![]() |
![]() ![]() |
![]() |
gloriana |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna , fetelor
Meniul de azi: D: iaurt cu fulgi si gem si o cafea G: o alta cafea, migdale prajite P: mancare de mazare cu Kaizer S: mere Imi place ca am cam desfiintat masa de seara. |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
gagici, am intrat sa-mi iau ramas bun. sa fiti cuminti, ma intorc luni.
big (IMG:style_emoticons/default/hug.gif) pentru toate. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 149 Joined: 24-February 08 From: Constanta Member No.: 3,360 ![]() |
Cyl, esti du-re-re! Pe linga faptul ca te descifrez destul de greu, ce spui ca faci si ceea ce faci e exact pe dos.Sustii ca ai micul dejun si prinzul foarte consistente si cina mai domoala si tu maninci dimineata 'o salata mare (s. verde, ceapa verde, telina, morcov si fulgi de ovaz)'-cum maninci salata cu fulgi de ovaz??? si la prinz'o salata de varza acria cu morcov si telina si o cana de suc de rosii acrita cu lamaie'.Pai pina aici ai un meniu de manechin, draga mea. Ptr ca apoi, pe seara sa ti se faca foame(ceea ce suna foarte firesc, tinind cont cam ce-ai mincat pina acum)si sa dai iama in neconformitati.Teoria ta nu se probeaza in practica. stoina... tu ai citit meniul acolo numai din ziua aceea.. si am si mentionat ca am fost pe graba si nu am avut timp sa'mi pregatesc ceva mai consitent de papica atunci (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) iar seara, nu mi'a fost neaparat foame cat mi'a fost pofta de urzicutzele alea.. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) in genere insa, asa e, papa consistent pranz si mic dejun, am invatat sa si gatesc de cand cu monti (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) iar salata cu fulgi.. mie imi plac si goi fulgii aia de ovaz, ii pap cu linguritza (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ca sa'mi asigur o sursa de "b"-uri pe zi. painica nu prea'mi place, nici cea filozofala.. simt ca nu'mi prieste. multumesc foarte mult oricum.. si imi cer scuze pt graba mea in a tasta.. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) nu e o scuza, dar chiar am fost foarte obosita atunci. si stiu ca roxanica mi'a mai atras atentia o data.. mai la inceput si tot nu m'am invatat minte. pare rau.. din nou....... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) meniul meu: MD: o salata de varza acrisoara (conservata) cu jumate de canita de suc de rosii si niste urzici cu hrean (am amestecat si din cele facute de mama cu orez, insa foarte putin) --am papat asa "deosebit" la MD pentru ca din aceeasi lipsa de timp n'am putut sa'mi pregatesc nimic... P: mere C: (luata pe la 23.30 cand am ajuns in sfarsit acasa) o salata mica (s.verde, doua rosii, morcov, telina), insa abea am mancat, oboseala si'a spus cuvantul. maine sper sa pap si eu mai omeneste, o sa am ceva mai mult timp.. empty.. felicitari.. spor in contnuare.. fetele ca tine ne fac pe noi mai ambitioase. good luck! pescarush.. mi'ai facut o pofta cu fasolica batuta, mai ales de cand am vazut ca e conforma.. sper sa nu raman doar cu pofta.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) gata fetelor... merg la nani.. lapte buna, sa visati frumos. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Neataaaaaa fetele,
Ce fain e afara...m-am trezit asa fresh...sper sa nu mai prezint nici un semn de astenie de primavara,ca e un calvar in fiecare primavara...poate c-o sa ma ajute Monti,cu atata mancat sanatos si aport de vitamine,tre` sa fiu ca un titirez.. roxanica,in legatura cu biscuitii aia-"minune"...am cautat o poza pe net cu ei...nu exista...o sa mai cumpar ca-s f ieftini,o sa le fac poza...ti-i arat...kalua da sau nu unda verde si gata,elucidam dilema...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si de poftesti din biscuitii mei,rezolvam noi problema cumva (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Tocmai ce-mi rontai micu-dejun...2 kiwi,un mar golden (stoina,tks pt pontu` cu merele...adevaru` e ca nu prea-mi plac...dar s-ar putea sa nu fie asa dulci dupa procesul datului prin razatoare...imi plac astea golden,dar nu foarte coapte,pana sa ajunga sa fie galbene ca soarele de pe cer in verile fierbinti (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) hai ca am aberat un putintel) pescarush,have fun pe unde te duci...si daca e fain-fain p-acolo,adu-ne si noua niste poze sa ne minunam:)take care of u Deci meniul pe ziulica de azi se "aude" a fi: MD:cum ziceam...2 kiwi,1 mar mare golden,apoi germeni de grau si fulgi de grau cu lapte degresat 1,5% grasime P:ma gandeam la o ciorbita cu legume si pui prin ea,o salata cu de toate:si proteine,si fibre,si lipide:carnita de pui,varza,masline,ou fiert,o rosie C:aici e aici...nu stiu cum sunteti voi dar mie mi-a intrat in reflex ca seara nu e ok sa papi mult,ca te ingrasi,ca nu dormi bine...nu stu`...asa-s de ani de zile...daca pap o omleta seara,parca-i burta cam plina,nu dorm bine...chiar daca ma culc dupa 3-4 ore dupa ce am papat`o...si plus ca am mai tinut si eu diete hipocalorice,si seara cred ca cel mai ok e sa papam fructe...alunele le-am cam lasat deoparte ca daca ma apuc,nu ma mai opresc... Ma gandesc sa mai fac azi niste papanasi la ubi` meu,ca`mi place sa-l vaz` cum mananca el conform si-i place...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) poate fur si eu unu` cu ocazia asta (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) CyL,mersi pt aprecieri... (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
'Neata, frumoaselor!
