![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Hristos a-nviat tuturor!
Eu am papat cat de cat conform,is plina-ochi...parca d-abia astept sa se termine cu tarasenia mancarii de Pasti ca sa revin la normal...si la mine d-abia acu` incepe,ca maine plec la preten,valeu,si acolo sta lumea cu gura pe mine sa pap si e cam stresanta situatia...daca mai fac si mutre,ma cred "socrii" simandicoasa...macar acasa mananc cat vreau,ce vreau,nu sta lumea cu ochii pe mine...ma rog numa` cartofi sa nu fie nevoie sa ingurgitez (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )) Azi am facut gratar in curte,mici cu salata...yummy...fuse bun ..mi-era dor de gratar in curte..a fost si`o vreme permisiva pentru astfel de activitati .. Am cam dat iama intr`o rulada facuta de mama din biscuiti si banane...in rest,nu am papat deloc cozonac si pasca... Astea-s raportarile mele...la mine nu e asa grava situatia,la voi ?(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Va pup si multa distractie in continuare. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Stoinici, vezi c-am inceput sa-i zic la topicul cu Egiptul despre excursie.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Hristos a-nviat!
Nu-mi afisez meniul, desi nu e chiar vraiste.Papa la mine-acasa e toata conforma,doar cozonacul nu e....Dar am exagerat cu cantitatile, clar. Astazi am fost in Copou, la casutza, cu ai mei, mama, tata, fratele meu si nevasta lui veniti de la Bucuresti+ 2 cateluse aflate in dotare.Am gratarit la greu, am obtinut niste preparate din peste si pui baitzuit, ceva de vis.Vremea nu prea a tinut cu noi, a fost foarte vint si vreme inchisa, drept pentru care iacum imi ard obrajii de numa-numa si ma simt ostenita.Da' asta inseamna sa fii gazda! Kalua, am pus 3 linguri de faina de naut in drob,ptr ca eu tai mare toate maruntaiele, nu-mi place drobul ala pastuit in masina de tocat si cred ca n-am facut rau, e cel mai tare drob din S-E Europei (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Nu era neaparat necesar, cred (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Fac un dus, spal maldarul de blide adus 'la sacosa' si de-abia astept sa doooorm.Va iubesc, Montignacele mele dragi.Sa va bucurati de sanatate, tihna si momente frumoase cu cei dragi. |
|
|
gloriana |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu ma feresc azi de topicul acesta ca nu ma incadrez. N-am facut rabat de la nimic.
Mai scriu cand revin la normal, cat de curand , sper. Maine plec. Vin sambata. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 283 Joined: 16-January 08 From: Piatra Neamt Member No.: 3,047 ![]() |
Vacanta asta o fac pe acasa...cu multa odihna si iesiri in oras cu prietenii si prin strand.Primaria are un program de reduceri de sarbatoare-pana la inaltare-iar orasul e ornat superb de Paste!Incerc sa tin banii pentru vara,cand vreau sa evadez in tari straine.
P salata boeuf,bors de miel,friptura de miel cu salata de marole,ridichi si ceapa + un paharut de vermut cu gheata si un pahar de vin sec G inghetata de ciocolata conforma+un out de ciocolata(neconform) (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) C salata boeuf,drob,rosie si castravete;o felie de pasca conforma. Am baut ceai de fructe super... |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Petrecere frumoasa, Alinice!
Eu am mancat azi asa: un mar, apoi ramasite de aseara: o felie subtirica de friptura de vitel cu legume (dovlecei, vanata, ciuperci), acompaniate de cateva rosii si-un ardei kapia. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Dragelor,pe unde umblati si ce papati, bre, de ati disparut de pe ecrane?
MD: pascutze cu brinza, smintina si ciocolata,cu iaurt0% P: zeama de ciorba de miel, o bucatica de friptura de miel cu salata Astazi eu mi-am vizitat soacra (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) La Paste si la Craciun ne intilnim la ea, cu fratele lui Marius si familia lui. Vreau sa va spun ca am scapat de grija kg in plus.M-am cintarit in dim asta si totul e in regula (IMG:style_emoticons/default/dance.gif) Kalua,la indemnul tau, am descoperit topicul cu Egiptul si taare m-am bucurat citind una alta,pe-acolo.Experientele din Cairo m-au pregatit sufleteste ptr viitoarea mea calatorie (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Si tare ferice-am fost cind am aflat ca ti-a placut mult in Sharm.La Hilton Shark's Bay, accesul la corali era chiar de pe plaja, nu depindeai de ponton, deci si mai facil.Si ce poze minunate ai facut, minca-te-ar mama! Iubita, vezi c-ai promis ca mai pui o poza si povesteste-ne ce temperaturi ai prins, cum a fost papa in hotel, pe la ce terase te-ai preumblat...da? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Trage un ochisor aici. Ma duc sa scriu de crapelnita la Sharm, la topicu' egiptean.
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 283 Joined: 16-January 08 From: Piatra Neamt Member No.: 3,047 ![]() |
Seara buna fetelor.
Azi am mancat asa: MD painica filozofala cu branza de vaci cu smantana si iaurt 0,1%+ ou si ardei gras;cafea cu lapte degresat G cateva alune(caju,de padure) P bors de miel ;4 sarmale(cu orez basmati)si smantana;pasca;vin sec si vermut cu gheata G inghetata de ciocolata conforma;un ou de ciocolata mic C un mar;o jumatate de grapefruit,o portocala si fistic. Multumesc pentru urari kalua dar azi pe la noi a plouat non-stop.Ce vreme am prins si noi de sarbatori... (IMG:style_emoticons/default/rain.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Alinice, dupa meniul tau se pare ca ai mancat mai toata ziua. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Ceea ce nu-i prea bine, nu dai timp pancreasului sa-si revina la forma initiala dupa ce a lucrat.
Ei lasa ca poti face si acasa ceva frumos: un film, o baie relaxanta, sa te bagi sub paturica cu o carte... (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) La noi a fost o vreme de vis, dar acum a venit ploaia. Maine max. 13 grade. (IMG:style_emoticons/default/germare.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 11:24 PM |
|