![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
stoinici, io ti iubesc! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Sa ne dai raportul repegior dupa ce-ai fost la doctor seara.
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/wbounce.gif) Si eu, si eu!!! Hai la un big hug cu toata gasca, sa le fie bine si lui stoinici, si lui irinici. (IMG:style_emoticons/default/grouphug.gif)
Pana acum am mancat: d - un mar cu scortisoara si fulgi ovaz, cafea neagra 2 cani ceai verde p - iahnie de fasole, salata de rosii si castraveti acum beau apa plata.... Deseara as manca un cotlet de somon la gratar, cu salata verde...yaaaaaaaam!!! E voie, boss?! Iar maine as ataca un iaurt (unul singur, de 175g) cu bucatele de capsuni....permezzo, kalua?! |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Stoinici, mi se rupe sufletul cand citesc prin ce treci cu Alexandra. Multa, multa sanatate!
Las' c-o sa incerc s-o mai racolez si eu pe Irinici la Monti. Nu prea am mai avut timp de mess in ultima vreme. Astazi am avut o surpriza placuta pe cantar 65.3, dupa ce ieri aveam 66.4 (dar eram si cu problemele lunare pe cap). E musai sa scad sub 63. Pana acum vad ca ma pot tine departe de drogurile mele, adica dulciurile. Ieri am uitat sa spun c-am mancat inainte de masa de pranz 2 prune. Meniul de azi: D: o mandarina, dupa iaurt cu fulgi P: ciorba de vacuta, varza calita cu rata cu rosii si castraveti C: capsuni Va pupic! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Somonul la gratar cu salata e numai bun.
Iaurtul, daca-l mananci dimineata si-i pui tu capsunile in el, e ok. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 283 Joined: 16-January 08 From: Piatra Neamt Member No.: 3,047 ![]() |
Stoina sunt alaturi de tine cu toate gandurile bune,ca si celelalte fete MM .Ii doresc multa sanatate lui Alex si tie putere si incredere ! (IMG:style_emoticons/default/hug.gif)
Azi am mancat cam asa: MD painica filo.cu icre si o rosie+cafea arabica cu lapte degresat G un ou fiert P file de pangasius cu sos meunier,garnitura din legume in suc propriu(fasole verde,mazare,conopida,varza de Bruxelles,ardei gras) si salata de rosii cu usturoi taiat felii(yam-yam) G 3 patratele de cioco70% C fructe Irinica ne e dor de tine!Da un semn!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Si eu ii dau o imbratisare de incurajare si forta stoinei pt Alexandra! (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) (IMG:style_emoticons/default/hug.gif) Sa ne aduci vesti bune de la consult!
Azi am papat super-conform si am fost si la aerobic : MD - fulgi de ovaz cu iaurt P - omleta cu cascaval,2 rosii G - branza cu 1/2 rosie si 2 castraveti C - capsuni cred. 1L de apa si 500ml ceai verde...si tot mi se pare mult chiar si asa. roxanica,taaare prietenos e cantaru` tau...imprumuta-mi-l si mie poate-mi arata iar 49kg (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 37 Joined: 3-December 06 Member No.: 786 ![]() |
Buna fetelor! Azi am calcat stramb , dar maine manac urm:
MD: Fulgi de ovaz cu lapte;( ora 6 am) G: 2 mere( 10am) P: branza tofu , 2 oua fierte, castraveti ( 14-15pm) C: naut cu telemea si cu salata Sper sa fie k, plus 2l de ceai. Va pup! |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 149 Joined: 24-February 08 From: Constanta Member No.: 3,360 ![]() |
seara buna,
stoina.. ce pot sa spun.. numai urari de bine.. suntem alaturi de tine. Doamne ajtuta sa nu fie nimic deosebit... P: castraveti, salata verde, o rosie, putintica branza si jumate de sardina in ulei cu chilli+ o sardina cu sos tomat. C: un mar, 50 migdale inainte de pranz am baut un litrui de ceai antiadipos cu lamaie. o sa beau si in seara asta, cica de fapt seara se bea.. empty.. da'i inainte cu apa si ceaiurile.. am citit undeva, ca 2l de apa/zi echivaleaza cu vreo 20 de minute alergat. sau plimbat, nu mai stiu exact (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) roxanica... plsss da'ne si noua cantarul tau... tare as vrea sa vad si eu minunatii acolo.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) v'am pupat, o seara buna... sa dea domnul sa primim numai vesti bune de la voi... (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
'Neata!
Pana la urma am mancat obisnuitele mere cu fulgi ovaz in dim asta, fiindca n-am avut capsuni. Am vrut sa-mi cumpar de la Carrefour aseara, dar erau mari si tavalite. Prefer sa cumpar direct din piata, proaspete, frumoase, gustoase si mult mai ieftine. Ce mai faceti, ce mai ziceti? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Va salut si eu pe ziua de azi ...imi expun meniul meu cam plin pe ziua de azi,dar natural...am gasit un aprozar cu legume romanesti...se simte gustu` lor...o placere sa le mananci...
MD - mar,fulgi de grau,caise,prune uscate,lapte P -o cutie pate Inedit picant,un ou fiert tare(eu pap numai jumate din galbenus,restu` il arunc,ca mi`e sa n`am probleme cu colesterolu`),salata cu rosie,castravete,ceapa verde,telemea oaie,condimente-f bun si satios pranzu` meu G,C-nu stiu...e complicat,ca ies in oras cu niste pretene si trec iar prin calvarul comenzii...ca nu stu` ce sa comand sa ma incadrez aci in normele Monti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Cantaru` meu a inceput sa fie si el bland cu mine,s-a luat dupa cantaru` roxanicai (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) de fapt era retentie de apa care atarna mai greu la cantar..."musafiri"...stiti voi...e ok chiar daca arata 49 virgula 8...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Stiti cumva cum se poate realiza un Tiramisu macar pseudoconform daca nu conform?de fapt,se pot inlocui piscoturile alea cu ceva Monti ?piscoturi din faina integrala nu exista?(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) as vrea sa-i fac unu` de ziua iubitelului pentru saptamana viitoare si`mi tot storc mintea cu ce as putea inlocui piscoturile alea din comert pline de zahar... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) kalua,ce zici,exista vreo sansa?(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pupici |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 02:52 PM |
|