IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

413 Pages V  « < 62 63 64 65 66 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A II-A: Idei pentru meniuri Monti
dr_wise
post Apr 26 2008, 09:25 AM
Post #631

Musafir

Salutare, frumoaselor!!!!!!
Domle, ii spusei ieri la telefon lui roxy sa va anunte ca nu v-am uitat, dar sunt acasa, f ocupata cu pregatirile...da' nu asta-i problema...nu mai am loc de baietii mei la PC, domle!!! Mai am putin si fac revolutie!!!!
Sa stiti ca am fost Maica Tereza pana ieri cand am pregatit Tiramisu pt Paste si a tb sa gust crema, alea, alea...plus 5 fursecuri de post...vorba lui fiu-meu, sa fie primit! (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Da' ieri aveam aproape 70kg, dinspre 69.... (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif)
Astazi prepar drobul, borsul de perisoare, condimentez curcanelul...de 7kg...plus o tai la cosmetica pt ultimele retusuri.
Daca nu apuc sa mai intru aici...din motive de termite...Va doresc un Paste fericit, alaturi de cei dragi!!!!
Iar pt cele care pleaca in vacanta, sa aveti parte de vreme frumoasa si gasca de milioane!
Va pup cu drag si sonor pe toate!!!!

PS: poate are vreuna curaj sa se intoarca din vacanta fara poze....mrrrrrrrrrrrr!
Go to the top of the page

+Quote Post
stoina
post Apr 26 2008, 02:58 PM
Post #632

Incurabil

Group: Obsedat
From: Iasi, Romania
Member No.: 469

Am facut si eu baiturili ptr miel, peste, porcsor si aripioare, drobu si o pascutza.
MD: mere cu scortisoara si ovaz
am gustat o felie de cozonac, dar nu-l pot minca, mi se pare taaare dulce.
G: capsunele bune, bune
Sa aveti un Paste tihnit, cu sanatate si veselie!
VA imbratisez cu drag.

+Quote Post
Alinice
post Apr 26 2008, 03:35 PM
Post #633

Dependent

Group: Dependent
From: Piatra Neamt
Member No.: 3,047

Meniul de azi
MD branza de vaci cu iaurt 0,1% ; cu painica filozofala niste icre;cafea cu lapte degresat
P omleta cu parmezan,creier de miel si salata de rosii,castravete si ceapa
C nu se stie.
Am facut reteta de pasca conforma ,fara blat,numai branza de vaci cu arome,coaja de lamaie si caise uscate...a iesit o MINUNATIE!
(IMG:style_emoticons/default/easter.gif) (IMG:style_emoticons/default/easter.gif) (IMG:style_emoticons/default/easter.gif)

+Quote Post
ToothFairy
post Apr 26 2008, 03:51 PM
Post #634

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

Salutare fetele MM-iste,
Va mai urez si eu inc-o data un Paste fericit,cu voie buna,liniste,papa bun...
Eu is deja cam ghiftuita..am papat muuult azi si cam neconform,pranzu` a fost mai problematic,dar macar m-am abtinut din degustat alte bunataturi gen dulciuri,etc.
Asadar azi am papat cam asa:
MD - fulgi cu ovaz si lapte (azi n-am mai tinut post,pacatoasa de mine..),mere rase cu scortisoara,fulgi ovaz,cafea decof cu lapte
P - o felie de drob (nu prea conforma,ca avea un pic de pesmet) cu salata verde ... branzici de oaie si vaca cu salata
C - cina va fi la 12 noaptea...si va fi cu bip bip bip (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
Deci e cam vraiste meniul si cam neconform,asa ca scriu mare aici A NU SE LUA CA EXEMPLU de meniu Monti conform...
Am facut si Cocoa Brownies...tot cu mere...cred ca a iesit f buna,mai bine o pap pe ea,decat sa ma bag in cozonac sau pasca..
Pupici si mult spor la bucatareala si toate-cele.

+Quote Post
Fanny
post Apr 26 2008, 06:36 PM
Post #635

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Empty, la drob eu am pus un stop de faina de soia. Inca n-am gustat din el, astept ziua de maine si-ti povestesc cum a iesit. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Dulciurile le-am facut ca la carte, adica neMonti. Ca sa nu ma aleg cu vreo mega portie de praji, mi-am invitat tot familionul la masa.

