![]() |
![]() ![]() |
![]() |
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bre stoino, bre...iti dai seama ca sunt cu musca pe caciula?....
Dar de azi gata, devin Maica Tereza reloaded...episodul 7...8.. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) anyway...mimoza pudica! Ma lupt cu a II-a cana de ceai verde si sper sa razbesc 2L de lichide pana deseara, cand nu voi mai manca nimic, chit ca voi visa urat la noapte. Revin cu meniul mai pe racoare... Gagici, fiti barbate!!! (asa de scrie fiti?! am creierul virusat de atata tiramisu si tort de charlota.... (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bag seama, s-a mancat neconform en gross...Nu-i bai!
Eu afisez meniul din I zi de mimozela: d- iaurt cu fulgi ovaz, cafea cu lapte p - varza la cuptor, salata de rosii si castraveti s - parca as face o salata din salata verde, ceapa verde, castravete, piept de curcan, oua feliate, masline, rosii, zeama lamaie, ulei masline |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Ehehe, bun venit Doctoreaso! Nici noi n-am fost chei de biserica, ne-am mai spovedit noi pe-aici...asa, cit sa nu ne socam Guru, cu toata marturisirea odata (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif)
Una peste alta, bine ca s-a terminat perioada de 'beeep', de maine ma fac si eu ingeras.Pentru o atmosfera deplina 'de familie' asteptam si venirea plimbaretelor. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eh, cre' ca plimbaretele se mai plimba pana la inceputul saptamanii viitoare, fericitele de ele!
Eu n-am fost cumintica azi-dimineata, s-a intors o colega de-a noastra de la o operatie nasoala (are 22 de ani, e frumusica foc, o duce si capul si are o boala genetica foarte rara care produce tumori. Are tumori de-astea si la ochi, cu unul nu mai vede aproape deloc. Si a fost acum la a nu stiu cata clinica, i-au pus o placuta radioactiva in ochi, a purtat-o cateva zile, apoi i-au scos-o. In sfarsit ceva care a ajutat!) si am facut in cinstea ei un mic-dejun simplu, cu covrigi calzi, unt si sampanie. Si-am mancat si eu juma de covrig. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) La pranz un borcanel de ton in ulei de masline cu rosii si-un ardei kapia. Pe la 4, cand am iesit dintr-o sedinta lunguta, o ciocolatica 70% de vreo 10-15g Seara spanac cu smantana cu doua ochiuri si-un muffin filozofal. Am mancat aiurea tare azi si painica desteapta mancata seara imi face personal mai rau din punct de vedere a greutatii decat bucata de covrig de dimineata. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Da' nu-i bai! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Eu mi-s nacajita rau, am motive intemeiate sa cred ca fata mea are simptome de astm bronsic.Dupa aprox 3 sapt de tuse, tratamente, regim, i-am facut si analize specifice: volumul expiratiei, radiografie pulmonara(facute ptr linistea mea, cu rezultate f bune!), astazi, in timp ce tusea(muuult mai rar, ce-i drept, deci teoretic, e spre bine) am remarcat niste raluri(sunete ascutite) la expir.Maine fug la alergologie, da mi-s trista tare.Orice-ar fi, dovedim noi...
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Poate totusi nu-i astm.
Nici nu ma indoiesc ca nu razbiti voi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
'Neata!
Eu sunt sigura ca nu-i asm! Daca ar avea asm, s-ar sufoca. Cunosc o persoana cu asm si stiu ca se sufoca, nu poate respira. Stai linistita, e doar o raceala care trece mai greu. A facut operatie de amigdalita? Daca da, asta ar fi cauza pt care face mult mai usor faringita. Si mie-mi trece f greu tusea, o lungesc cate o luna, cu sau fara medicamente. |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
salutare!
am vrut sa vad ce mai faceti, ca eu inca sunt la perioada beeep saptamana asta. pacatele mele sunt dulciurile, bineinteles. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) si nu ma simt prea vinovata. sambata mergem la un botez, asa ca iar vor fi neconformitati. deocamdata, cantarul arata 0.5 kg in plus, sunt in regula, ca am 49.5 kg. pe azi mi-am propus: D - ceai verde, un grapefruit, pauza, cereale cu lapte P - salata de avocado in care am pus si ou C - somon la gratar cu salata. probabil mai scapa si cate o bucatica de dulce printre ele, dar asta e acum, pana le terminam. stoina, sanatate fetitei tale! nici eu n-as crede sa fie astm, tusea trece intr-adevar foarte greu. fiu-meu cel mare a tusit intr-una timp de un an, dar daca l-ai fi auzit cum facea! si tusea pana vomita. numai cu tratament homeopatic am scapat de tusea aia. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu sunt in a II-a zi de mimozela...se pare ca merge.
Pana acum: d - iaurt cu fulgi ovaz, cafea cu lapte p - piept de pui gratar, salata de rosii si castraveti s - mai vedem....am niste fistic ratacit in camara. L-am cumparat pt masa de Paste, dar, ca de obicei, am uitat de el.. Ieri seara, cand am ajuns acasa, fiu-meu m-a anuntat: bucura-te, te-am scapat de tiramisu...adica nu te va mai tenta, fiindca l-am halit impreuna cu tataie(tatal meu). Buuun asa... Dar mai am tort de charlota...nu-i bai, vine amore puro in seara asta de la Buc si il termina impreuna cu fiu-meu. Sunt bune si termitele astea din cand in cand. Voi ce mai ziceti, ce mai faceti? Tot in bip-bip sunteti?! Stoina, ce facusi, domle? Te-ai linistit? |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 24 Joined: 23-March 08 From: cluj Member No.: 3,532 ![]() |
Servus, dragelor!
De cand n-am mai trecut pe aici vad ca ati ajuns la pag 33 si am zabovit citind si din urma. Desi nu scriu meniul zilnic, sa stiti ca sunt fidela monti si ma inspir din meniurile voastre. Eu am fost destul de cuminte cu sarbatorile astea. A mai fost si ziua mea, asa ca... N-am gustat decat din prajituri. Din toate! Dar precizez ca numai am gustat, pentru ca deja prajiturile mi se par prea dulci si nu pot sa mai mananc ca inainte. Cred ca pancreasul meu incepe sa priceapa cum sta treaba cu monti. Azi m-am cantarit si ... surpriza! N-am pus nici un gram! Dar asta nu inseamna ca ma culc pe-o ureche, de maine o iau de la capat si nu ma mai abat din drum. Imi spune si mie cineva ce se poate face cu semintele de in? Se mananca asa, ca atare, sau cu cereale, cine a incercat? Va pup! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th July 2025 - 07:45 AM |
|