IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

413 Pages V  « < 61 62 63 64 65 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A II-A: Idei pentru meniuri Monti
CyL
post Apr 24 2008, 10:20 PM
Post #621

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Constanta
Member No.: 3,360

seara buna my girls,
stoina, am cautat si eu azi in carfur cioco, dar n'am gasit. am luat frederic chopin, cu 85%, am zis sa mai schimb meniul. dar o pastrez pana dupa masa de Pasti. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
scriu repede.. sunt foarte obosita.. sper sa apuc sa termin de postat si sa nu adorm

MD: o cana suc de rosii cu fulgi de ovaz
G: un mar
P: o salata (s.verde, mult morcov si telina, c. verde)+ 1 pateu inedit
G: doua mere
C: doua pateuri iendit picante cu o manuta de alune prajite.

am mai papat later un mar si cand am ajuns acasa( 23.00) am gustat un pic de salata (doar am gustat).

o seara buna girls, sa va odihniti.. maine sa aveti o zi usoara. mai e un pic pana la Paste...
Go to the top of the page

+Quote Post
pescarush
post Apr 25 2008, 01:49 AM
Post #622

Musafir

Roxy, sa va distrati si asteptam poz(n)e. Sarbatori Fericite!
Nu te mai gandi la kg pana esti in concediu, ca le aranjezi tu la intoarcere. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
ToothFairy
post Apr 25 2008, 09:27 AM
Post #623

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

Super-ideea voastra cu traseu`,roxanica .. sa va simtiti bine,sa va distrati,sa va bucurati de fiecare moment!Si...Paste Fericit! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Si sa papi cat de cat conform.. ca sa nu dam de ceasu` mortii dupa Pasti cu kile-n plus...Bafta!
Eu adaug o mica erata la cina de aseara...a fost groaznic drumu`,foarte aglomerata soseaua,am ajuns la concluzia ca in Romania iti tre` avion ca sa poti fii punctual...bara la bara s-a circulat..conteaza ca ajunsei acasuca la mamuca,e bine rau,totu` e curat,aranjat,ouale vopsite,urmeaza s-o ajut eu la celelalte bunataturi..mi-am carat cu mine de la Sibiu faina de naut,faina integrala,fructoza,faina de soia,poate-poate le facem conforme toate hihi...sa vada si ai mei parinti ce gustoase-s...
Luni plec si eu la "socrii",probabil o sa fie mai greu acolo sa pap conform,ca maica-sa o tot tine intr-o cartofareala prajita nonstop sau cartof facut in mii de feluri...so... complicat...si nici nu pot sa fac mutre,c-o sa ma creada sclifosita si nu e bine sa te pui rau cu "soacra"...dar o sa-l instruiesc pe el sa ii zica sa nu se omoare cu facutu` cartofarelii ca NOI nu papam (ca si pe el l-am educat Montigniceste (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) )
Aseara am dat nas in nas cu coliva...ca a fost Pomenirea Mortilor si mama este f riguroasa in a-si respecta pomenile pe care le are de facut...pfuu,aveam o pofta...ca inainte eram mare mancatoare de coliva...da` imi aminteam io ca nu`i conforma...asa pesca? m-am abtinut... (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
roxanica,spor la bagaje!
Lindt 99% nici eu nu am gasit nici unde...nici la Billa,nici la Kaufland...niciunde...mai cautam...poate la Carrefour,din toamna,in Sibiu...yuppy...ce bine ca se deschide..
Va pup dragelor,spor la trebute p-acolo...ma mobilizez si eu un pic acusica,ca-i pacat sa fiu lenevioara taman azi.
Pupici (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
stoina
post Apr 25 2008, 09:41 AM
Post #624

Incurabil

Group: Obsedat
From: Iasi, Romania
Member No.: 469

Va pup si eu cu mare drag.Rox, drum bun, sa te petreci frumos!Empty, sedere placuta acasa, sa te bucuri de tot si toate!
Eu ieri am papat:
MD:painici cu brinze si rosii
P: salata de rosii, castraveti, ceapa cu brocolli sote si oleaca de budinca de vaca.
Am rontait niste seminte, later am gustat niste cirnati de oaie (prima incercare,aseara,dupa ce am montat gratarul)

Azi. MD: painica cu brinze si ridichi.

+Quote Post
pescarush
post Apr 25 2008, 02:44 PM
Post #625

Musafir

trec si eu pe-aici sa va spun spor la treaba si sarbatori fericite! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
asa e, empty, nu e conforma coliva. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
am stat aseara pana la 10:30 sa rulez sarmale, avem o varza ingrozitoare aici, are o frunza taaare, chiar si murata se lucreaza greu cu ea. mama le fierbe azi dimineata.
eu nu mai pun nici un meniu, ca am inceput cu neconformitatile de aseara, mi-am stricat si Monti si postul. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) deh, cozonaci.

+Quote Post
stoina
post Apr 25 2008, 03:52 PM
Post #626

Incurabil

Fetele,
Va salut si va doresc spor la gatit si vacanta placuta tuturor!
P: am gustat dintr-o salata de vinete cu ceapa si din niste fasole batuta, apoi un pastrav la gratar cu lamaie.
Gustare: capsuni, capsuni, capsuni buuune tare (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
(IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)

+Quote Post
roxanica10
post Apr 25 2008, 04:14 PM
Post #627

Musafir

Va pup si sa fiti cuminti.
Azi:
D: o banana, dupa iaurt cu fulgi
P: ciorba de legume, varza calita cu pulpa de pui si 2 rosii
Am fost intr-o permanente fuga, dar ma bucur ca le-am rezolvat pe toate. Acum ii astept pe sora-mea si al ei sa vina sa ne ia.
Multumesc din suflet pentru urari! S-aveti un Paste fericit!

+Quote Post
Alinice
post Apr 25 2008, 07:04 PM
Post #628

Dependent

Group: Dependent
From: Piatra Neamt
Member No.: 3,047

Calatorie placuta si Paste fericit Roxanica.
Azi am mancat de post
MD finn crisp 21% cu salata de gogosari si ciuperci,tofu si cafea
G un pumn de alune caju
P mancarica de mazare cu soia si castraveti murati
G o portocala mica
C paste integrale cu sos de rosii
Fetelor spor la bucatareala .
PASTE FERICIT! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
gloriana
post Apr 25 2008, 09:31 PM
Post #629

Musafir

Fetelor, spor la treaba, Sarbatori fericite alaturi de cei dragi si sa ne vedem cu bine dupa Pasti! Eu am intrat in perioada beeeeeeeeeeeeep. Sper sa nu ma tina prea mult. Am intrat la cocareala si am inceput degustatul. Asta e!

+Quote Post
stoina
post Apr 26 2008, 12:34 AM
Post #630

Incurabil

Am uitat sa va spui ca aseara, am fost la mama mea si am gustat o felie de cozonac cu nuca si una cu brinza (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) .Cu toate astea, azi dimineata aratam cu un kg in minus. (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Placerea mea e sa pap cozonac cald.De-atunci , desi mama mi-a donat portia mea, n-am mai gustat nik.
C: salau la gratar cu salata minunata din ceapa verde, rosii, hasmatzuchi(vai, ce bun e) si salata.Grozav de bun si executat la scula proprie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , in chioscul propriu din Copou.Ce fericire!

+Quote Post

413 Pages V  « < 61 62 63 64 65 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 5th May 2025 - 05:48 PM