![]() |
![]() ![]() |
![]() |
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
EmptyG, cel mai usor dai un search pe aici dupa 'extrudare' si vezi ce mai scrie. Asta e valabil pentru toate intrebarile pe care le puneti. Sunt sigura ca multe chestii au fost discutate repetitiv. Din cate imi amintesc, prin extrudare crestea IG-ul. Nu cred ca-s conformi biscuitii aia de care zici tu...dar mai e o zi si vine Kalua si ne lamureste.
Cyl, draga mea, ma concentrez la maxim sa te citesc. Exista functia de editare. Si eu scriu destul de in graba, dar apoi recitesc si corectez. Te rog sa fii mai atenta, pentru ca ma silesti sa nu-ti mai citesc postul din cauza greselilor. Multumesc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Tu scrii de parca ai vorbi...e o oarecare diferenta intre cele doua stiluri. Fanny welcome back (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ! Mai doftorici doar stii ca nici eu nu mananc putin. Avantajul meu sunt fructele de seara. Aseara am mancat 3 banane mici si coapte (deci ar fi neconforme). Am o pofta de banane de vreo saptamana si ceva dar cu cele 3 de aseara si inca 2 de dimineata, sper sa-mi treaca. M-au zapacit colegele ca mananca intr-una. Nu poftesc la altele, doar la fructe. LE. Am uitat sa va spun c-am decis cu ale mele colege sa mergem la aqua gym. E un bazin mititel in care intra 4 persoane. Noi toate suntem 4. O sa incepem in luna martie. De-abia astept.(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) This post has been edited by roxanica10: Mar 20 2008, 10:28 AM |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Empty, sa fiu sincera nu sunt 100% sigura ca erau conforme trufele, oricum sunt dark chocolate si n-au nici un soi de lapte in ele (si bineinteles, sunt tavalite prin cacao yummy).
meniul meu de azi: D - fructe: capsuni, blueberries, ananas in suc propriu (l-am dibuit si eu), pauza, fulgi de ovaz, germeni de grau cu apple sauce P - finn crisp 24% cu pate vegetal, rosii, castraveti C - fasole batuta cu castraveti murati |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 283 Joined: 16-January 08 From: Piatra Neamt Member No.: 3,047 ![]() |
salutare!Azi meniul a fost cam asa...
MD painica filozofului ,pastrama,hering file,ridiche+iaurt degresat - ca sa alunece toate mai usor pe gat(mai ales pastrama!) - si cafea cu lapte degresat G 2 patratele de cioco Heidi 85% pauza de 1 ora si cateva boabe de soia coapta(o combinatie rea,nu?) (IMG:style_emoticons/default/crazy28.gif) (IMG:style_emoticons/default/slap.gif) P cate un polonic de supa (rest de ieri) , muschiulet de porc facut snitele in seminte de susan cu salata asortata C in program este un peste la cuptor sau la gratar cu gulii taiate in felii. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
aoleo,pescarush ce bunataturi papi tu...
io veni de la scolita si facui file-ul cu maioneza...a fost nebunie...sa-mi fie de bine!am mai bagat pe langa si niste castravete murat si 2 morcovi cruzi... roxanica10,o sa caut...mi-e sa nu gasesc vreo informatie eronata...o sa caut din raspunsurile lui kalua...cateodata vrem mura-n gura,stiu... (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) da` prin intrebarile astea mai si socializezi...mai ales cand esti noua pe aici,e mai greu... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pupici,mai intru si mai pe seara. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Si daca tot am plecat in cautari...intreba cineva de gluten...cred ca Alinice...deci glutenul este o proteina din grau...si cu cat graul e mai bogat in gluten cu atat Ig-ul este mai mic...incepe intr-adevar cuvantul "gluten" cu "glu" dar nu are legatura cu glucidele...
In cautarile mele am gasit ca e ok cacao cu lapte...dar totusi am ramas cu dileme in legatura cu biscuitii mancati ieri din faina integrala de secara extrudata...o s-o intreb pe kalua cand revine . |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Empty, uite ce am gasit eu cautand dupa 'extrudere' (extrudare e o exprimare gresita...mi se parea mie ca suna aiurea inca de dimineata):
extrudere =procedeu de prelucrare prin deformare plastică, constānd īn trecerea forţată a materialului, supus unei forţe de compresiune, printr-o matriţă de formă adecvată; extruziune. Biscuitii tai contin grasimi vegetale? Ca daca contin, nu prea-s conformi. |
|
|
![]()
|
|
da,definitia aia am gasit-o si eu...nu contineau grasimi...
Oricum,pt cine nu sta bine cu tranzitul intestinal sunt solutia ideala...(in constipatie) Oricum,am terminat punga...daca imi da kalua unda verde o sa`mi mai iau..sper sa-mi dea...ca tare bine fac la digestie biscuitii astia. apropo,tks roxanica |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ehh...mi-ar placea si mie biscuitii astia, dac-ar fi conformi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Cu placere Empty. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
P: 2 oua fierte cu o bucatica de telemea de oaie+2 rosii
C: 1/2 pomelo |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 416 Joined: 12-July 07 From: iasi, romania Member No.: 1,930 ![]() |
Roxanico, ar fi frumos sa fie adevarat dar nu cred ca sunt conformi biscuitii aia. Mananca si fetele mele la servici ceva de genul asta, ma uit maine pe pachet sa vad ce contin.
Azi: ora 9: 2 mere, 2 kiwi ora 14: tofu cu pate inedit ( (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) n-am mai apucat sa merg sa-mi iau salata si am mancat fara) ora 18: urzici cu spanac ( inabusite la tigaie cu putin ulei si ceapa), 3 linguri de fasolica, vreo 7 ridichi, conopida fiarta. Sa nu radeti de mine cu brambereala asta dar, nimic nu-mi placea si tot cautam ...altceva (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) !! Azi n-am mancat verzatura cruda ( cu exceptia ridichilor) si cred ca nu e tocmai bine. Noapte buna! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 11:20 PM |
|