![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Habar n-am. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) In orice caz sunt de parere ca noi, montiniacele, n-avem nevoie de supliment de vitamine.
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu sunt de aceeasi parere, in conditiile in care consumam zilnic cereale integrale, fructe si legume.
Eu am fost cam magarita in seara asta... Meniul de azi: d - mar ras cu fulgi ovaz, cafea black ceai verde p - piept de pui gratar, ciuperci la cuptor, cu marar, salata verde ceai verde s - carnaciori de bere, muschi file, ceapa verde, rosii; desert capsuni (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
'Neata somnoroaselor!
In dimineata asta am avut Spring feast! Am mancat iaurt cu fulgi ovaz si capsuni (multe!) proaspete! Yam yam! Cafeaua black a fost un bun digestiv dupa. Acum savurez "verdele de Paris"....bun si asta! De abia astept sa vina ziua de sambata, m-am anchilozat de atata sedentarism! A fost sala inchisa de Paste si 1 Mai, asa ca no sport, no massage! Sambata va fi ziua de alintatura maxima, sport, masaj si par vopsit. Va doresc o zi de joi excelenta! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Fetele, bun gasit.
Trec sa va salut si sa va imbratisez cu recunostinta pe toate! Sint mai bine si mi-am inceput activitatea in forta. Alexandra e spre bine, povestesc tot diseara. Am slabit si eu oleaca, si sint happy, am 15 kg batute de fix (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) Pup, pe diseara! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sa stii ca am stat cu emotii, stoina, ca n-ai mai zis nimic. Dar bine ca e bine.
Eu am mancat ieri dupa-amiaza un mar si o para, iar seara un ou fiert tare, niste camembert de capra, masline negre, vreo 4 ardei kapia si 3 rosii. Pe la 12 noaptea mi s-a facut pofta de ceva dulce, am muscat de 2-3 ori dintr-un mar si gata. Azi dimineata m-am cantarit, 55,3. La pranz trebuie sa ma duc la cantina, tre' sa vad ce-mi dau aia de mancare. Deseara mergem la gradina de bere, voi manca o salata asortata cu fasii de carne de vita. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 149 Joined: 24-February 08 From: Constanta Member No.: 3,360 ![]() |
good day,
kalua.. e cam saraca masa de pranz in ultimul tim.. inainte papam bine la pranz.. acum nu mai am timp, la asta m'am referit. pranzul pt mine era mereu destul de bogat. dar.. vad eu.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) iar cu ceaiul.. nush dk kiar ma face sa slebsc.. il beau pt ca eu oricum nu pot sa stau fara sa beau lichide.. si ma gandesc ca daca beau si ceai.. e si mai sanatos (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) azi, MD: pe stomacul gol: o lingura fulgi de ovaz, una de fulgi de grau o lingura de miere . pauza, apoi o omleta cu ceapa verde si un pic branzica + o salata mixta. apoi: ceai, apa, un mar P,C, inca ma mai gandesc.. mai revin. pupicei.. si sa aveti o zi linistita, mai ales ca e asa frumos afara... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Vezi ca pauza dintre fulgi si omleta, branza trebuie sa fie de minim 2 ore (mai bine 3), altfel e faza a 2-a.
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 149 Joined: 24-February 08 From: Constanta Member No.: 3,360 ![]() |
ma gandeam eu ca as ar trebui sa fie.. din cauza asta am luat numai cate o lingura.. am sperat ca salata apoi (din belsug) sa mai scada din indicele glicemic..
mersi kalua.. e de tinut minte. :* |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am mancat o tepusa cu carne de porc fara pic de grasime si bucati de dovlecel pe ea. Cu salata asortata (rucola, de varza rosie si alba, morcov).
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hopa!!!! Am vazut nasucul lui lotte la orizont! Welcome back!!!!
Eu acum o tai la masa. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 08:32 PM |
|