IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

413 Pages V  « < 66 67 68 69 70 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A II-A: Idei pentru meniuri Monti
ToothFairy
post May 1 2008, 08:41 PM
Post #671

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

cecilia,eu am facut snitele de soia,dar in ou si faina de naut si bine condimentate sunt f bune...am facut si snitele din piept de pui in ou si susan...kalua zicea ca-s conforme...
Am scris si la producatoru` Sanovita pentru soia asta expandata din comert si zicea ca nu mai pun alte adaosuri ci doar o prelucreaza un pic.

Azi am papat:
MD- lapte cu cereale
P - pizza conforma
C- ou vopsit cu rosii si ceapa
pupici
Go to the top of the page

+Quote Post
stoina
post May 1 2008, 08:56 PM
Post #672

Incurabil

Group: Obsedat
From: Iasi, Romania
Member No.: 469

Dragele mele, va multumesc si va iubesc!
Astazi am papat conform, doar de 2 ori:
MD: mere cu ovaz
P: salata cu brinza cu mucegai
peste la gratar cu legume la gratar
seminte -rontaiala

Am fost cu Alex la doctor, are bronsita acuta, dupa opinia d-neaei.Luam niste antibiotice usoare si cu primul drum, la Bucuresti, pentru confirmare, chiar daca e doar profilactic.Luni, mergem din nou sa repetam spirometria.Ma rog la doamne-doamne sa fie bine, as-noapte a fost groaznic. Am plins de mila fetei, s-a chinuit ingrozitor, nimeni n-a putut inchide un ochi. Ufffffffff, scapam noi! Sa ne tineti pumnii, sa aruncati cu gindul bun in noi! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
kalua
post May 1 2008, 09:44 PM
Post #673

Musafir

Si eu cred ca-i bronsita, saraca de ea! Incearca la plafar sau la farmacie sa faci rost de ingredientele pentru ceai impotriva tusei, pe Nina a ajutat-o asta intotdeauna. Si-i bun la gust!
Sanatate multa si sa puteti dormi la noapte! Numai ganduri bune de aici! (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) (IMG:style_emoticons/default/love.gif)

+Quote Post
dr_wise
post May 1 2008, 10:05 PM
Post #674

Musafir

Sanatate multa, stoina! Si bag-o pe un tratament naturist de fortificarea organismului!
Meniul de azi:
d - mere rase cu scortisoara si fulgi ovaz, cafea cu lapte
p - ceafa de porc gratar, salata din salata verde, ceapa verde, castravete, rosie
17:00 - un mar golden
20:30 - branza cu mucegai albastru nobil, ceapa verde, 1 rosie
Oscilez in jurul 70kg, cu (+) si (-). Doamne ajuta sa scad sub 70kg cat mai repede si mai mult!!!
Somn usor!

PS: am avut astazi o pofta de ceva dulce, mama mama, da' mai mult de un mar golden nu m-am incumetat sa rontai. Vreau sa fiu sexy la botez!

+Quote Post
stoina
post May 1 2008, 11:26 PM
Post #675

Incurabil

Group: Obsedat
From: Iasi, Romania
Member No.: 469

Multumesc mult, dragelor!

Doctoreaso, sa te ajute Dumnezeu! Si eu am avut astazi permanent pofta de dulce (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Noi stim de ceeee! De la dulciurile ingurgitate, mei! Da am luptat ca o leoaica, nu ma las, nu ma las, nu ma las (IMG:style_emoticons/default/sicsic.gif)

Kalua, am luat un ceai asmatic, am facut sirop din ceapa tocata marunt cu miere, bag o groaza de produse naturale(ptr imunitate) de la Calivita, plus tratamentul alopat+ tratament contra parazitilor intestinali.Asta ptr ca am citit ca parazitii intestinali pot da reactii alergice cumplit de puternice.
Va pup cu drag, va iubesc.

+Quote Post
cecilia1416
post May 2 2008, 06:47 AM
Post #676

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 786

Buna fetelor! Azi sunt in pana de idei, dar sper sa-mi revin. Multumesc Kalua pt raspuns. Pt Stoina, imi permit sa-mi dau si eu cu parerea. Dupa ce mergi cu fiica la doctori, intareste-i sistemul imunitar cu un tratament homeopat, ca sa fie mai rezistenta. In rest multa sanatate si putere pt amandoua. V-am pupat!

+Quote Post
dr_wise
post May 2 2008, 07:03 AM
Post #677

Musafir

'Neataaaaa!
Mic dejun: ca de obicei, mere cu fulgi de ovaz...buuuuuun de bun!
La pranz trebuie sa-mi pun si eu imaginatia in functiune, fiindca cantina va fi inchisa astazi.
Va pup cu drag si va doresc o zi de vineri tihnita.

+Quote Post
Alinice
post May 2 2008, 07:24 AM
Post #678

Dependent

Group: Dependent
From: Piatra Neamt
Member No.: 3,047

Ieri am fost pe drumuri ,asa ca postez acum:
MD salata boeuf,drob,ou;cafea cu lapte0,1
P supa crema de conopida,friptura de vita ;cafea
C 4 mici,salata asortata;vin-pauza-cozonac cu fructoza (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) -alta pauza-jumatate de grapefruit
Am gasit la billa cafea arabica si am facut provizii(2 pungi)
Meniul de azi
MD fulgi cu lapte degresat
P friptura de pui la cuptor cu salata de rosii si castraveti
C fructe(sper)
Azi mi-am propus sa merg cu telegondola...poate fac niste poze!

+Quote Post
izabelutza
post May 2 2008, 12:55 PM
Post #679

Contaminat
*

Group: Contaminat
From: cluj
Member No.: 3,532

Multumesc de urari, fetelor!
Stoina, sa stii ca si eu ma gandesc la tine si va doresc sa treceti cu bine peste acest hop. Si desi nu e domeniul meu, ma bag in seama si intreb: nu sunt polipi? Fetita mea avea crize din astea de bronsita de nu mai scapam de ele. S-au rezolvat odata cu operatia de polipi, de vreo cativa ani nu mai are nimic, mai face doar viroze usoare. Sanatate si va tin pumnii sa fie bine!
Am citit pe aici pe undeva ca la micul dejun se pot manca muffini cu caise. Ce sunt aia, ca n-am gasit reteta (ori n-am stiut unde sa caut) si as vrea sa mai schimb meniul, m-am cam saturat de cereale cu iaurt.
Pupici!

+Quote Post
kalua
post May 2 2008, 02:46 PM
Post #680

Musafir

Muffinii cu caise sunt pentru faza a doua, contin nuci si caise uscate. Dar poti manca multe altele inafara de fulgi, painicile filozofului cu ce vrei tu, de ex.

+Quote Post

413 Pages V  « < 66 67 68 69 70 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 7th May 2025 - 10:02 PM