![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu, n-ai cu ce sa inlocuiesti piscoturile. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Eu am fost foarte neserioasa in ultimul timp (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) , dar de azi am un chef nebun sa ma dau iar pe brazda. Nu m-am cantarit dimineata, vroiam s-o fac, dar am uitat si dupa dus, cu parul ud, nu mai avea niciun rost s-o fac. am mancat doar vreo 100g (maxim, cred ca a fost ceva mai putin) feta facuta aseara la cuptor cu 3 ardei kapia si doua rosii. N-am apucat sa mananc fructe inainte, cred ca le voi baga mai pe dupa-amaiaza. |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Va salut si eu in graba!
Fetelor, cantarul meu e un dragut. Azi arata 64.6...cum sa vi-l dau voua, daca e asa prietenos? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Deci pana la urma concediul n-a fost chiar un dezastru. Adevarul e ca in afara de dulciuri nu prea am exagerat. Am avut grija sa fie cat de cat conform. In sensul ca n-am dat iama in cartofi, orez si porumb. Mi-am permis si eu intr-o seara niste paste cu sos si carne de vita. Meniul meu de azi: D: iaurt cu fulgi de grau P: iahnie de fasole cu carnati proaspeti si salata (morcov, trei feluri de ardei verde, piept de pui, oua de prepelita, masline, rosii) C: capsuni Azi ma duc la aqua gym si-abia astept. Kari, mai sunt perioade cand si eu patesc asa. N-ai cum sa fii strict o viata. Mai trebuie sa evadezi din cand in cand. Si-apoi tu arati super bine, deci iti permiti. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
La kile nu-i baiul foarte mare, dar azi am pus o pereche de blugi skinny pe mine si-am constatat ca i-am umplut. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si aratam ca un carnacior. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Noroc ca erau proaspat spalati si si-au mai dat drumul putin.
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Apropo de blugi skinny, chiar voiam sa va spun c-am probat si eu unii in deplasare...dar arat tare rau in ei. Eu am pulpele groase, asa ca n-o sa port in veci asa ceva. Macar eu ma vad in oglinda inainte, nu ca alte surate pe care le-am zarit azi pe la metrou. Alea cred ca n-au asa ceva pe-acasa. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Meniul de azi:
D- spic de grau cu scotisoara P - un iaurt mare degresat si un wasa S - ciorba acra cu leustean Eu sunt tare neserioasa si nu scriu meniul in fiecare zi asa cum am promis. Pe cantar, sincer, mi-e teama sa ma cocot. L-am bagat dupa usa si acolo a ramas. Nu mai vreau deceptii. Greseala mea este ca vreau rezultate rapide si vizibile. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Oricum, modul meu de alimentare s-a schimbat radical. In curand probabil se vor vedea si rezultatele. |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Teo, mi se pare ca mananci putin totusi. Iti tine de foame iarutul ala cu wasa la pranz?
Mult succes si mai multa rabdare. Sigur vor aparea rezultatele, daca te tii de Monti. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Uite cum sta treaba:
Cand sunt la serviciu nu pot sa mananc chiar ce vreau eu. Nu am o pauza de masa definita si trebuie sa mananc intre doi clienti, trei contracte si multe altele. Si de aici, rezulta greseala mea: seara, cand ajung acasa sunt flamanda si as fi in stare sa mananc un bou cu tot cu coarne. Ciugulesc ceva nimicuri si iar nu mai pot manca pana pe la 21, cand ma ia o durere de stomac de nu mai pot sta-n picioare. Cam asta e cu mine. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 149 Joined: 24-February 08 From: Constanta Member No.: 3,360 ![]() |
evening fetelor,
MD: mere rase cu scortisoara si fulgi de ovaz, 0.5 ceai antiadipos (care apropo pe mine m'a cam constipat.. ) G: doua mere P: doua pate inedit cu ciuperci cu cateva frunze de ceapa verde si o cana de suc de rosii cu lamaie C: mar, o mega salata (s.verde, ridichi, ceapa verde, morcov ras) si o cescuta de suc de rosii nu prea mai am timp de mese lately.. pap cam putin.. sper sa nu'mi incetineasca asta metabolismul... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) o seara placuta girls.. numai de bine de la mine :* |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da' cat mancai inainte de asta-i putin, cyl? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Sper ca nu chiar astepti ca ceaiul ala sa te faca sa slabesti. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 283 Joined: 16-January 08 From: Piatra Neamt Member No.: 3,047 ![]() |
Eu ma voi cantari duminica...pana atunci,meniul de azi:
MD painica filo.cu castravete si o pelicula de unt (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ;cafea cu lapte degresat G arahide P bors de pui cul eustean si marar;piept de pui la cuptor cu salata de varza;vin sec C mar,mandarina si juma de grapefruit +un pumn de migdale De ieri am inceput sa iau dimineata cate o pastila de ginkobiloba si minerale+vitamine(ozone) ca sa combat astenia asta intarziata de primavara.Oare are efect negativ asupra dietei? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Ce spui kalua?! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 08:15 PM |
|