![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Empty,drum bun si odihna si bucurii!
Fete dragi, pe unde sinteti? Eu, astazi: MD: mere cu ovaz si scortisoara P: salata din salata verde, ceapa, rosii, tofu, parmezan, 2 patratele Lindt 99% C: 2 mere cu scortisoara. Pesca si mie mi-e frica de dulciuri Pastele asta...important e sa fac si dulce conform si treaba e buna... (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Nu stiu cum e la voi, dar la Iasi, de ieri dupa-amiaza, de cind s-a stirnit furtunica, ploua in ritm sustinut.Nu stiu unde mai incape atita apa..e si frigutz si deprimant, fir-ar sa fie.Spun meteorologii ca pe vineri se schimba vremea, doamne-ajuta! |
|
|
gloriana |
![]()
|
Musafir ![]() |
Salutare, fetele,
D: fulgi cu mere si scortisoara, o cafea P: orez cu mazare si ciuperci la cuptor, masline S: mere, si am mai ciugulit din orezul de la pranz. Va doresc sa o saptamana linistita si sa intampinati Invierea cu multa bucurie! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
merci pesca si stoina pt urare...si voua va doresc tihna multa de Pastele asta...
Cred c`o sa repet si eu faza cu praji aia cu cacao pe care am mai facut-o ca e tare buna...sa am ceva conform,sa mai atenuez,poate n`oi da iama asa rau in dulcegariile celelalte.. Pupici de noapte buna. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 149 Joined: 24-February 08 From: Constanta Member No.: 3,360 ![]() |
seara buna,
meniul de azi: MD: o salata verde cu ridichi + o cana suc de rosii fulgi de ovaz (in salata nu am pus decta sare) G: mix de alune, fistic si alune de padure crude. P: 3 pateuri inedit + o slaata mica C: vreo doua mere. adaug si azi 2l de ceai verde si apa.. la cata oboseala s'a acumulat, ceiaul nu prea isi mai face efectul. fetelor.. nu prea am timp saptamana asta de mese consistente si ce e drept ma si feresc un pic de ele.. trupu sa slabeasca el.. dar tare as vrea sa mi se ingrase sufletul. multumesc tare mult oricum, o sa incerc sa'mi fac mai mult timp de papa mai consistent, sper sa si pot. stoinici.. mult spor si rabdare in amenajare. sper sa iasa cat mai pe placul tau si al familiei tale. (unde ai gasit lindt 99%.. tare sunt curioasa .. e comestibila? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) )) ) empty.. have fun si sper sa te intorci la fel de hotarata, papa neconform, nu bun (sper si eu sa pot tine cont de asta, desi imi lacrimeaza papilele gustative dupa cozonac si pasca... ) lapte buna fetelor . |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Cyl, Lindt 99% se mai gaseste pe la Billa, dar trb sa recunosc ca sint singura fana...e f amara,cu toate astea eu o pap cu placere.M-am obisnuit si o savurez cu nesatz (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) , de-aia-i spun 'ciocolata vietii':)
Empty, fac si eu prajiturica cu cacao! Multumesc de urari, sa dea Domnu, la toata lumea! Haideti la tzucat ptr noapte! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Azi ma caracterizeaza lenea mare,asa ca pt pranz n`o sa mai gatesc...si nici post n-am tinut azi...si ma simt vinovata...dar o sa tin maine...ca e Vinerea Mare..
Md - lapte cu fulgi ovaz (mi-era dor de ei...cu ceai se fac ciulama) P - 2 pate-uri Inedit si crema de tofu cu busuioc,castravete,o rosie,salata verde C - aici e aici,c-o sa fiu deja in sanu` mamucii,cine stie ce neconformitati imi pune in fata...eu o sa-i comand o salata,poate se conformeaza..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) D-abia astept...ca n-am mai fost de 2 luni si ceva acasuca...si deja mami meu imi trimite sms`uri cu "te iubesc cu dor,mami" (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) m-a induiosat,ce sa mai... E o vreme nasoala aici,ploua,mi-e lene sa ma car cu bagaje dupa mine la gara...ufff...asta e... Pupici,spor la treburi ca-s sigura ca aveti pe cap multe,da`-s sigura ca le faceti fata... |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 283 Joined: 16-January 08 From: Piatra Neamt Member No.: 3,047 ![]() |
astazi meniul a fost acesta
MD crema de branza 0,2% cu finn crisp 21% si castravete;cafea cu lapte degresat G migdale si jumatate de grapefruit P orez basmati cu ficatei de pui si salata de rosii,castraveti si ceapa C putina supa de rosii-pauza-fructe inainte de culcare. Vacanta sau concediu placut tuturor fetelor MM-iste...si sarbatori fericite alaturi de cei dragi (IMG:style_emoticons/default/easter.gif) (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
aici e tare frumos afara, de vreo 2 saptamani. dar se raceste iar, de saptamana viitoare. oricum, de Pasti se anunta o vreme superba, sper sa fie asa.
meniul meu pe azi: D - o banana acasa, apoi la job apple sauce cu cereale, seminte de in si nuci, un ceai (nu stiu ce am ca mi-e asa foame!!!) ora 11 - o portocala P - veggie fajitas cu ramasitele de salata de aseara C - probabil iar o salata, ca nu mai stiu ce sa mai mananc de cina. edit: Alinice, orezul basmati cu ficatei este de faza 2. This post has been edited by pescarush: Apr 24 2008, 02:56 PM |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da...si eu am constatat ca Alinice mananca cam mult orez. Fie el si conform fazei 1, daca vrei sa slabesti, mananca-l o data la 2 saptamani macar.
Eu n-am dat ieri pe aici, ca mi-am facut de cap dimineata si mi-a fost rusine sa mai scriu doar pentru restul zilei. Oricum zapaceala de ieri m-a costat 1 kil. Astept sa vad ce spune maine cantarul. Azi fusei cuminte: D: iaurt cu fulgi P: ciorba de pui, pulpa de pui la grill cu salata de ton C: un mar, o portocala, niste alune Sunt pe ultima suta cu bagajele. Maine plecam in jur de ora 17. Vom merge direct pana-n Budapesta. Va doresc un Paste fericit si luminos! Nu stiu in ce masura voi avea net in deplasare. Ne intoarcem pe 4 mai. Am de gand sa-mi iau agenda si sa scriu ce vizitez si ce mananc zilnic. Nu mi-am propus sa fac prea multe abateri si sper sa am abitie sa trec peste tentatii. Va pup! This post has been edited by roxanica10: Apr 24 2008, 08:53 PM |
|
|
gloriana |
![]()
|
Musafir ![]() |
Salutare,
Azi: D: fulgi cu mere si scortisoara, o cafea P: un amestec de legume : rosii, mazare cu orez, ciuperci, cascaval de post. S: mere si cam atat ca nu am fost acasa si am venit mai tarziu. Mi-am facut ultimele cumparaturi de vacanta. Eu plec luni in a doua zi de Pasti. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 11:15 PM |
|