IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

413 Pages V  « < 71 72 73 74 75 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A II-A: Idei pentru meniuri Monti
kalua
post May 6 2008, 12:10 PM
Post #721

Musafir

stoinici, io ti iubesc! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Sa ne dai raportul repegior dupa ce-ai fost la doctor seara.
Go to the top of the page

+Quote Post
dr_wise
post May 6 2008, 02:36 PM
Post #722

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/wbounce.gif) Si eu, si eu!!! Hai la un big hug cu toata gasca, sa le fie bine si lui stoinici, si lui irinici. (IMG:style_emoticons/default/grouphug.gif)
Pana acum am mancat:
d - un mar cu scortisoara si fulgi ovaz, cafea neagra
2 cani ceai verde
p - iahnie de fasole, salata de rosii si castraveti
acum beau apa plata....
Deseara as manca un cotlet de somon la gratar, cu salata verde...yaaaaaaaam!!!
E voie, boss?!
Iar maine as ataca un iaurt (unul singur, de 175g) cu bucatele de capsuni....permezzo, kalua?!

+Quote Post
roxanica10
post May 6 2008, 03:32 PM
Post #723

Musafir

Stoinici, mi se rupe sufletul cand citesc prin ce treci cu Alexandra. Multa, multa sanatate!
Las' c-o sa incerc s-o mai racolez si eu pe Irinici la Monti. Nu prea am mai avut timp de mess in ultima vreme.
Astazi am avut o surpriza placuta pe cantar 65.3, dupa ce ieri aveam 66.4 (dar eram si cu problemele lunare pe cap). E musai sa scad sub 63. Pana acum vad ca ma pot tine departe de drogurile mele, adica dulciurile.
Ieri am uitat sa spun c-am mancat inainte de masa de pranz 2 prune.
Meniul de azi:
D: o mandarina, dupa iaurt cu fulgi
P: ciorba de vacuta, varza calita cu rata cu rosii si castraveti
C: capsuni
Va pupic!

+Quote Post
kalua
post May 6 2008, 05:21 PM
Post #724

Musafir

Somonul la gratar cu salata e numai bun.
Iaurtul, daca-l mananci dimineata si-i pui tu capsunile in el, e ok.

+Quote Post
Alinice
post May 6 2008, 05:46 PM
Post #725

Dependent

Group: Dependent
From: Piatra Neamt
Member No.: 3,047

Stoina sunt alaturi de tine cu toate gandurile bune,ca si celelalte fete MM .Ii doresc multa sanatate lui Alex si tie putere si incredere ! (IMG:style_emoticons/default/hug.gif)
Azi am mancat cam asa:
MD painica filo.cu icre si o rosie+cafea arabica cu lapte degresat
G un ou fiert
P file de pangasius cu sos meunier,garnitura din legume in suc propriu(fasole verde,mazare,conopida,varza de Bruxelles,ardei gras) si salata de rosii cu usturoi taiat felii(yam-yam)
G 3 patratele de cioco70%
C fructe

Irinica ne e dor de tine!Da un semn!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
ToothFairy
post May 6 2008, 05:53 PM
Post #726

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

Si eu ii dau o imbratisare de incurajare si forta stoinei pt Alexandra! (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) (IMG:style_emoticons/default/hug.gif) Sa ne aduci vesti bune de la consult!
Azi am papat super-conform si am fost si la aerobic :
MD - fulgi de ovaz cu iaurt
P - omleta cu cascaval,2 rosii
G - branza cu 1/2 rosie si 2 castraveti
C - capsuni cred.
1L de apa si 500ml ceai verde...si tot mi se pare mult chiar si asa.
roxanica,taaare prietenos e cantaru` tau...imprumuta-mi-l si mie poate-mi arata iar 49kg (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
cecilia1416
post May 6 2008, 07:28 PM
Post #727

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 786

Buna fetelor! Azi am calcat stramb , dar maine manac urm:
MD: Fulgi de ovaz cu lapte;( ora 6 am)
G: 2 mere( 10am)
P: branza tofu , 2 oua fierte, castraveti ( 14-15pm)
C: naut cu telemea si cu salata
Sper sa fie k, plus 2l de ceai. Va pup!

+Quote Post
CyL
post May 6 2008, 08:05 PM
Post #728

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Constanta
Member No.: 3,360

seara buna,

stoina.. ce pot sa spun.. numai urari de bine.. suntem alaturi de tine. Doamne ajtuta sa nu fie nimic deosebit...

P: castraveti, salata verde, o rosie, putintica branza si jumate de sardina in ulei cu chilli+ o sardina cu sos tomat.
C: un mar, 50 migdale
inainte de pranz am baut un litrui de ceai antiadipos cu lamaie. o sa beau si in seara asta, cica de fapt seara se bea..
empty.. da'i inainte cu apa si ceaiurile.. am citit undeva, ca 2l de apa/zi echivaleaza cu vreo 20 de minute alergat. sau plimbat, nu mai stiu exact (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
roxanica... plsss da'ne si noua cantarul tau... tare as vrea sa vad si eu minunatii acolo.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )

v'am pupat, o seara buna... sa dea domnul sa primim numai vesti bune de la voi... (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
dr_wise
post May 7 2008, 09:22 AM
Post #729

Musafir

'Neata!
Pana la urma am mancat obisnuitele mere cu fulgi ovaz in dim asta, fiindca n-am avut capsuni. Am vrut sa-mi cumpar de la Carrefour aseara, dar erau mari si tavalite. Prefer sa cumpar direct din piata, proaspete, frumoase, gustoase si mult mai ieftine.
Ce mai faceti, ce mai ziceti?

+Quote Post
ToothFairy
post May 7 2008, 01:12 PM
Post #730

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

Va salut si eu pe ziua de azi ...imi expun meniul meu cam plin pe ziua de azi,dar natural...am gasit un aprozar cu legume romanesti...se simte gustu` lor...o placere sa le mananci...
MD - mar,fulgi de grau,caise,prune uscate,lapte
P -o cutie pate Inedit picant,un ou fiert tare(eu pap numai jumate din galbenus,restu` il arunc,ca mi`e sa n`am probleme cu colesterolu`),salata cu rosie,castravete,ceapa verde,telemea oaie,condimente-f bun si satios pranzu` meu
G,C-nu stiu...e complicat,ca ies in oras cu niste pretene si trec iar prin calvarul comenzii...ca nu stu` ce sa comand sa ma incadrez aci in normele Monti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Cantaru` meu a inceput sa fie si el bland cu mine,s-a luat dupa cantaru` roxanicai (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) de fapt era retentie de apa care atarna mai greu la cantar..."musafiri"...stiti voi...e ok chiar daca arata 49 virgula 8...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Stiti cumva cum se poate realiza un Tiramisu macar pseudoconform daca nu conform?de fapt,se pot inlocui piscoturile alea cu ceva Monti ?piscoturi din faina integrala nu exista?(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) as vrea sa-i fac unu` de ziua iubitelului pentru saptamana viitoare si`mi tot storc mintea cu ce as putea inlocui piscoturile alea din comert pline de zahar... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) kalua,ce zici,exista vreo sansa?(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Pupici

+Quote Post

413 Pages V  « < 71 72 73 74 75 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th May 2025 - 02:52 PM