IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

413 Pages V  « < 67 68 69 70 71 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A II-A: Idei pentru meniuri Monti
Alinice
post May 2 2008, 06:52 PM
Post #681

Dependent

Group: Dependent
From: Piatra Neamt
Member No.: 3,047

Modificari de plan...
P puiul l-am mancat cu o salata din 2 foi de laptuci,spanac ,ceapa verde si usturoi verde si garnitura piure de spanac
Nu am mai fost in oras din cauza vremii,dar mi-am facut planul la somn de voie...si ce bine a fost!
G inghetata de ciocolata conforma-pauza-ceai de fructe de padure; 1/4 felie de cozonac de ieri;seminte de dovleac.Daca stau sa ma gandesc bine , cred ca G va fi si C de azi.
Adevarul e ca m-am uitat pe HBO la "Casa de pe lac"(o poveste incantatoare!) si m-a luat valul...am rontait non-stop fara sa constientizez.Acum ma simt ca o anaconda la siesta (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
dr_wise
post May 2 2008, 09:22 PM
Post #682

Musafir

Salutare!!!
Meniul de astazi:
d - mere cu scortisoara si fulgi ovaz, cafea cu lapte
p - salata cu ton
17:30: 2 mere
19:30: drob, ridichi, ceapa verde, f putina branza
Acum savurez un ceai de galbenele...

+Quote Post
kalua
post May 2 2008, 09:44 PM
Post #683

Musafir

Doftoreaso, cand e botezul?

+Quote Post
stoina
post May 3 2008, 12:32 AM
Post #684

Incurabil

Group: Obsedat
From: Iasi, Romania
Member No.: 469

Seara buna, dragele mele dragi! Va pupesc si va multumesc!

MD: capsuni, apoi cas, un ou fiert tare, painica, niste legume pe gratar
Gustare: capsuni
P(pe seara):peste la gratar cu legume la gratar, desert:capsuni, brinzica+un pahar de vin rosu.

Alexandra se simte o idee mai bine.Are in schimb, un fel de-a se inneca, ceva care parca nu e tuse, care da in voma, in sufocare...e ceva ce-mi scapa, ca motivatie si ca manifestare.Nu,nu cred sa fie polipi...Astept sa repetam spirograma si sa vina din concediu un super-doctor, dr.Arama Amuliu, de la pneumo.Maine aflu cind se intoarce in tara...
Noapte buna, dragelor.Eu m-am transformat in pasare de noapte, azi am atipit vreo jumatate de ora si ma simt mult mai in forma. (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)

+Quote Post
dr_wise
post May 3 2008, 09:07 AM
Post #685

Musafir

QUOTE(kalua @ May 2 2008, 10:44 PM) *
Doftoreaso, cand e botezul?

Peste doua saptamani, pe 17.05, exact cand implineste omuletul 2 luni. Azi le fac o noua vizita, data trecuta m-a cam speriat botzul asta de om, mai, are o personalitate!!! Iar eu, sunt varza cand e vorba de facut baita unui bebe. Nici cand era fiu-meu mic, n-am prea prestat la asa ceva...tata, sa-i dea Dumnezeu sanatate, a fost bona lui.
No problem, o sa pun poze pe grup...a propos de pozeeeee, stoina dear, mi s-au albit ochii asteptand pozele tale de Godmother. Pai vreau si eu sa vad o madrina adevarata. Pai nu?!
Nu mai vorbesc de pozele lui roxy, de cand a fost in State. A trecut aproape anul si nimic!

+Quote Post
kalua
post May 3 2008, 03:01 PM
Post #686

Musafir

stoina, s-ar putea sa fie si ceva psihosomatic la Alexandra. O amica de-a mea are o tuse de-asta de juma de an, cand ii merge bine-binisor tot tuseste, dar normal; cand are vreo problema (chiar mici, de ex. cand prietenul ei e plecat in biz tripuri, ceea ce-i normal) tuseste de zici ca acusi isi da duhul. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Tot asa, pana la voma, se inalbastreste, inverzeste, vai de capul ei. Pana acum nu a putut-o ajuta niciun doctor. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

doftoreaso, fii atenta aici si gandeste-te daca esti in stare doua saptami sa rabzi pentru frumusete: nu mai mananci deloc lactate si carne doar foarte slaba (de pasare fara piele, muschi) sau peste la gratar. In rest normal.

+Quote Post
stoina
post May 3 2008, 03:31 PM
Post #687

Incurabil

Group: Obsedat
From: Iasi, Romania
Member No.: 469

Fetele, iata-ma dupa prima noapte de somn ok, cind Alexandra a tusit usor doar de vreo citeva ori.Nu tuse pina la voma, nu innaduseala, nimic.Ufffffffff, greu a mai fost.M-am transformt intr-o alta persoana, nu-mi doream nici sa ies din casa, sa va lumea, nimic, nimic.Astazi sint optimista,mai odihnita si parca am chef de viata.Am cumparat si SalinS2, un aparat medaliat la Salonul de inventii, care are un principiu f. simplu de functionare, adica trecerea fortata a aerului printr-un bloc filtrant cu granule de saruri, realizindu-se astfel in spatiul ambiental un continut de aerosoli de clorura de sodiu, ambient similar cu cel din salina.Mai multe date despre asta, aici:http://www.evenimentul.ro/articol/salina-de-apartament-purificator-de-aer-cu-placi-saline-pentru-tratarea-afectiunilor-respiratorii.html

La Iasi toarna de vreo 3 zile incontinuu, iar ptr zilele urmatoare prognoza suna la fel:( Sa va pup cu drag si sa aveti un weekend frumos!
MD: painica cu ou fiert, cas si icre de somon, rosii
G:capsuni
Ptr prinz am pangasius si salate din piata (IMG:style_emoticons/default/322.gif)

+Quote Post
ToothFairy
post May 3 2008, 10:11 PM
Post #688

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

Azi fusei copchil cuminte,cu exceptia unei banane verzi...da` fiind la faza a doua cred ca e conforma...
MD - fulgi de grau si prune uscate cu lapte
P - o bucata de pizza conforma,2 copanele de pui (salata n-am mai avut)
C - o portocala,un mar-acus ma doare stomacu`.
stoina,asteptam vesti bune in legatura cu sanatatea fiicei tale
La mine gata cu vacanta...am ajuns la Sibiu...plang un pic dupa acasa si ce mult mai e pana la vacanta viitoare...ata ete...pupici

+Quote Post
dr_wise
post May 3 2008, 10:54 PM
Post #689

Musafir

kalua draga, rabd, nu-i bai, da' nici macar iaurt dimineata?

+Quote Post
kalua
post May 3 2008, 11:05 PM
Post #690

Musafir

Dimineata ar merge unul, dar de-ala mic.

+Quote Post

413 Pages V  « < 67 68 69 70 71 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 7th May 2025 - 09:59 PM