+Quote Post
kalua
post Apr 26 2008, 06:37 PM
Post #636

Musafir

Am vinit! Sunt inca ametita, mi-a placut de numa (stoinici, am transmis salutarile de cuviinta tovaraselului Nemo, si-a adus aminte de tine si-a zis ca te asteapta cu drag si dor). Voi povesti si pune poze dupa ce ma reculeg olecutica.

Calatoreala placuta celor care evadeaza din cotidian, felicitari celor care au mai dat jos din sunculita! Stoinici, tre' sa vin si eu sa-ti fac controlul de calitate la chioscul de pe Copou!

Am mancat azi niste salata capreza (mozzarella cu rosii si busuioc), mai vad eu ce mai bag in mine (am planificata mancare neconforma azi pentru restul familiei).

+Quote Post
stoina
post Apr 26 2008, 07:36 PM
Post #637

Incurabil

Group: Obsedat
From: Iasi, Romania
Member No.: 469

Kaaaaluaaaaaaaaaaaaaaaaaa (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) , bun venit! Hai ca de-abia astept sa-ti savurez povestirea!
Iar la chioscul meu din copou esti invitata de onoare, baga de sama!

Sa va spun de ce nebunie m-am tinut.Pina acum,faceam ptr pascutza un aluat fraged cu drojdie, din faina alba.Azi, cum s-o dreg (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Pai, sa fac din faina de soia, ptr pasca cu smintina si cea cu ciocolata.Nu va spun ce chinuiala am tras, am tot peticit funduletele tavilor cu minutza.Vaaleeu, ci suparare pe mini, plus ca nu aveam cantitatile de fructoza adaptate la retetele mele, sa fiu sigura -sigura ca iese perfect.Uffffffff, am fost suparata si cu moralul scazut pina acu, cind am gustat din fiecare si sint un deliciu, bre, nu alta! Chiar si aluatul fraged cu faina de soia e ok.In pasca cu ciocolata am pus cacao neagra (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Si-uite-asa am terminat de bucatarit.Marius zice, gustind drobu': immmm, ce bunatate, zici ca-i salata! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Hai sa ne bucuram, sa ne hodinim si sa petrecem frumos! Va 'ubesc (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Eu n drob am pus faina de naut, n-a observat nimeni (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)

+Quote Post
Alinice
post Apr 27 2008, 10:36 AM
Post #638

Dependent

Group: Dependent
From: Piatra Neamt
Member No.: 3,047

Bine ai revenit kalua!
Aseara meniu MM:un mar,jumatate de grapefruit si alune caju...iar dupa slujba de Inviere un ceai de fructe si somn .
Azi m-am cantarit ca sa stiu de la cat plec si am 69,6kg...sa vad cat voi avea la sfarsitul concediului (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
MD ou rosu,cascaval,drob conform (fara faina) ,ardei gras si ridichi;pasca conforma (yam-yam!!!);cafea cu lapte degresat
Ce va fi in timpul zilei nu mai stiu.
Petrecere frumoasa alaturi de cei dragi! HRISTOS A INVIAT! (IMG:style_emoticons/default/easter.gif)

+Quote Post
kalua
post Apr 27 2008, 12:19 PM
Post #639

Musafir

Sarbatori fericite, iubitelor!

Da' chiar asa, stoinici, de ce pui faina in drob? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Ca se leaga foarte bine si fara.

Alinice, un' te duci in vacanta?

+Quote Post
dr_wise
post Apr 27 2008, 05:47 PM
Post #640

Musafir

Hristos a Inviat!
Ce faceti frumoaselor?
Ati razbit drobul, friptura, pasca si cozonacul?
Eu am trecut cu bine de prima zi, am facut abateri, dar nu mi-am pus poalele in cap prea tare. Norocul meu e ca am fost gazda si n-am avut timp de stat la masa.
Acum dreg busuiocul cu multa apa plata cu lamaie.

+Quote Post

413 Pages V  « < 62 63 64 65 66 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 5th May 2025 - 11:26 PM