Pescarus, distractie placuta in minivacanta asta! Si sa ai parte de vreme frumoasa si multa buna dispozitie! Fetelor, astazi e o zi grea...e ziua de nastere a unui coleg, in concluzie va tb sa rezist la bombardamentul obisnuit cu pizza si prajituri, ba, mai mult, vreau sa tin post. Asa ca trebuie sa ma incarc cu multa energie in dimineata asta. Meniul de ieri: d - portocala, mere rase cu scortisoara si grisat de grau germinat p - iahnie de fasole cu marar, salata verde s - branza brie cu salata verde si castravete, 2 guri de vin (exact atat!) Va doresc o zi minunata! Eu sigur voi soma la office, azi e Vinerea Mare la catolici si cum 99% din colaboratorii mei sunt catolici...asta e! poate doar indienii voi fi mai sprintaciosi. This post has been edited by dr_wise: Mar 21 2008, 08:38 AM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Neata!
MD: wasa cu pate Inedit si rosii.Bun de bun! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
dr_wise,stim ca poti!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (IMG:style_emoticons/default/horse.gif) (IMG:style_emoticons/default/super.gif)
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cyl se observa o imbunatatire in postul tau. Azi l-am citit rapid (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Sa nu va suparati pe mine dragutelor ca va mai fac din cand in cand observatie, ca nu am intentii rele. Sunt bolnava de perfectiune, dar ma tratez (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) .
Am vazut ca mai multe dintre voi nu scrieti cu pauza dupa virgula sau punct. Eu am facut dactilografie in liceu si se punea f mult accent pe aceste reguli. De-atunci am ramas cu ele. Empty si eu m-am obisnuit sa nu prea mananc mult seara. Varianta cu fructe ma incanta cel mai tare. Pesca distractie placuta si 'un Pasti fericit!' alaturi de surioara ta si familiile voastre. Te asteptam cu poze pe grup. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Doftorici stiu ca poti. Ieri am mancat ceva f fain la pranz: bors de peste, mancare de mazare cu file de peste in sos alb (avea smantana, condimente, ceva usturoi) cu salata de varza; 2 cuburi de cioco 75% (e de post si aceasta, nu numai cea de 85%). Seara: 3 portocale mititele. Santieru' isi vede de drum. In fiecare seara matur, spal cu mopu, mai sterg din praf, spal vase la chiuveta din baie. De gatit nu se pune problema ca nu am la ce...si probabil nu voi avea pana nu vine si mobila de bucatarie, pe care o comandam abia maine. Mai avem sa ne luam plita si frigider. Stim de care, dar plita nu-i pe stoc la Auchan, iar frigiderul nu-l luam inca pana nu facem curat. Kalua mi-i dor de tine (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Irinici te astept cu detalii despre biscuiti. Pupici pentru Stoinici. Apropo de pate Inedit, am cautat de mi-a venit rau la Billa si au decat din ala cu fulgi de cartofi. Trebuie sa ajung la MegaImage. This post has been edited by roxanica10: Mar 21 2008, 10:28 AM |
|
|
![]()
|
|
Am renuntat la papanasi,n-aveam la-ndemana ce trebuia asa ca am purces la o praji cu cacao,mere,scortisoara,rom...nu e aspectuoasa,dar e f buna si usor de facut:
(IMG:http://i264.photobucket.com/albums/ii194/andraxxz/klk004.jpg) sper ca nu v-am rasculat prea tare...ca tot vine weekendu` meritam si noi un dulce usor,nu? |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buongiorno, gagici!
Ma duc sa aduc matza acasa (imi scoate asta mica peri albi pe tema asta), apoi vin sa va citesc ce-ati mai zis. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 03:29 AM |
|