IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

413 Pages V  « < 53 54 55 56 57 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A II-A: Idei pentru meniuri Monti
Alinice
post Apr 18 2008, 01:06 PM
Post #541

Dependent

Group: Dependent
From: Piatra Neamt
Member No.: 3,047

Ziua buna. (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)
Meniul azi este partial
MD 1 pate inedit+1 rosie si cafea cu lapte 0,1%
G 1 mandarina si arahide
Acum la mine in bucatarie se varuieste,dar am pregatit de aseara pentru pranz snitele de soia si zacusca(de ghebe sau bulgareasca)C inca nu se stie.
(IMG:style_emoticons/default/yeah.gif) (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) INCEPUT DE WEEK-END!!!
Go to the top of the page

+Quote Post
Teocris
post Apr 18 2008, 01:09 PM
Post #542

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Na ca nu stiu exact de care sunt (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Sa nu-mi spui ca le-am luat degeaba (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post
pescarush
post Apr 18 2008, 01:32 PM
Post #543

Musafir

teo, scrie undeva pe ambalaj % de fibre. si langa cascaval si ceafa, trebuiau LEGUME.
doctore, bravo!!! vorba albinutei, ce ai fata cu fundul??? spune-mi ca nu-i place la mr. wise (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) asa.
sa pun si eu meniul pe azi:

D - am mancat o banana la ora 6, mai tarziu mai mananc o mandarina, pauza, cereale cu apple sauce, un ceai
P - fasole batuta cu tocana de ceapa, o salata de varza
C - daca ma invrednicesc sa cumpar niste legume, fac o salata. daca nu, habar n-am. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

lotte, no long no see. ma bucur ca ne mai dai un semn. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
ToothFairy
post Apr 18 2008, 05:15 PM
Post #544

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

Hello gagici,
Azi am papat tare putin,ca am tot fost pe drumuri:
MD - iaurt
P - pe la 17:30 luat,ciulama de ciupercute,salata de vara
C - fructe
Aseara n-am mai papat fructe la cina,m-a scos dragu` meu la o crama,am papat o ciorba de vacuta...avea ea si cartofi,da` i-am ocolit,cu ardei iute si smantana...a fost bun...si cu un pahar mare de vin rosu sec,dupa care eram super-drunk,tare greu mi-a fost sa ma ridic de pe scaun,sa strabat toata sala aia,sa nu fac vreo miscare gresita si sa ma fac de cacao ca-s ametita...a fost f smecheros vinu`,ca d-abia pe la sfarsitu` paharului m-a luat de cap.
teo,pe teritoriu` Sb-ului n-am gasit decat WASA cu 19%fibre..daca gasesti cu 21% sa imi zici si mie te rooog..
Am primit azi o cutiuta cu Dinner Mints...hmmm,greu sa ma abtin...nu stu`,le-am tot dat tarcoale,da` nu stu` cat o sa le mai dau..sau poate le ofer si eu la randu` meu...uffff,grea decizie...m-am uitat pe ele,au 47%cacao...ceea ce e un procent marisor...

+Quote Post
ToothFairy
post Apr 18 2008, 06:09 PM
Post #545

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

Am citit azi ceva interesant:cica o sa se interzica producerea de "foie gras" in Franta,din cauza ca supun gastele la o alimentatie care duce spre ciroza (sa aiba ficat mai mare decat normal...si sa aiba mai mult foie)..n-am mancat niciodata,da` stiu ca e aliment permis de Monti si plin de vitamine (B-uri parca)

+Quote Post
pescarush
post Apr 18 2008, 06:28 PM
Post #546

Musafir

Empty, intr-adevar ficatul contine vitamina B12. Mie mi-a fost recomandat de dr. cand m-a descoperit ca am lipsa de B12. Se pare ca e singurul aliment care contine vitamina B12.

This post has been edited by pescarush: Apr 18 2008, 06:28 PM

+Quote Post
Alinice
post Apr 18 2008, 06:52 PM
Post #547

Dependent

Group: Dependent
From: Piatra Neamt
Member No.: 3,047

Salutare...cina va fi din fructe si un pumn de migdale.
@ EmtyG-Daca prin Sibiu aveti kaufland vei gasi la ei finncrisp cu 21% fibre.Eu de la ei ma aprovizionez.

+Quote Post
lotte
post Apr 18 2008, 09:07 PM
Post #548

Incurabil

Group: Obsedat
From: Ro Mania
Member No.: 324

Draga Pesca, va urmaresc in fuga in fiecare zi, dar nu am postat, am sperat sa ma intorc glorioasa, cu ceva kg in minus, dar nu am reusit (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Si mi-am gasit si de treaba, am facut 10 sedinte de masaj anticelulitic, daca inainte celulita era destul de ascunsa, acum se vede in toata splendoarea, inclusiv prin pantaloni, asa ca merg la fitness ca sa-mi ascund celulita la loc (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Pup.

+Quote Post
gloriana
post Apr 18 2008, 09:26 PM
Post #549

Musafir

Salutare:
Astazi am avut o zi grea dpv psihic asa ca m-am scapat la mancare. E boala veche dar se pare ca nu ma lasa.
D: iaurt cu fulgi, o cafea
P: nu am avut chef de mancare normala asa ca am rontait pere, migdale, ciocolata 70% cacao. Nu mai spun cantitatile. Pot sa dau un singur indiciu: fara numar. Este un risc asumat. Ravagiile o sa le vad peste 2 zile.
S: dupa ce m-am destrabalat la pranz am continuat seara: crenvursti cu iaurt si cu castraveti acri, mere.
Sper ca maine sa mi se limpezeasca gandurile si sa merg mai departe.

+Quote Post
stoina
post Apr 19 2008, 12:09 AM
Post #550

Incurabil

Group: Obsedat
From: Iasi, Romania
Member No.: 469

Pot sa spun neata?
MD: mere cu ovaz si scortisoara
P: omleta cu ciuperci si tofu+rosii cu busuioc proaspat si ulei de masline
C: casoleta de peste, reteta Monti din cartea Uleiul de masline, o comoara ptr inima.E peste-eu am avut pangasius- cu legume, sos de rosii si usturoi, bunutz.
Pot sa va spun noapte buna? (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)

+Quote Post

413 Pages V  « < 53 54 55 56 57 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th July 2025 - 02:55 AM