![]() |
![]() ![]() |
![]() |
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
teo, daca nu scrie "secara integrala", nu e conform. la fel ca si graul, doar secara integrala e conforma.
eu am avut deviza "nici o masa fara peste" pe ziua de ieri (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) D - paine cu tofu spread, somon afumat, legume, masline P - legume la abur cu somon la barbeque si mujdei, o nebunie (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) C - resturi de somon de la pranz, cu salata. Meniul plan pe azi: D - o banana (la ora 6), mai tarziu un grapefruit, pauza, cereale cu apple sauce P - orez basmati cu putina mazare (fiarta impreuna cu orezul) si salata de varza si rosii C - o salata cu avocado mai strecor pe undeva si un mar. e cam aiurea meniul meu dimineata, dar imi era tare foame la ora 6. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Salut dragelor,
Acusica cu burtica plina sa-mi prezint si eu meniul meu Monti conform de conform: MD - lapte,fulgi ovaz (m-am ofticat dupa ce i-am mancat,ca vroiam sa tin post...deh,reflexu` de dimineata...eram foarte adormita,i-am facut,i-am papat,dupa ce m-am trezit mai bine mi-am dat seama de boacana) G - mar P - un fel de clatita foarte buna (foamea cateodata ma face creativa):2 oua,ton,faina naut,apa minerala,marar,patrunjel,juma de ceapa taiata fin,sare,piper-satioasa,yummy-foarte buna plus salata cu de toate in ea C - nici nu stu`,ceva usor...fructe,ceva acolo.. Am gasit o paine (eu cu ale mele cautarile nesfarsite) care contine asa:faina neagra,tarate,drojdie,sare,seminte :in,susan,dovleac ...nu stu` faina aia neagra ce contine,aia cred ca e singura chestie suspecta in "afacerea" asta...nu stu` ce vrea sa spuna cu faina neagra...poate ma ajuta si pe mine cineva mai avizat...sar-mana. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
eu nu va mai zic nimic! mi-e rusine de mine! am bulit-o big time this weekend!!
am fost la Torinoi sambata si am papat paste si cartofi prajiti, si chiftelute cu samantana,..... si pizza (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) da ma pedepsesc!! oricum nu am pus nimic la loc pentru ca am mers pe jos d emi-au intrat pisioarele in ms dos |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Albi,te inteleg perfect...si eu o fac lata deobicei cand ies in oras...acasa sunt cuminte,si cand ies in oras ma ia valu`..cateodata ori nu gasesti nimic conform,ori pur si simplu unii fac presiuni asupra ta sa papi la fel,ori pur si simplu ai pofta sa papi si altceva..
nu e o solutie nici sa renunti la iesiri,asta e clar.. e chestie de ambitie,de moment,de toane...depinde cum te prinde momentu`:))) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Empty, pai ia scrie la producatorul painii si intreaba-l ce-i faina lui neagra.
|
|
|
![]()
|
|
o sa scriu..ma gandeam ca poate are cineva vreo idee...sau mai bine,intreb o colega...ca maica-sa lucreaza la firma respectiva...ca-i o firma de aici,din Sibiu..
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
V-am pupacit si nu faceti (prea multe) prostii! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
kalua, drum bun si concediu placut!
te asteptam (cat putem de) cuminti. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) tie nu-ti spun sa fii cuminte, ca trebuie sa-ti enjoy vacanta. albino, nu te pedepsi, ca te frustrezi. tine strict cateva zile, uite, saptamana asta si esti ok. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) This post has been edited by pescarush: Apr 21 2008, 06:42 PM |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 283 Joined: 16-January 08 From: Piatra Neamt Member No.: 3,047 ![]() |
Azi meniul fu asa:
MD painica filozofala cu icre si castravate;cafea cu frisca conforma P file de somon pane(conform) cu salata de rosii si castraveti cu ceapa C o mandarina,jumatate de mar si jumatate de grapefruit cu un pumn de migdale. Kalua concediu placut. Eu am inceput sa ma pregatesc de miniconcediul de sarbatori...am fost la cosmeticiana si m-am epilat .Picior lung+inghinal+axila+antebrate+pometi+mustata+pensat=65 ron.Cred ca am iesit bine.MI-am facut si un cadou de Primavara-ciorapi cu model floral . (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
gloriana |
![]()
|
Musafir ![]() |
Salutare,
Azi: D: un mar, o cafea P: mancare de naut cu ceapa si castraveti acri; G: mere S: mancare de ciuperci, mere Nu s-au simtit inca ravagiile de sambata dar am luat rapid masuri. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 10:29 AM |
|