![]() |
![]() ![]() |
![]() |
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu v-am spus una buna: barbata-miu s-a apucat si el de Monti, ca mai are un pic si ajunge la 90 de kile. Astazi imi spunea c-a mancat o ciorba de fasole, dar ca n-a ocolit morcovii si crede ca mancarea de mazare avea faina...si-a zis c-a bagat si-o chifla. Va dati voi seama cat e de serios.
Cyl, welcome back. 2 kg mi se par cam multe, dar tu nu ai tinut ff strict inainte. Va spun din proprie experienta, ca atunci cand tineti strict min. 3 luni, nu se pun kilele asa de repede inapoi. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
doftoreaso, tine-te departe de pastele de la cantina. In primul rand mare lucru daca le fac al dente de la bun inceput, apoi cu cat stau mai mult, cu atat se inmoaie mai tare si le sare IG-ul peste 50. Si-s de faza a doua, da?
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 283 Joined: 16-January 08 From: Piatra Neamt Member No.: 3,047 ![]() |
O saptamana buna dragutelor...Pentru mine a inceput destul de bine cand am vazut ca,desi intr-o anumita perioada,nu am pus decat 0,6 kg.Credeam ca va fi mai mult!
Meniul de azi nu a fost chiar strict ,dar promit sa revin pe pozitii total : MD cozonac (cu fructoza) si iaurt 0,1%;cafea arabica cu lapte degresat P mici de casa,ciuperci la gratar si salata asortata;un pahar de vin sec -baut cu niste verisori care abia acum au apucat sa ajunga in vizita de Pasti C 1/4 de felie de pizza-cadou (vegetariana) - pauza - fructe. Pozele de pe grup sunt foarte reusite. (IMG:style_emoticons/default/322.gif) (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) Bine ati revenit din calatorii .Imi era dor de voi !Sunt sigura ca aveti tolba plina de poze si istorii frumoase... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
gloriana |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna fetelor,
Meniul de azi: D: iaurt cu fulgi si o cafea P: muschi file cu rosii si castraveti S: mere. Dupa cum vedeti, am redevenit exemplara. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dear Guru, in seara asta am mancat:
tofu, ceapa verde, rosii, masline; desert capsuni. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sunt curioasa ce se-ntampla intr-o saptamana dac-o tii tot asa.
Ideal ar fi sarenunti la mancarea de la cantina, nu poti fi niciodata sigura ce pun in ea. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
'Neata!
Pai o sa mananc la cantina doar piept de pui gratar, sau peste la cuptor, cu salata (ieri imi faceau cu ochiul niste ficatei de pui la cuptor, dar m-am abtinut eroic). Problema-i alta. Mi s-a terminat ceaiul verde cu lamaie si vanilie si nu stiu daca mai gasesc ceaiul asta. Si mai am o problema, aveti habar, branza cu mucegai constipa? |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Normal nu constipa nicio branza grasa.
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 149 Joined: 24-February 08 From: Constanta Member No.: 3,360 ![]() |
helou dragele mele (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
first.. roxanica, nush dk e chiar mult cat am pus pe mine.. cert e ca am papat si de toae si amestecate si la ore necuvenite... oricum, repet, abea asteptam sa revin la monti, chiar imi era dor. i'm addicted! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) azi: MD: un castravete cu branzica, ton in apa cu o cutie de sardine in ulei si chilli. am beut apoi o cana maaare de ceai verde cu lamaie. G: un mar P,C.. n'am idee.. revin diseara sau maine dk apuc. ca veni vorba de ceaiuri.. tocmai mi'am achizitionat ceaiul antiadipos 42, am uitat firma.. am auzit eu cum ca ar fi foarte bun si eficient. am vrut ceva care sa nu fie pe baza de ceai verde, pt ca eu mai beau si seara.. si apoi nu pot sa adorm. ceaiul verde il beau ziua.. (mult ceai verde!!). voi stiti ceva de el.. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) v'am pupat in graba fetelor.. :* |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Dragele mele,
Eu am mancat conform, dar stresul si oboseala m-au dat gata. Acum 2 nopti am avut o insomnie, am adormit la 5, 30 dimineata.Ieri am fost toata ziua ostenita din cauza asta. As-noapte, a fost prima noapte de dupa venirea din Egipt cind am lasat-o pe Alex singura la dormit, in rest a dormit cu mine sau cu Marius.La 6 dimineata ne-am trezit cu ea navalind in camera, cu apnee puternica. Astazi la 6 seara merg la un alt medic, la consultatie.Sincer, sint un pic demoralizata, ptr ca nu inteleg fenomenul si asta-i cel mai rau.Ea spune ca se trezeste cu senzatia de sufocare si apoi, ptr ca nu reuseste sa-si regleze respiratia, intra in panica.Ptr ca am reusit s-o linistesc, cu calm si 'respirind' cu ea...Ce sa mai spun, cuvintele sint de prisos. Va rog sa-mi trimiteti ginduri bune, am nevoie de voi. Rox, de Irinici n-am mai dat, stiu ca avea probleme, era intr-o pasa proasta.Am incercat sa dau de ea pe net, dar n-am reusit... MD: omleta cu salata mixta Ptr prinz am piept de pui cu ceva legume si salata. C: fructe. Va pup! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th July 2025 - 10:52 PM |
|