IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

413 Pages V  « < 46 47 48 49 50 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A II-A: Idei pentru meniuri Monti
ToothFairy
post Apr 14 2008, 03:44 PM
Post #471

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

Hey fetele!
Azi sunt happy,am primit vesti bune la un control gineco,nu,nu-s gravida (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
Nu prea mi-a mers la inima pranzu` de azi...chiar am o vaga senzatie de voma,da` nu`i bai ca am bagat un mar dupa o ora,sa`i vina de hac...
Azi am papat asa:
MD - mar,fulgi de ovaz cu laptic
G - fistic
P - nu prea am nimerit-o,am luat o pulpana de pui s-o prajesc...mai intai am fiert-o...apoi am prajit-o...si tot degeaba,ca tot cruda a ramas,am mancat`o cu noduri,ca mi-era foame si lene s-o bag iar la prajit...si am adaugat o salata de rosii
C - iar e o problema,ca nu mai am nimic de mancat...si nici de gatit...stau prost la capitolu` aprovizionare sapt. asta..
Aseara,inainte sa merg la teatru,am intrat la Billa...mai-mai sa ma bucur ca am gasit sticks-uri Lays conforme...aratau foarte bine si erau si cu susan...dar contineau:faina(alba,integrala,graham),tarate,susan,sare,apa,grasimi vegetale..pacat de ele... (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) caut ca disperata,poate-poate mai descopar ceva sanatos si conform...dar plec mereu cu codita intre picere,ca-s aceleasi lucruri fade si cu N-spe mii de adaosuri...
gloriana,am si io o intrebare mica-micuta la tine:ai prajit clatitele in ulei?ca mie nu`mi ies nici cu rugaminti fierbinti fara ulei...si mi-am luat si tigaie de teflon noua (care presupun ca e aceeasi bazaconie cu aia non-aderenta) si degeaba...
teocris,io te incurajez..posteaza meniul p-aci zilnic si o sa vezi c-o sa fii nevoita sa nu trisezi (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
pescarush,pune poze cu cutulina s-o vedem si noi !!
CyL,si eu poftesc toata ziua la cioco...ma bucur insa ca nu mai am d-aia amaruie...si daca nu am,nu pap...si daca nu am,mi-e lene de multe ori sa ma duc sa-mi iau...dar ce te faci ca dragutu` meu imi cumpara in fiecare saptamana cioco...ori d-aia cu portocale ori fara,imi ia...
Mie mi-e pofta de ceva dulce cand mananca cei din casa ceva dulce,cand sunt nervoasa,cand sunt pe ciclu si inainte,si dupa masa de pranz...deci cam 80% din timp (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )))) dar is o eroina,hehe!
Hai v-am pupat,sa fiti cuminti ! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
pescarush
post Apr 14 2008, 04:07 PM
Post #472

Musafir

Lorelay, fara suparare, dar cred ca ar trebuis a citesti inainte despre ce e vorba, apoi sa dai sfaturi.
Empty, n-am facut nici o poza inca, mi-e stricat aparatul Incerc sa fac azi dupa-masa cu celularul, dar nu sunt asa clare. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Alinice
post Apr 14 2008, 05:35 PM
Post #473

Dependent

Group: Dependent
From: Piatra Neamt
Member No.: 3,047

Azi meniul este cam incarcat:
MD iaurt 0,1% cu fulgi de grau,fulgi de ovaz si 1 finncrisp+ cafea cu lapte degresat
P aperitive(salam,file,rosie,castravete,ridiche,cascaval); 5 sarmalute (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) ; pui la gratar cu muraturi(conopida,castraveti);cafea si un pahar de vin sec .
Acestea le-am ales dintr-un meniu mai bogat oferit de un coleg care a serbat o avansare!!!Am rezistat in fata unei prajituri cu ciocolata.
Daca imi va fi foame mai pe seara voi lua un mar si cam atat.
O saptamana buna tuturor . (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)

+Quote Post
gloriana
post Apr 14 2008, 05:55 PM
Post #474

Musafir

EmptyG, le-am prajit intr-o picatura de ulei. Din cauza asta am cam comis-o aseara. Dar am mancat eu clatite?Am mancat. Nu s-au simtit azi dimineata. Sa vad maine dimineata daca s-au depus sau au stopat slabirea.

+Quote Post
gloriana
post Apr 14 2008, 09:11 PM
Post #475

Musafir

Meniul de azi:
D: iaurt cu fulgi, o cafea
P: musaca de conopida si o salata de rosii
S:un mar si o mandarina

+Quote Post
kalua
post Apr 14 2008, 09:21 PM
Post #476

Musafir

Pesca, sa-ti traiasca noul membru al familiei!

+Quote Post
CyL
post Apr 14 2008, 09:55 PM
Post #477

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Constanta
Member No.: 3,360

seara buna girls,
din nou multumesc pt tot..

P: salata verde cu morcov ras. dupa am papat un cub de cioco 85%
G amestecata cu C : doua banane verzi, o para williams, cam necoapta. alune prajite (cateva.. )
acum am papat si o portocala maaare
Am gasit in kaufland, tot de la inedit Bautura de soia. avea si simpla si cu portocale si vanilie. am luat simpla (apa, sare, boabe de soia). celelate aveau si zahar brun in compozitie.. pofteam eu la cea cu portocale dar nope.. Ca gust nu e extraordinara, seamana cu branza tofu de la delaco.. dar cred eu ca daca ii adaug cate ceva in ea.. o fi mai gustoasa (ma gandeam la zeama de lamaie, piper alb.. sau cine stie ce alta nebunie). nu prea stiu cu ce o sa pap. poate cu niste fulgi de ovaz..? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) (am gustat si un pic din ea in seara asta)

sunt bucuroasa ca am mai gasit inca ceva bun de papa.. ca si tine Empty si eu caut bunataturi in comert care sa fie conforme. dar asa cum a zis roxanica cu ceva timp in urma.. nu exista asa ceva. doar daca iti faci tu acasa cu manutele tale.

hmm.. simt ca am inceput sa nu mai slabesc, asta e din cauza neconformitatilor, sigur. ma fac fata cuminte insa, promit. trebuie doar sa ma las de alune sau migdale. cioco nu'mi face asa mari probleme. am poftit si eu zilele astea biscuiti si napolitane si prajituri.. dar m'am abtinut.. relativ.
trebuie sa ma pun serios pe treaba..

v'am pupat.. seara buna..

+Quote Post
roxanica10
post Apr 14 2008, 10:19 PM
Post #478

Musafir

Cyl, ia o leaca de ambitie de la mine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Am de dat.
Pesca, asteptam poze cu 'cutu'.
Meniul meu:
D: iaurt cu fulgi
P: fasole batuta, 2 pate Inedit picant, castraveti murati
C: ananas crud (am mancat pana am simtit ca-ncepe sa ma piste pe limba (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) si cateva alune.

+Quote Post
kalua
post Apr 14 2008, 10:31 PM
Post #479

Musafir

Cyl, bananele verzi au IG-ul 40-45, deci nu se amesteca cu grasimi (alunele!).

+Quote Post
roxanica10
post Apr 14 2008, 10:34 PM
Post #480

Musafir

La fel ca ananasu' meu de asta seara.

+Quote Post

413 Pages V  « < 46 47 48 49 50 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 8th May 2025 - 02:04 PM