![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
La multi ani, izabelutza!
Semintele de in nu se mananca in niciun caz cu cereale pentru ca sunt uleioase. Le poti presara peste salate, de ex. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Dragelor, va pup si va multumesc ptr urari.
Iza, La multi ani cu sanatate, bucurii si noroc! Eu astazi am mancat cozonac (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Din pacate, toata doftorimea de soi e in vacanta pina luni, asa incit nu am putut verifica daca ce-am presupus eu e adevarat.In schimb, toata ziua am stat pe net si-am studiat despre astm. Daca analiza facuta deja de fii-mea, adica spirometria, e corecta, e imposibil sa aiba astm.Apoi, am fost din nou la doctoreasa de familie,care a ascultat-o din nou la plamini.Parerea ei este ,ca in urma unei viroze, Alexandra a ramas cu o stare alergica( o deranjeaza si mirosurile puternice de parfum, de flori, etc).Ca idee, am studiat si la cine as putea merge la Bucuresti, la Instit.Marius Nasta si cred ca , pentru linistea mea, asa voi face. Maine merge sa i se recolteze din git si sa dea o proba ptr coprocultura-am citit ca e posibil ca simpla prezenta a parazitilor intestinali,sa dea asemenea reactii alergice. Nu sint pesimista, dar dupa 3 saptamini de ingrijire,cocolosire si tratamente, investigatii, nedormit nopti, cred ca mi-am pierdut rabdarea.Si cum toate belele vin odata, Marius are probleme la firma, iar eu de-abia ma misc: ma doare un umar si-o mina-durere reumatica- de numa-numa. Offffffffffffffff.....is tare trista.Am credinta ca le-om trece pe toate, fiecare intimplare e o lectie si cum mai am atitea de invatat...Sa nu va intristati, ptr ca eu sint o puternica si-o brava, doar ca am simtit nevoia sa-mi descarc sufletul.Va pup! |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 283 Joined: 16-January 08 From: Piatra Neamt Member No.: 3,047 ![]() |
Stoina suntem alaturi de tine sa-ti transmitem energie pozitiva...
Azi meniul a fost asta: MD fulgi cu iaurt 0,1 %;cafea cu lapte 0,1% G o banana verde P salata de laptuci cu ridichi,ceapa,ou fiert si fasii de sunca de Praga;sarmalute cu smantana si un pahar de vin sec C fructe cu fistic si cateva arahide. Azi la noi vremea si-a facut de cap...soare-ploaie-grindina-soare(asta pe parcursul unei ore!) (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Va imbratisez si eu cu drag!
Am revenit...am scapat pana la urma si`n sarmale,si`n cozonacii lu` "soacra`mea" si`n drob,asta e...1 kg s-a pus...s-o duce el... Ce vroiam sa zic:stoina,si pe mine m-au suspectat de astm niste idioti de doctori...si nu tuseam...doar ca li se parea lor ca se aude un suflu...spirometria mi-am facut-o la scoala,la o lucrare practica la facultate si mi-a iesit si mie ok...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) mi-am facut apoi radiografii peste radiografii si pana la urma nu a fost nimic grav..m-am ingrijorat,pt ca tatal meu are probleme respiratorii si ma gandeam ca-s mostenesc pe el...mai fac si medicii greseli.. Eu zic ca testele alea pulmonare de volumetrie si toate cele spun adevaru`...fa`i`le p-alea...e cel mai sigur asa..multa sanatate! Azi am avut prima zi in care am fost cumintica: MD - ceai cu fulgi de grau (cam yuck) P - mancare de mazare cu salata verde C - salata cu de toate,un pic de vin (la discutii asa) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) Pot sa zic gata,am iesit din perioada neagra,cu tot felu` de mancaruri care mai de care mai tentante si am scapat si de cartofii de la pretenu` d-acasa...si pe deasupra le-am mai tinut si conferinte alor lui ce e bine sa pape si ce nu...el m-a sustinut,ceea ce e f. important..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mai raman ai mei de convins.. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) dr_wise,e bine sa mai ai cateodata pe cineva care sa se "sacrifice" sa te scoata din impas...eu am noroc ori cu baietii din apartament ori colegii pe la scoala (deja am reputatie de generoasa in a oferi dulciuri (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) ) Va pup,ma duc la somn ca-s obo. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
stoinici draga (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) du-te la Bucuresti cu Alexandra, pentru linistea ta sufleteasca. Si cauta-te si tu neaparat cu umarul si bratul, Doamne-fereste de-un romatism! Te pup si te imbratisez! Avem cateodata perioade de-astea in care dam din rau in mai rau, dar trec si astea, e doar un val. La mine in familie se intampla dintr-astea urate de obicei inainte de Paste, dar nu in fiecare an. (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 37 Joined: 3-December 06 Member No.: 786 ![]() |
Buna fetelor sau mai bine zis Hristos a inviat! O intrebare( ca de obicei) (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Snitele alea sin soia din comert, pe care trb sa le fierbi in apa ca sa se imoaie, sunt conforme?daca sunt pot sa le fac cu ou si susan? va pup
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Iza, la multi ani cu sanatate! (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)
Cecilia: habar n-am , crede-ma! Sa apara kalua si sa-ti explice, eu nu sunt mare fan snitele din soia. Parca am citit totusi o discutie a fetelor despre soia asta prelucrata, parca nu aveau o parere buna despre ea... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Erata la cina de ieri: drob, 1 ou, 1 rosie, ceapa verde, frunze de salata verde. Desert 1 mar golden, dar mai tarziu. This post has been edited by dr_wise: May 1 2008, 10:35 AM |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 37 Joined: 3-December 06 Member No.: 786 ![]() |
Buna ! Sincera sa fiu eu n-am mai mancat snitele din alea de ani de zile, dar de cand cu monti poftesc tot felul de chestii. Dimineata am mancat iaurt cu 0,1% cu cereale, apoi la pranz drob cu ou si rosii, pt cina am facut mancarica de ciuperci cu 2 felii de sunca( papa si sotul)si salata verde. sincer, sper sa fie conform ca ma dau cu capul de frigider daca nu e. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Va pup! papa! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am ajuns la concluzia ca sunt conforme alea. S-ar putea sa aiba IG-ul peste 35.
Mancarea de azi e conforma, cecilia. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu bag in mine oua umplute (am facut din ouale vopsite ramase). sper sa nu mi se faca rau, mie imi cad destul de greu ouale, dar de la oua umplute nu ma pot abtine. am mai mancat si drob cu rosii, castraveti, conopida si cateva masline.
inca nu stiu ce va fi de cina, s-ar putea sa fie numai fructe. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 06:01 AM |
|