![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 416 Joined: 12-July 07 From: iasi, romania Member No.: 1,930 ![]() |
Azi: ora 10: mere cu fulgi si scortisoara
ora 14: tofu,pate inedit si salata( rosie, castravete, ardei gras, masline) ora 18: o chestie: iahnie de mazare uscata ( mazare, ulei, usturoi) in care am pus spanac crud ( taiat ca la salata). Eram flamanda si nu am spalat foarte bine spanacul (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) am mancat numai pamant ( groaznic!!), am pus prea mult usturoi si am adaugat o cutie de mazare ( stiu ca nu e conforma mazarea la cutie dar...nu am gasit alta rezolvare si nici nu mai aveam ce manca). Va pup slabanoagelor! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Dragele mele, va iubesc si va multumesc pt sustinerea voastra (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
Sufar din cauza asta, imi dau seama ca de cele mai multe ori placerea de a manca e mai mare decat placerea de a arata bine. Din pacate, regretele vin dupa ce am mancat, nu inainte. Mancarurile sunt conforme, dar am abateri prostesti din cauza colegilor. Nu, nu e o scuza, in niun caz! Mi-am dat seama zilele acestea ca nu am sa fiu niciodata ca ei. Oricat de mult ar manca, oricat de putin s-ar misca, ei vor arata bine. Daca as trai ca ei, as fi balon. O s aincerc sa ma pun din nou pe picioare, pt ca pana si sotul meu mi-a atras atentia ca m-am ingrasat. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Iertare pt offtopic. |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
O s aincerc sa ma pun din nou pe picioare, pt ca pana si sotul meu mi-a atras atentia ca m-am ingrasat. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Cateodata, persoanele dragi stiu cand sa ne traga un sut in fund. Remarcile astea, chiar daca sunt dure, nu-s facute cu rautate si tu stii bine asta. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) D: cafea P: basmati cu ciuperci + gogosari C: platou cu brocoli, cascaval afumat, branza cu verdeturi,pui afumat si ton. Combinatie killer, dar mi-era pofta de toate asa ca mi le-am pus in farfurie. Dupa am mai papat niste alune + un strop de ciocolata. pt asta merit bataita! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Fanny, ce bine-ai spus...chiar asa e ...
Eu am mai papat o para. Noapte buna, girls! |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 149 Joined: 24-February 08 From: Constanta Member No.: 3,360 ![]() |
seara buna fetelor... ma incerc s anu chiulesc deloc de pe forum pt ca apoi uit meniul zilelor anteriare si as anu mai pot sa aflu daca e ceva neconform in el.. concediul meu s'a terminat si acum apuc sa stau numai pe drumuri... sper sa rezist si sa nu gresesc in niciun fel ... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
MD: un mar, pauza, o salata mare (s. verde, ceapa verde, telina, morcov si fulgi de ovaz) g: doua mere, un morcov p: (l'am luat pe la ora 13.00 pt ca urma s aplec la munca si stiam ca o sa ajung tarziu acasa) o salata de varza acria cu morcov si telina si o cana de suc de rosii acrita cu lamaie G: aluen crude (in coaja).. cred ca am papat cam multe pt ca mi'au tinut loc si de cina. sau asa ar fi trebuit. am ajuns pe la 23. 00 ks si m'am infipt intr'un orez cu urzici facut de mama cu mult hrean. (orezul nu era conform si ce e drept abea se zarea prin mamcarica.. dar am papat si am papat cu podta si cam mult zic eu.) cred ac si eu am aceeasi problema cu mesele, manac conform dar in cantitati.. deloc neglijabile. micul dejun trebuie sa fie intotdeauna consistent la mine, la fel si pranzul. la cina ma lenevesc si de obicei sunt satula de la pranz. cu cioco insa imi iese treaba.. nu pap mai mult de maxim 3 patrate... nimph.. cu toatele am trecut prin asta.. vrem sa fim "manekinuite" dar nu prea rezistam tentatiilor.. si parca ne fugareste cineva la masa. ideea e sa nu te deprimeze, move on, noi MM-le suntem aici sa ne uncurajam.. nu? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) roxi.. pare rau pt cantina ta.. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) t e inteleg.. eu zilnic trebuie sa'mi pregatesc "pachetelul" pentru la munca... tare urat, alt timp pierdut si cu asta. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) dar.. monti cere sacrificii (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . tu esti mai veche in asta.. stiii mai bine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) gata, o seara placuta.. lapte buna (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) p.s. scuze greselile de ortografie.. e tarziu mi'e somn.. nu prea vad tastele *deprime |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
hai mai nimphe, ca ma enervezi. cum asa? te obliga colegii sa mananci ce nu vrei? asta chiar ca nu e scuza. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
hai, apuca-te si posteaza aici ce mananci (cu abateri cu tot), sa te putem lua de urechi, sa vezi cum incepi sa slabesti. (IMG:style_emoticons/default/mwah1.gif) later: am mancat si eu de cina. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) am inceput cu migdale si trufe de ciocolata, apoi conopida fiarta peste care am pus un pic de ulei de masline si usturoi, zacusca. This post has been edited by pescarush: Mar 20 2008, 02:10 AM |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cyl, acum am citit postarea ta, inainte am fost pe fuga. e foarte bine ca ai mic dejun si pranz consistente, asa si trebuie, seara sa fie cea mai usoara masa. si eu sunt tot cam la fel. seara, de obicei mananc pe la ora 6 - 7 cel tarziu si de obicei nu prea mult (daca nu sunt lesinata de foame).
