IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

413 Pages V  « < 45 46 47 48 49 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A II-A: Idei pentru meniuri Monti
gloriana
post Apr 13 2008, 06:50 PM
Post #461

Musafir

Buna, fetelor,
Meniul de azi:
D: iaurt cu fulgi, o cafea
G: un mar
P: mere, mandarine, capsuni. Nu stiu de ce dar nu am avut chef sa mananc ceva si am incropit-o toata dupa-amiaza cu fructe
S: aici am facut-o lata. Mi s-a facut pofta de clatite asa ca am facut vreo 2 bucati din faina integrala si tarate si le-am asezonat cu niste gem de visine conform. Mi-am facut pofta dar de maine intru in normal.

Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Apr 13 2008, 07:44 PM
Post #462

Musafir

Cyl, tare-mi pare rau pentru pierderea suferita! (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) O sa-ti trebuiasca cateva zile pana te vei reface.

Stoinici, ci frumusal ai povestit, manca-te-ar mama sa te manance! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) De-abia stept sa ma duc si eu la locul faptei. Cred ca noi vom fi si mai inundati de rusi, au exact atunci vacanta de Pasti! (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)
Noi vom fi la Conrad Hotel, apoi la Hilton Dreams. Hiltonul e chiar la Naama Bay, asa ca si eu o sa stau cu curu-n sus si capu-n jos. Dracu' de Mr. kalua e mare meserias in snorkeling, adica se scufunda la 10m adancime fara probleme. Eu nu. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Avem tot echipamentul necesar, eu n-am labe, dar nici nu-mi trebuie pentru cat ma ocup eu de sportul asta. Mr. kalua, fiind purtator de ochelari cu dioptrii maricele, si-a facut ochelari de vedere pentru snorkeling. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Noi nu ne luam niciodata all inclusive, deci voi avea parte numai de mic dejun in hotel. Peste zi voi manca niste fructe daca mi se face foame, iar seara vom manca in restaurante diferite.

+Quote Post
Teocris
post Apr 14 2008, 08:23 AM
Post #463

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Cu rusine recunosc ca sfarsitul asta de saptamana a fost un fiasco total pentru dieta. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Insa sunt mandra de mine!
Ma simt mai supla!

+Quote Post
stoina
post Apr 14 2008, 09:59 AM
Post #464

Incurabil

Group: Obsedat
From: Iasi, Romania
Member No.: 469

Kalua,eu am stat la Hiltin Shark's Bay, la vreo 18 km de Hiltonul tau, care e chiar in mijlocul actiunii, adica in Naama Bay(strada comerciala).Sint vreo 4-5 Hilton hotels acolo.
De-abia astept sa povestesti cum a fost si daca si de acolo se poate face snorkelingul in voie, adica si ptr de-al de mine.Il inteleg perfect pe domnul Kalua si sint in deplin consens cu el in legatura cu investitiile lui ptr snorkeling (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .Sint curioasa cum va reactiona fata ta, cred ca va fi de-a dreptul fermecata....

Rox, si eu am facut poze subacvatice!Am cumparat 2 aparate foto de unica folosinta, pozele n-au o calitate desavirsita, dar ma pot 'mingiia' cu amintiri,privindu-le.
Sa va folositi bucataria sanatosi!Ti-am lasat un mesaj si la topicul cu pricina.

Ieri am papat destul de tirziu ptr prinz, pe la 6 seara, cam ce-am gasit prin frigider, ptr ca toata ziua am lucrat la organizarea de dresinguri si a unui dormitor ptr casuta mea cea noua.In o luna, o luna si-un pic s-ar putea sa cutez a ma muta (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Ieri, prinz: olecutza de urda cu putina smintina 12%, mozarella, gorgonzola si un cirnatz de oaie, rosii, ardei.Pe seara, 2 nectarine.

Azi, MD: painica filozofala(pun si seminte de in in ea)cu brinza, rosii si ceai.
O saptamina frumoasa, tuturor!

+Quote Post
kalua
post Apr 14 2008, 10:38 AM
Post #465

Musafir

Nina nu va merge cu noi, are scoala, vine mama la noi sa stea cu ea. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Dar si ea-i snorkaluitoare mare, a inceput pe la vreo 5 ani, in Thailanda, unde tot iti bagai numai capul sub apa (dar trebuia de mers cu barca la locurile cu pricina) si mustea de pesti diferiti, care de care mai colorati, corali, nu stiu cate feluri de anemone, pur si simplu superb. Copilu' a fost atunci foarte impresionat, a zis cu niste ochi mari "mama, asa ceva se vede numai la televizor" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) . Sunt curioasa daca Egiptul e la fel de frumos pe sub apa sau poate intrece ce-am vazut pana acum. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Stoinici, cat era apa de calda?

Exista carcase pemtru aparate normale (digitale) foto, pentru poze subacvatice. Pur si simplu bagi camera in ea. Functioneaza perfect.

De azi intr-o saptamana o tai in concediu, parca nici nu vine sa cred! (IMG:style_emoticons/default/dance.gif)

Eu mananc la pranz un mar si apoi resturi de sambata (nu-mi prea place sa mananc vechituri de doua zile, dar stiu ca mancarea asta tine taman pana la doua zile si am preferat-o tousi cantinei), adica pui in sos de unt cu pilaf de orez basmati integral. Si cu rosii.
Deseara impusc un naut cu telemea la cuptor si-o salata verde, de-aia mica.

