa scap si de burtica? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post

413 Pages V  « < 42 43 44 45 46 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 9th May 2025 - 01:18 AM