![]() |
![]() ![]() |
![]() |
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
N-am domle nimic cu fundurile...altora...doar cu al meu! Ii place sa se lateasca de numa' numa!
Lotte, daca asta te incalzeste cu ceva, am patit-o si eu: parca-i vizibila dna celulita si pe unde habar n-aveam de ea.... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ...da' ce mai conteaza, ori o omor...ori o omor...din doua, una! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Meniul de ieri: d - mere rase cu scortisoara si fulgi ovaz, cafea cu lapte p - varza la cuptor, salata de rosii si castraveti s - dovlecel prajit cu mujdei, niste ramasite de salata de vinete, tofu preparat la sandwich maker.... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) asa mi-a trecut prin cap...cu ceapa verde si castravete. Astazi am o zi maraton: sport 2 ore, masaj 1 ora, pranz acasa, targul de confectii si incaltaminte in Mamaia, vizita la finutu', ca sa invatam (din nou...dupa 19 ani) sa-i facem baita unui bebelus...mde, se apropie botezul si trebe "sa prestam" a la carte la scaldatoare... Va pup cu sonor! Sa aveti un weekend de vis! |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 283 Joined: 16-January 08 From: Piatra Neamt Member No.: 3,047 ![]() |
Buna dimineata!
MD 3 felii de sunculita taraneasca,3 feliute de cas,ardei gras si (IMG:style_emoticons/default/coffee.gif) cu lapte degresat P omleta cu salata de rosii cu busuioc si o portie de racitura de curcan C fructe Spor la treaba in aceasta zi frumoasa.La mine in bucatarie dam a doua mana de var ,apoi vom face curatenie . Dar pe seara voi iesi cu grupul... (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) (IMG:style_emoticons/default/band.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
M-am uitat pe ambalaj
Pe unul arata 17% si pe celalalt 16%. Asta inseamna ca nu sunt bune? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
teo,sunt bune dar nu de consumat cu grasimi ,cred ...
eu nu ma prea omor cu Wasa.. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Aha...
Credeam ca nu sunt bune numai daca au 21% Multumesc de lamurire! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Dupa sfatul lui tata Monti, am pus de aseara la muiat orezul salbatic.Tocmai l-am pus la fiert, cu supa si piper, litera cartii (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Reteta este cu cu ciuperci, ardei , ceapa si migdale taiate in felii fine, undite in putin ulei de masline.
Insotit de o salata,minunatul prinz glucidic e ok ptr faza 1 ? MD:painica cu cas proaspat, ceapa verde, castravete, ridiche,icre de somon si olecutza de brinza Roquefort.Ceai, cafea conforma cu lapte 0,1%. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Teocris, ai citit ingredientele folosite? Din cate-mi amintesc, nu sunt facute din faina integrala, au si faina alba de grau, sau alte prostii interzise de MM. Nu mai tin minte ce m-a oprit sa le cumpar, dar stiu sigur ca nu sunt compatibile MM. Eu cumpar doar FinnCrisp 21% fibre.
