![]() |
![]() ![]() |
![]() |
gloriana |
![]()
|
Musafir ![]() |
Meniul de azi:
D: iaurt cu fulgi, o cafea G: alune si un mar si putina cafea P: conopida carbonara S: mere si migdale crude |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 283 Joined: 16-January 08 From: Piatra Neamt Member No.: 3,047 ![]() |
Buna fetelor...
Meniul de azi: MD painica filo. cu salata de vinete si 2 ridichi;cafea cu lapte degresat P bors de fasole cu ceapa rosie,mancarica de legume cu soia cubulete si o salata de laptuci cu ridichi si ceapa C 1 mar +1 portocala+ 1/2 grapefruit Eu,drept sa spun, am auzit de mult timp despre dieta MM (varianta cu 3 zile carne,3 zile...etc)dar am inceput sa o aplic numai dupa ce am citit cartile lui MM si apoi am intrat pe site.Mare noroc am avut sa va gasesc...mai ales pentru capitolul"perseverenta si ambitie"! (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Alinice,ala cred ca era regim disociat...cu o zi carne,o zi legume,o zi iaurt...stiu ca tineau fetele pe la camin asa ceva...si mi se parea o mare tampenie...n-as putea sa mananc acelasi aliment o zi intreaga...deci nici vorba de MM..
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Asta cu numai aliment toata ziua numai Montignac nu-i. Nici dieta disociata clasica.
Am luat cina, mi-a placut mult, m-a satisfacut, dar acum ma apuca incetisor pofta de dulce. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) V-am zis eu de prietena aia a mea care a zis ca nu mai slabeste cu Montignac si-a trecut la Weight Watchers. S-a intors spasita la Montignac si-a zis ca probabil toata lumea care a tinut MM o perioada buna de timp, a slabit, s-a simtit foarte bine, nu va putea tine niciodata alta dieta. Pentru ea era cel mai nasol la WW ca-n toate retetele lor sunt chestii nesanatoase, chimie curata. Si ca n-a mai rezistat sa le manance lucruri fara gust. |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dragutelor, hai sa scriu si eu meniul meu de ieri si la abateri scriu beep....ca iar nu fusei serioasa 2 zile, dar promit ca de maine is:
Marti: D: iaurt cu gem si fulgi P: pui rotisat, rest de fasole batuta, castravete murat, salata de telina si morcov G: beepppp C: 2 portocale si alune Azi: D: iaurt cu gem si fulgi P: pui rotisat, 2 pate Inedit cu ciuperci, o rosie, ardei copt, 2 castraveti murati G: beeppppp C: 2 portocale Exista tot felul de variante la Monti pe net. Important e ca stim sa ne informam corect si suntem capabile sa sesizam greselile la altii. Kalua, si eu sunt cu pofta de dulce, dar bag Orbit. Astazi si-a luat al meu 6 pungi de pufuleti si manca cu o pofta, c-am dat si eu gata una. De cand n-am mai mancat eu pufuleti, astia s-au apucat si-au perfectionat reteta de fabricatie, c-au facut unii care ti se topesc in gura (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Va spun maine daca se intampla minunatii pe cantar. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Doctoreaso, crenvrustii aia de la Inedit sint conformi? Imi amintesc ca am vrut si eu sa mi-i iau si-am renuntat, din motive serioase....
Si eu , asta seara am papat o portie din pastele cu legume de la prinz:( Absolut neobisnuit, m-a apucat o foame pe seara...oare de ce? |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu stiu de ce, stoinici, dar in orice caz nu se mananca si la pranz si la cina glucidic. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bre stoino, bre, nu stiu daca sunt conformi, da' sigur sunt o mare porcarie! Parol! Iti spun cu mana pe inima, mai bine mananci o sapt intreaga iahnie de fasole, da' sti cu cine votezi.
Cina mea s-a compus din una buc cotlet de somon gratar, ceapa verde, many many ridichi. Desert: o felie de tofu + o felie de castravete As mai fi mancat si-un mar golden baban acu', da' sunt asa de happy ca s-au mai miscat sunculitele, inca mi-e frica. Lasa, fara mar acum; il halesc tomorrow. Gata, am razbit sticla de 2L de Izvorul Alb, ma duc la baie dupa care ma rostogolesc in pat. Somn usor! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Neata !
Eu de cind am vinit de la Ejipt n-am mai dos nimicutza...in plus, aseara am facut-o lata...fara sa gindesc.Asta e, mintea romanului cea de pe urma. (IMG:style_emoticons/default/trozneala.gif) MD: painica (am facut-o din faina de griu+faina de ovaz si-i tare bunutza)cu gem de pruna si lapte0,1% |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) aproape 71kg in dimineata asta! ca sa respectam "adevarul istoric", aproape 71kg dinspre 70, nu dinspre 72, adica telea din sensul bun! (IMG:style_emoticons/default/yeah.gif) Mama lor!!!
Ce mai, o tai la sport dupa program. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 12:28 AM |
|