![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai vroiam sa va zic ceva si tot uit: alta amica de-a mea face acum dieta aia personalizata dupa analizele de sange. Dieta asta e foarte in voga pe-aici acum, mai am un coleg si doua colege de la vanzari care voteaza cu asta. Tipul a slabit vreo 18 kile chiar repejor. In mare e Montignac curat, primele doua saptamani fara pic de grasime adaugata, se cantareste mancarea. In fine, amica mea are voie sa manance si paine, binenteles ca numai integrala, dar numai de secara. Poate ar fi bine sa preluam si noi sfatul asta. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Eu am mancat un mar. La pranz voi avea parte de trei ardei kapia si o conserva de sardine in ulei iute de masline. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 283 Joined: 16-January 08 From: Piatra Neamt Member No.: 3,047 ![]() |
Meniul partial de azi
MD iaurt 0,1% cu 2 finn crisp si cafea cu lapte degresat G 3 kiwi si o cana de ceai de tei Voi reveni cu P si C ... |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Adicalea... numai faina integrala de secara si in rest respectam reteta clasica de filozofala?
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Domle, eu raman la MM pur, imi prieste, ma simt bine, sunt plina de energie...chiar prea multa pt o middle, dau pe afara de atata, ce mai, n-are rost sa experimentez alte alea.
Incerc sa-mi schimb unicul defect in alimentatie, respectiv mesele de seara sa fie in cantitate mai mica, dar suficient de consistente, incat sa nu mor de foame. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Hey fetele,
Azi meniul meu "suna" asa: MD - iaurt cu fulgi de ovaz,am infulecat si papanasii ramasi ieri ca nu i-au placut dragului meu ca aveau tarate prea multe P - pap broccoli la cuptor,am facut o adevarata pasiune pt mancarea asta...si salata verde G - probabil dupa aerobic,ceva alune C - omleta cu cascaval,rosii Ajunsei la 49,3kg...e super,burtica tot mai am...da` asta e conformatia...ca si cand eram mica,eram slaba cu burtica,ca un somalez..macar sa fie o burtica tonica,nu flasca...macar atat,d-aia bag mare aerobic.. dr_wise felicitari pt curba descendenta ponderala (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ...si io care ma gandeam sa ma duc sa`mi cumpar...zi si tu asa,ca nu-s buni de la inceput (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) apropo,am vazut de la firma Iezer ceva carnataraie,cremvustaraie...tre` studiat terenu`,poate-s conformi...i-am ochit si atat,ziceam sa nu ma ating de ei,ca poate ma apuca iar pofta de mezeluri...d-abia m-am dezobisnuit. Mie mi-e cam lene sa ma apuc sa fac painici..am materiale pt ele...da` mi`i lene...nu stu`,si am vazut p-aci prin magazin paine de secara da` nu stu`cat de conforma e...ca probabil ca baga si ceva faina alba...ma dispera. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Adicalea... numai faina integrala de secara si in rest respectam reteta clasica de filozofala? iegzact! Empty, ca sa fie conforma painea aia tre' sa fie numai din faina integrala de secara. Foarte putine firme pe lumea asta produc asa ceva. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Pe-aici este o singura brutarie producatoare de asa ceva care, din pacate, nu are foarte multe filiale de vanzare. Si decat sa bat drumul pana nu stiu unde pentru o bucata de paine, mai bine-mi fac eu. Ultima data cand am facut painitile filozofale, am mancat doua, una a ras-o fiica-mea, iar restul de 3 le-am congelat, cate una pusa intr-o punga. |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
bravo doctore! ma bucur ca se misca acul cantarului in directia dorita!
empty, nici eu n-am abdomenul plat, oricat de slaba as fi. dar e ok, ma accept asa cum sunt. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (daca m-as mai tine si de un sport, ar fi si mai bine). sa pun si eu meniul pe azi: D - 2 mandarine, pauza, crackers de ovaz integral cu gem de zmeura, un ceai P - veggie "fajitas" cu salata de varza C - salata de avocado (fara branza) P.S. si eu raman adepta MM pur. (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 283 Joined: 16-January 08 From: Piatra Neamt Member No.: 3,047 ![]() |
Continui meniul:
P ardei gras cu cascaval si pastrama;sarmale cu iaurt 0,1% (aveau foarte putin orez) (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) C cremvursti si salata de castraveti cu usturoi Si eu am apelat la dieta grupelor sanguine si am observat ca ,atunci cand am consumat alimentele indicate pentru grupa mea(A2) , am slabit cel mai mult in cei 2 ani de dieta hipocalorica.Sincer,eu cred ca se poate adapta la dietaMM cu usurinta deoarece trebuie selectate alimentele conforme in ambele diete .Dar dieta MM e foarte buna in forma originala.Cealalta dieta poate fi un ajutor suplimentar,ca sa obtinem efecte mai rapide. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
gloriana |
![]()
|
Musafir ![]() |
Salutare, fetelor,
Meniul de azi: D: iaurt cu fulgi , o cafea P: Pere si migdale cat am pregatit pranzul: pui la cuptor cu sos de ciuperci si salata de varza. M-am infipt si in doua patratele de ciocolata 85% cacao ca pur si simplu muream de pofta dupa ceva dulce. Dar le-am savurat din plin. S: ce am mancat la pranz. Am adormit in dupa-amiaza asta si cand m-am trezit am mancat asa pe jumatate adormita. De fapt mai mult am ciugulit. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 149 Joined: 24-February 08 From: Constanta Member No.: 3,360 ![]() |
helou girls,
first, in sfarsit am dat si eu de pateurile alea inedit, ca de cand ma chinuiam si pofteam la ele.. eram tare curioasa cum sunt. raspuns: delicioase:) azi mi'am luat iar faina integrala si tarate .. am bate gandul la niste chifle proaspete in weekend, dar nu fac multe ca iar se usuca acolo si nu mai papa nimeni. o sa le fac in my way: cu usturoi si patrujel in compozitie. idee proprie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) meniul meu: MD: o grefa, fulgi de ovaz cu mere rase si scortisoara P: salata verde, ceapa verde, morcov si telina+ o dit'amai portia din ciorbica de ieri. (in seara asta am avut musafiri si mama le'a dat spre degustare si din ciorbica mea si cica le'a palcut super mult, apoi s'a laudat ca ciorba e facuta de fiisa' (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ). ah s anu uit, am papat si jumate de cutiuta pate inedit ciuperci. imi era asa poftaaaaaa (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) C: mere si o banana mica verde seara buna fetelor :* ah, am uitat. am vrut si eu sa ma interesez de dieta grupelor de sange.. parea foarte la moda si dadea rezultate. pana m'am prins ca eu nush ce grupa sanguina am. cand mi'a luat sange la 14 ani, mama a cerut sa mi se zica si grupa sanguina. docorita a intrebat'o insa din ce cauza vrea asta, pt test de sarcina..?! ?!?!?!?!? nush ce legatura avea, stiu doar ca mamei ii venea s'o bata. d'oh, fii'sa avea 14 ani!! mi'am mai luat sange de atunci, dar nu am solicitat grupa sanguina. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) poate next time (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) gata, pupaceala fetelor. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th July 2025 - 10:45 AM |
|