IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

413 Pages V  « < 58 59 60 61 62 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A II-A: Idei pentru meniuri Monti
CyL
post Apr 21 2008, 09:37 PM
Post #591

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Constanta
Member No.: 3,360

i'm back (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

stoina, ai dreptate, cu painica filo, promit ca o s afac dupa post (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
kalua.. drum bun si sa vii cu povesti frumoase de acolo.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

eu nush cum sa zic, dar ma simt tare bine: zilele astea parca mai mult ca never au venit la mine preteni si colegi de munca.. si ma intrebau ce'am facut de am slabit atata, cum, ce fel... erau calare pe mine. ce'i drept si eu am simt mai subtirica, si parca nici burtica nu prea mai e pe'acolo (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
ah, si am uitat sa ma laud: zilele trecute mergeam frumos pe jos prin centru si ma opreste o slabatura d'aia cu pliante in mana, spune un text kilometric, daca vreau sa ma inscriu in organizatia lor, manekine, aparitii tv cu marile televiziuni.. nebunie mare. vorbea cu atata entuziasm.. moama moama..: m'am uitat zambind usor la ea si am spus simplu: NU! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )))) pff.. d ecand asteptam momentul asta.. cand treceam inainte pe langa ele, le oprea numai pe prieteele mele, pe mine nu ma bagau in seama, eram tare frustrata si complexata.. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
acum na' ca mi'a venit randul.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )

toate ac toate, meniul meu:
MD: o cana mare de suc de rosii cu fulgi de ovaz
G: vreo 4 mere mici
P: un pateu mic iendit, simplu fara nik (at work.. no time.. don't ask)
G: amestec de alune , caju, fistic, migdlale (crude) -- a poftit iar... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) dar am papat cat de cat mai putin
C: doua mere mici

gata, nighty night (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
roxanica10
post Apr 21 2008, 09:45 PM
Post #592

Musafir

Hai sa-mi pun si eu rapid meniul de astazi:
D: iaurt cu fulgi
P: 2 pateuri Inedit picante, chiftelute, rosii si ardei gras;
G: alune de padure
C: capsuni

Stoinici, tare mi-a placut cum ne-ai povestit aventurile cu plantatul floricelelor. Intr-adevar sfatul unui arhitect peisagist ti-ar prinde bine. Am tot vazut pe la tv, gradini amenajate de oameni specializati si aratau de poveste. O adevarata oaza de liniste.
Alinice, felicitari pentru schimbarea prefixului (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
Ieri am fost la un amic la tara si ne-am simtit super. As spune ca mi-am incarcat bateriile c-am muncit azi cu mare spor la serviciu (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Am facut fripturi de toate felurile, dar n-am reusit sa ma abtin de la dulciuri.
Gloriana, presimt c-o sa ai rezultate bune cu Monti.
Cyl, tare faza cu oprirea de pe strada. Am patit-o si eu cand aveam 54 de kg si-am fost mandra de mine. Incearca sa mananci mai consistent la pranz, ca sa nu mai fii tentata de alune&co.

This post has been edited by roxanica10: Apr 21 2008, 09:48 PM

+Quote Post
dr_wise
post Apr 22 2008, 10:35 AM
Post #593

Musafir

Pe mine de ce nu ma opreste nimeni pe strada, sa ma intrebe de sanatate?! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) joke!
Meniul de ieri:
d - lapte cald cu fulgi ovaz, cafea cu lapte
p - iahnie de fasole, salata de varza rosie
s - un pate Inedit, rosii, tofu cu ardei, salata de vinete...desert miez de nuca.
Fetelor, tine vreuna dintre voi post? Ce mancati dimineata si seara? Fiu-meu tine post in Sapt Mare de ceva ani buni, ca sa se spovedeasca si impartaseasca, dar e asa un mofturos...ma simt ca atunci cand ma anunta amore puro ca se lasa de fumat! Stiu sigur c-o sa ma urc pe pereti. Fiu-meu nu mananca produse din soia, desi le-a inteles importanta, zice ca sunt pline de E-uri si el nu baga asa ceva in organismul lui...are dreptate. Asa ca in afara de gem si salata de vinete, ce sa-i mai dau dimineata si seara?
Aaaaaa, poate niste tocinei? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ia sa studiez reteta....altceva, ce propuneti?
Multumesc!