+Quote Post
CyL
post Apr 14 2008, 11:38 AM
Post #466

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Constanta
Member No.: 3,360

multumesc fetelor.. saru'mana mult. mi s'au umplut ochii de lacrimi citindu'va.. multumesc. e greu intr'adevar, o sa fie mai greu sa'i dau vestea fratelui meu, navigator fiind, care atunci cand suna, primul lucru de care intreaba e "fetitza".. si el vine acum joi, dupa 6 lui pe mare.. acum, nici nu pot sa trec prin fata blocului, nu pot sa ma uit spre cusca ei care e tot acolo si ea nu ..si parca o astept sa iasa si sa se gudure pe langa mine sau sa latre ca nebuna ... gata, nu mai vorbesc pt ca napadesc toate (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
roxanica, ai intuit bine.. chiar ma simt la mijloc, parca au venit toate acum peste mine. "un rau nu vine niciodata singur", asta asa e!!!
merg mai departe insa, nu pot ramane in urma.
am vazut ca nu m'ati certat cu abaterile mele grandioase, sa nu ezitati sa o faceti, chiar daca "i'm down".. si autocritica e buna dar si critica imi face bine.

meniul meu ieri:
MD: orez cu spanac (jumate neconform, era orez normal) cu salata verde si morcov ras
G: 3 mere
P: (tarziu) o salata mare verde cu fasolica batuta (tot de la bufet, au spus ca nu pune ulei in ea cand o bate)
C: o para
Seara am iesit in oras.. last evening cu baiatul meu pt urmatoarele 6 luni.. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) am baut o cafea tare pt ca eram foarte obosita, am mers la un ping pong iar in noapte am beut niste suc 100 % mere.

azi:
MD: un pahar de suc 100% si un mar
P: o salata mica verde cu morcov ras si un pic tofu delaco simpla. poftesc la niste cico 85%, inca mai am din ea.. dar sa vad. au fost deja foarte multe abateri in ultimul timp. de maine insa o sa'mi revin, am nevoie de un somn bun (dupa ce vin de la munca diseara) si maine o sa fie mai bine. mai singura... dar bine.
G,P,C n'am idee

+Quote Post
stoina
post Apr 14 2008, 11:39 AM
Post #467

Incurabil

Group: Obsedat
From: Iasi, Romania
Member No.: 469

Iubita, apa era f calda, 25-26 grade, cel mai putin am avut 23 intr-o singura zi.Oricum, temperaturile cresc acolo rapid, cred ca vei prinde in jur de 35 grade in aer(noi am avut pina in 30) In schimb, vinturile acolo sint un fenomen,noaptea si dimineata .Spre prinz, vintul se linisteste.Vezi ca seara era racorica bine, sa-ti iei hainutze potrivite.
Grozav ca n-aveti sistemul all inclusive, asa vom face si noi pe viitor.
Thanks din suflet ptr pontul cu carcasa! N-am stiut!
Incearca sa te interesezi de hoteluri deschise in ultimii ani, noi am avut un ghid prost care parca-a fugit de noi si nu ne-am putut informa cum ne-am dorit.La fel de importanta e si locatia -ptr plaja si snorkeling!
Uhhhh, ce-as fugi si eu o turica din nou in Egipt! Sa va bucurati de viata acolo, la max!

+Quote Post
kalua
post Apr 14 2008, 12:04 PM
Post #468

Musafir

25-26 grade? (IMG:style_emoticons/default/germare.gif) Mie-mi place la 30! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ghidul meu e Robert, el a facut toate aranjamentele. Sa vezi ce-i dau cu hotelul in cap daca nu-i bun! Ca pe el pot sa-l spurc de nu se spala nici cu toata apa Dunarii si sa-l mai pedepsesc si in alte chipuri. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Cyl (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif)
Acum chiar ca o dai in bara, chiar a trebuit sa mananci orezul ala neconform?
Iar numai suc de fructe nu-i un mic dejun conform. Sucul de fructe face ca glicemia sa creasca rapid.

+Quote Post
pescarush
post Apr 14 2008, 01:46 PM
Post #469

Musafir

Salut gagici!
Am avut un week-end (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ca am nevoie acum de week-end, sa ma pot odihni un pic. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Cyl, imi pare tare rau, te inteleg, ca te atasezi de sufletelele astea.
Si vezi ca, asa cum spune Kalua, orezul ala nu e numai pe jumatate neconform, este neconform 100%.
Si eu am mancat neconform ieri, ca am fost la o b-day party. Am mancat o pasta de tofu, excelenta! Si mai e si conforma (bine, asta era unsa pe paine alba, ca asa aveau, si cum nu mananc nici carne acum, a trebuit sa gust ceva de-acolo si eu). Acum trebuie sa ma duc s-o caut in magazine. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Meniul - plan pe azi:
D - apple sauce cu fulgi d eovaz, germeni de grau, seminte de in, nuci, un ceai
ora 11 - un mar
P - taietei cu varza
C - nu stiu inca, probabil o salata cu tofu.

Noi avem entertainment acum, ne-am adus catelusa acasa, nu va spun ce fericiti sunt copiii! E tare dulce si jucausa, asa bine ne distram cu ea.

+Quote Post
lorelay
post Apr 14 2008, 03:33 PM
Post #470

Musafir

Totusi nu neglijati coctailurile de ceaiuri!
Ceai verde+macese+papadie+galbenele+sunatoare +trei frat patati!
O cana in fiecare dimineata pe stomacul gol!
La o jumatate de ora un sandvis scurt, apoi o cafeluta mica amara!
Nu mai produce foame si sete cateva ore bune!
Si la pranz, nu dati fuga la frigider! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Mancati mai intai o grefa roza!
Incropiti salata cu tot ce este posibil , amestecat cu zeama de lamaie si uleu extravergine de masline!
Puneti putin piept de pui !
Sau consumati cu cateva strafuri de pangasius !

+Quote Post

413 Pages V  « < 45 46 47 48 49 > » 
Closed TopicStart new topic
5 User(s) are reading this topic (5 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 8th May 2025 - 04:58 PM