Frumoaselor, zac la PC ca o anaconda, am mancat bine, iar acum ma delectez cu un castron plin cu capsuni. Ia uite aici portie de anemic: (IMG:http://i177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/mic%20dejun/HPIM1308.jpg) Deja mai am putin si explodez! Pana acum am mancat: d - iaurt cu fulgi ovaz, cafea cu lapte p (adica la ora 15:00): ostropel din carne de manzat, cu sos de rosii si masline, salata XXL de verdeturi (salata verde, castravete, ceapa verde); desert capsuni Mai stau putin, imi trag sufletul dupa o dimineata zbuciumata la sala, dupa care o tai la finitzu' in vizita. Varianta cu mersul la targ a picat, nu am timp de el. PS: acum am observat; vedeti ce pozitie stratetica are castronul cu miez de nuca de pe calorifer, din spatele PC-lui? Cum Doamne Iarta-ma sa rezist tentatiei?! This post has been edited by dr_wise: Apr 19 2008, 02:37 PM |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 149 Joined: 24-February 08 From: Constanta Member No.: 3,360 ![]() |
helou my girls, revin si eu dupa o miuca pauza.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
ieri MD: o grefa, mere rase cu scortisoara+ fulgi de ovaz si o banana mica verde. P: supica de legume+ o slaata (s.verde, telina, morcov) G+C: migdale si alune crude (mama lor de alune, iar am papat, eu am zis ca nu mai cumpar dar a luat colega.. si am papat amandoua) seara tarziu un mar acrisor azi MD: painica conforma (cu patrujel si usturoi- am pus insa cam multa tarate si nu mi'a crescut app deloc, a iesit ca un biscuite mai mare (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ))- ce'i drept am facut si putin, am pus o cana faina integrala si tot o cana tarate. cat de rau e ca am adaugat si un pic de ulei in compozitie si am uns si tava..? (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ) + doua pateuri inedit, unul masline, unul ciuperci G: vreo 3 mere. am gustat si un pic coliva, eram la biserica si m'am capapat si eu.. am gustat cateva lingurite... mmm tare bune: multa nuca si dulce. stiu nu bun. mi'a fost tare greu, dar m'am rezumat in numai a gusta P: o salata (s.verde, frunze spanac, rosii, morcov, telina). azi am aflat ca se papa si icre si cum stiam ca am asa ceva in frigider, mi'am sulflecat maecile si da'i la invartit, icre de crap, un pic sare si lamaie si cepa verde. am facut foarte putin, cat sa'mi astampar pofta si nici n'am papat tot. am intins mai intai pe niste frunze de salata dar nu m'am abtinut si am pus si un pic pe painica mea filo. nu stiu daca in total am papat o lingura de icre, mi s'a si aplecat repede. dar am stins cujumate de pahar de vin alb de la care sunt acum cam dizy..... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )) C: nu am idee.. ce credeti ac s'ar potrivi mai bine, niste mere simple sau mere cu scortisoara ..? p.s. nici eu nu ma omor nici dupa wasa si nici fin crisp.. nu sunt deloc gustoase (parere proprie) si prefer fulgii in locul lor. pupicei girls, have a nice weekend. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
mama mia cum arata capsunile alea...mor cu zile...eu pe anu` asta nu am papat capsunele...yummy...sa-ti fie de bine dr_wise!
Eu azi am fost neserioasa...MD a fost conform,la fel si pranzu`...dar gustarea de dupa pranz a fost cu bip... MD - fulgi ovaz cu laptic P - salata cruditati cu pui G - bip,bip -de doua ori! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (am iesit in oras,a fost ziua unei prietene si nah...am facut-o lata...de maine-s cumintica,ca deja ma doare colonu` si mai si pun pe mine ) C - salata cred...cu de toate,pt toti...conforme,of course... CyL,cel mai bine e sa nu-ti mai cumperi gustarele,alune,migdale,etc...eu am vazut la mine...daca nu le am,nu le pap...si de multe ori mi-i lene sa ies sa le cumpar...si`mi cumpar o data pe sapt,in cantitati mici...cred ca asta e secretu`..e mai nasol cand te serveste cineva... Pupici fetele...o zi minunata! |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 149 Joined: 24-February 08 From: Constanta Member No.: 3,360 ![]() |
da empty.. asa zic mereu.. dar mi se face o pofta.. eu lucrez in kaufland, pe galerie, si mai trec prin magazin si vad pungutele alea de alune.. mmm... iar la migdale cand poftesc, poftesc cu toate glandele mele salivare (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) .. of, o s avad... mersi oricum
eu la cina am adaugat un mar si doua mere rase cu scortioara. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) foart dulce, asa cat sa'mi treaca pofta de coliva de azi care inca mai era in bucatarie pe masa.. seara buna girls. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 09:39 PM |
|