+Quote Post
Alinice
post Apr 22 2008, 01:18 PM
Post #594

Dependent

Group: Dependent
From: Piatra Neamt
Member No.: 3,047

Ziua buna fetelor.Meniul de azi:
MD iaurt 0,1% cu fulgi de ovaz si grau;cafea cu lapte degresat
G o mandarina si arahide
P supa de rosii si friptura de porc la cuptor cu salata de varza murata
C fructe probabil(s-ar putea sa apara modificari la cina pentru ca vine fratele meu ). (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
pescarush
post Apr 22 2008, 01:19 PM
Post #595

Musafir

doctore, vezi ca a pus 3A o reteta interesanta de chiftelute de naut, dar cred ca e pusa la retete pentru felul 2, nu la cele de post. da-i si lui fulgi de ovaz cu mere rase, salate, cartofi prajiti (ca el nu e monti), mai fa-i un pic de linte fiarta cu putin usturoi calit in ulei si patrunjel verde, paste cu sos de rosii, sau mazare cu sos de rosii, orez cu legume, sau legume cu tofu, varza calita, astea ar fi primele care mi-au venit in minte, acum nu stiu ce-i place lui. poti sa-i dai si seara mancare gatita, mai ales acum, ca sa aiba totusi proteine.

sa pun si eu meniul pe azi:
D - un grapefruit, pauza, cereale cu apple sauce, nuci si seminte de in, un ceai
P - linte rosie cu putin usturoi calit, salata
C - (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) inca nu stiu, sa vad ce idei imi mai vin. poate mananc putina zacusca, vad eu cu ce.

This post has been edited by pescarush: Apr 22 2008, 01:20 PM

+Quote Post
ToothFairy
post Apr 22 2008, 01:51 PM
Post #596

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

Si la mine e un pic problematic cu mancarea de post...insa io chiar am prins drag de soia
Azi am papat:
Md - ceai cu fulgi de ovaz (bun,da` cam nesatios)
P - a iesit f bun: spaghete integrale cu soia (granule-zici ca e carne tocata),sos de rosii,cu diferite condimente...zici ca-s spaghete milaneze
C - salata
La mine e prima data cand tin post anu` asta ... sper sa pot... pupiiiici

+Quote Post
dr_wise
post Apr 22 2008, 04:03 PM
Post #597

Musafir

Multumesc pt info. O sa caut reteta de chiftelute, poate il pacalesc.
Meniul de astazi:
d - mere rase cu scortisoara ci fulgi ovaz, cafea cu lapte
p- varza la cuptor, salata de rosii si castraveti
s - habar n-am; parca as face niste ciuperci umplute, sau tocinei
Revin!

+Quote Post
stoina
post Apr 22 2008, 04:53 PM
Post #598

Incurabil

Group: Obsedat
From: Iasi, Romania
Member No.: 469

Drajelor,
Eu am papat numai MD astazi , sint la servici si sint taaare infometata(si 2 portocale, care la acel moment au fost ok, apoi iarasi foame)

MD: o painica cu brinza -perle cu smintina 4%.Va imbratisez cu drag.
Ce gatim de Paste, hai sa ne 'impartasim":) ideile.

+Quote Post
pescarush
post Apr 22 2008, 06:12 PM
Post #599

Musafir

doctore, mie-mi placeau si paste cu nuca si zahar, sau cu mac si zahar. yummy.
stoinici, eu fac ciorba de burta, tocanita de miel (nu stiu inca ce sa fac garnitura, spanac sau linte rosie, sau poate amandoua, ca vom fi muuulti), sper sa gasesc drob de miel, sa cumpar, oua vopsite, bineinteles, sarmale, iar dulce, va face mama cozonaci, tort (neconform) si daca mai am timp, fac si prajitura aia pusa de empty mai demult. tot acolo imi sta capul, cand ma gandesc la dulce conform, trebuie sa-mi fac damblaua asta. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
gloriana
post Apr 22 2008, 07:34 PM
Post #600

Musafir

Buna fetele,
D: fulgi cu mere si scortisoara, o cafea
P: am ciugulit: masline, migdale, pere. A iesit pana la urma o amestecatura ciudata. N-am avut chef sa pregatesc nimic. Pur si simplu.
S: am fiert niste naut si l-am amestecat cu putina sare, ulei si otet de mere.
Astazi m-a trosnit lenea rau de tot la capitolul mancare. In schimb am spalat de toate: geamuri, rufe, mai am sa ma spal si pe mine.
De Pasti eu nu pregatesc nimic. Ma duc la mama si o ajut pe ea. O sa ocolesc ca intotdeauna , de cand ma stiu, preparatele specifice din carne de miel. Eu nu mananc. De ani de zile eu mananc in ziua de Pasti : oua, cozonac, prajituri si imi mai fac, cand am timp, friptura de pui pentru ca mama nu ma incurajeaza in ciudatenia mea.

+Quote Post

413 Pages V  « < 58 59 60 61 62 > » 
Closed TopicStart new topic
5 User(s) are reading this topic (5 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 6th May 2025 - 10:35 AM