orezul ala al tau (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) mai ales seara... chiar daca era putin, tot neconform se cheama. gata, ma bag si eu in pat, ca voi imediat va treziti. sa aveti o zi buna. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Neata fetele,
Tocmai ce-mi iau MD...altceva decat deobicei...ca tot mi`am facut provizia de mere...am purces la mere rase cu scortisoara si germeni de grau...foarte bun,da` nu stiu,is mai dulci mere rase decat mancate ca atare...nu prea-mi plac...as face ceva sa le mai fuga din dulcele lor... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Dupa MD asta,sigur o sa-mi vina foame pana la pranz...ca nu ma satur numa` dintr-atat...o sa iau o gustare cu alune cred... P:file de merlucius cu maioneza(subtiata cu iaurt),castravete murat... C:planuiesc o salata de fructe...cu de toate...sa vedem...daca ma razgandesc va anunt...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Azi imi iau tofu...sa nu mor fraiera ca nu am papat...poate reusesc sa tin si post vinerea...poate si miercurea...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) azi nu am cum. pescarush,trufele alea de cioco erau conforme??? (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Yuck,de gust naspa dulce am in gura...nu cred ca-mi mai fac mere d-astea...imi vine rau de la atata dulce...fiind invatata numa` cu cioco amara...asta e prea de tot...tre` sa ma dreg cu o cafea cu lapte:) Cantaru` meu a ajuns aproape la 51,6....ceea ce e super...mai am putin...pana la tinta...dar cred ca vreau 49... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) O zi faina dragutelor!!!!! *laptele (1,5%grasime) cu cacao e conform,nu? *am cumparat ieri niste biscuitei Fibrouse se numesc...sunt din faina de secara integrala extrudata...sunt conformi,nu?si nu au sare.(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Neata, dragelor!
Eu m-am 'infundat' in meniul asta de mic-dejun si parca mi-e greu sa-l schimb: painica cu gem de prune conform si lapte 0,1% Cyl, esti du-re-re! Pe linga faptul ca te descifrez destul de greu, ce spui ca faci si ceea ce faci e exact pe dos.Sustii ca ai micul dejun si prinzul foarte consistente si cina mai domoala si tu maninci dimineata 'o salata mare (s. verde, ceapa verde, telina, morcov si fulgi de ovaz)'-cum maninci salata cu fulgi de ovaz??? si la prinz'o salata de varza acria cu morcov si telina si o cana de suc de rosii acrita cu lamaie'.Pai pina aici ai un meniu de manechin, draga mea. Ptr ca apoi, pe seara sa ti se faca foame(ceea ce suna foarte firesc, tinind cont cam ce-ai mincat pina acum)si sa dai iama in neconformitati.Teoria ta nu se probeaza in practica. Empty, sint mere mai acrisoare pe piata. Eu le prefer pe cele ionatane, romanesti si le cumpar din piata, direct de la tarani.Incearca si tu, e pacat sa renunti la merele rase.Te felicit din inima ptr cintar (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) Biscuitii tai nu au sare, da zahar au? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
stoina,nu se precizeaza decat ca sunt din faina integrala de secara extrudata,fara sare...atat...pt diete hipocalorice si hiposodice...si pt reglarea tranzitului...intr-adevar,il regleaza:))) merci pt urare,eh...sunt tanara deocamdata...49 e ok pt 1,63...sa vedem dupa o nastere si dupa o varsta cum o sa evolueze silueta... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Gata,am fugit la scolita.pupici |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 11:22 PM |
|