IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

413 Pages V  « < 69 70 71 72 73 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A II-A: Idei pentru meniuri Monti
kalua
post May 5 2008, 12:56 PM
Post #701

Musafir

Doftoreaso, da' ce are copilu' de-i impachetat cu manusi si caciula in casa? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) El e simpatic foc, manca-l-ar mama sa-l manance. Si tu arati tare bine!
Go to the top of the page

+Quote Post
ToothFairy
post May 5 2008, 01:22 PM
Post #702

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

Salutare,
Bine ai revenit roxanica!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Acusica am luat si eu pranzu` deci pot posta meniul pe ziua de azi:
MD - un mar,iaurt Activia cu fulgi de grau
G - cafea decofeinizata cu lapte
P - 3 snitele de soia (d-aia expandata) cu legume calite,rosii
C - o portocala,un mar,seminte dovleac.
fetelor,sa-nteleg ca a fost ok combinatia mea de ieri cu spaghete si carnati oltenesti si suc de rosii??vad ca nu s-a sesizat nimeni..ca as mai repeta faza,ca tare buna fuse combinatia..dar ar deveni dup-aia obisnuinta...si nu cred ca-i prea bine..
dr_wise nu-s d-acord cu a treia chestiune din fraza ta : No milk, no fat meat, no men!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) ok ok de milk si de meat parca ma pot lasa... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
pupici gagici.revin mai pe seara

+Quote Post
dr_wise
post May 5 2008, 02:10 PM
Post #703

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Soroooo, combinatia ta n-o observa nimeni, si-ti spun cu mana pe inima, e DEZASTRU...trebuia de fapt sa-ti dai seama ca nu-i buna, ca prea zici ca-ti mergea la suflet....da' de 3 x NO al meu il observasi instant!!!
OK, am zis si eu, sa vad daca se prinde...cine sa tina cont de ea?!...
Kalua dear, are manusi de boxer ca sa nu se zgaraie pe fata cu unghiutele (minuscule!), cica-i cresc cu viteza luminii. Iar astia sunt noii mei ochelari, de "soarece de biblioteca". Arat periculoasa?! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) ei, am privirea asta?!
Meniul de pana acum:
d - 1 MAR (subliniez, numa' unul!!!) cu fulgi ovaz si scortisoara, cafea CHEALA...nu-i rau...
2 cani "verde de Paris"
p - varza la cuptor, salata de rosii si castraveti
s - cred ca tofu cu salata XXL...ma mai gandesc, ca voi fi dupa vizita la stomatolog...

+Quote Post
kalua
post May 5 2008, 02:35 PM
Post #704

Musafir

Hai, bre, combinatia lu' Empty e de faza a doua, nici mai mult, nici mai putin. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
dr_wise
post May 5 2008, 02:41 PM
Post #705

Musafir

Serios?!
Eu aveam impresia ca-i echivalenta cu o portie de tiramisu din pct de vedere al dezastrului....buuuuuuuun asa!

+Quote Post
roxanica10
post May 5 2008, 02:44 PM
Post #706

Musafir

Mai doftorici, combini paste cu proteino-lipidice (adica carnatii aia, care contin si grasimi)....e ca si cand ai face paste cu ulei si piept de pui (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .
Pe mine trebuie sa ma care o macara acusica, c-am avut un pranz copios si intarziat: 3 pulpe de pui la rotisor (erau din alea normale, nu gigantice (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) + salata de morcov cu telina.
Empty (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) , hai ca nici eu n-o intelegeam p-aia cu sexu'.
Goniti-ma de aici c-am treaba la greu. Am 3 treburi de rezolvat urgent, si nu stiu de care sa ma apuc mai intai.

This post has been edited by roxanica10: May 5 2008, 02:48 PM

+Quote Post
ToothFairy
post May 5 2008, 03:14 PM
Post #707

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

Si le mancai si reci...deci Ig=35 ...si fortez nota deja...dar daca le pap reci pot deveni de faza I,kalua ? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
dr_wise cu prima ocazie de faza II io zic sa le incerci...

+Quote Post
CyL
post May 5 2008, 04:05 PM
Post #708

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Constanta
Member No.: 3,360

hristos a inviat!

helou fetelor, sper ca nu m'ati dat uitarii.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
ce pot sa spun, saptamana trecuta nu am ratat nimic.. am papat de toate: de la cozonac, pasca, pana la baclavale si crema de zahar ars.. de toate, nu mai spun ca dupa ce papai lipidic, stingeam totul cu ceva dulce.. clar!
dar.. nush, nu imi parea asa rau, am poftit, am vrut sa gust din toate, ce e drept, cam mult.. cu toate astea, abea asteptam sa ma apuc iar de monti. am deja trei zile de cand am inceput iar.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nu am pus decat vreo 2kg pe mine, ma asteptam la mai mult, la cate "prostii" am facut. am baut totusi multe ceaiuri, mai ales verde..

meniul de azi:
MD: mere rase, scortisoare si fulgi de ovaz
ora11.00 un mar
ora 14.00 un iaurt mare milli 0,1%
P: o salata (usutroi verde, morcov, telina, rosii, branzica)
C: pb mere..

pupicei again..

+Quote Post
kalua
post May 5 2008, 04:11 PM
Post #709

Musafir

eeeeei, nu se prea poate compara chieptu' de pui cu carnatu' olteanului (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Carnatul e gras de obicei, pieptul nu are aproape deloc grasimi.
Teoretic, cu pastele mancate reci, e faza 1.

+Quote Post
dr_wise
post May 5 2008, 04:18 PM
Post #710

Musafir

Ei, nu se poate!!!! Si eu ma tinui departe de paste cu carne timp de 2 ani?! Bravo domle!
Probelam e, cand sa le mananc? Ca seara nu e voie, iar la cantina au doar paste din faina alba....mai vedem...
Va anunt ca mie deja mi-e foame, bag seama, mancarea asta fara carne ma lesina de foame!

+Quote Post

413 Pages V  « < 69 70 71 72 73 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th May 2025 - 09:24 AM