![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
Buna fetelor,
Eu nu reusesc deloc sa scad sub 53, si jumatate de kg mi s-ar parea feeric, ce sa mai spun de 50kg! Vad ca voi mancati dimineata cate o lingura de fulgi de ovaz, eu una imi umplu castronul, cu doua mere rase, si multi fulgi, o fi asta cauza? Pup. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
lotte, incearca sa mananci de 2-3 ori pe saptamana, dimineata, lipidic. Poate ajuta.
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu mananc un mar, dar e d-ala XXL, cred ca are 250g, asa ca nu te uita urat la mine. Iar 1 lingura de fulgi n-am mancat si nu voi manca niciodata! Eu pun cca 4 - 6 linguri de fulgi in merele mele. Asa ca...
Nu cred ca de la cantitate ti se trage. Pur si simplu asta e greutatea ta "de bun simt", nu stiu cum s-o numesc. Ca sa mai scazi, probabil ca tb sa treci la un regim draconic...dar, si mai probabil, kg pierdute se vor pune la loc imediat ce vei reveni la alim normala...lasa-le domle asa, ca vine vara si sigur mai pierzi din ele, nu-ti mai face probleme. Sanatoase sa fim!!!...si sexoase....pai nu?! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
Dr_wise, am scris in acelasi timp.Am revenit eu de multisor, dar fusei cu treaba.
Nu stiu daca pot renunta la cereale.M-am obisnuit dimineata cu mancare care nu miroase (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Astept caldurile, poate mai scad suncile. Sau poate imi imprumuta cineva un pic de stres, caci e o relaxare totala in viata mea (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Dar de ce am fost cu 49kg cativa ani buni?Nu, domnule, eu nu vreau sa pierd aceasta batalie! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Pup. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai ori vrei sa-ncerci ceva, ori ba? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Pe de-o parte te plangi ca nu scazi, dar nu vrei sa renunti la fulgi (si nu ti-a zis nimeni sa renunti total la ei). Sorry, eu nu te-nteleg. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si eu la fel, lotte dear! Nu suport mirosurile de prajeala sau alte alea dis de dimineata! Doar miros de mere rase si scotisoara, eventual de capsuni (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ...eventual de paine prajita.
Eu zic asa, decat sa te calugaresti de tot, mai bine asteapta pana incep caldurile, sigur ne deshidratam si mai pierdem din greutate... A propos de arome: am vazut de dimineata cirese la un chiosc de fructe si legume. Ce ziceti de asta? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
hello,hello
Azi am cam zbarlit-o fir-ar sa fie ea de treaba...am plecat de dimineata la scoala nemancata si la pauza de la curs toti colegii in jur cu niste covrigi super-apetisanti...am gustat si eu...dracu` m-a pus,dar imi ghiortaiau matele.. MD -covrigii aia P - pt ca n-am avut chef sa gatesc azi de nici un chip (mai rar asa ceva la mine) am papat:un mar,o banana verde,capsuni...deci pranz de fructe...plus am redescoperit un ceai verde f bun de la Fares cu vanilie si lamaie...o placere sa-l bei...aveam un ceai din frunze tot verde,dar e cam gretos asa...dar probabil de fapt asta gretos asa e veritabilul ceai verde,fara alte adaosuri... G,C - se vor uni si`o sa pap cu iubitelu` cand vine de la scarbici niste salata mixta cu Almette...sa vaz pe ce-oi intinde-o,poate pe-o felie de castravete ca sa nu ma bag in Wasa,care si asa nu-s conformi... Si adaug o erata pt ieri seara,la cina,cand a venit acasa iubitelu` si din cauza ca ma suparasem pe el,mi-a adus o ciocolata din pacate nu amaruie,dar cica are 0 gr grasimi trans...si e cu crema de alune...am gustat juma` de bucatica..era divinisima la gust dar i-am lasat`o tot lui s-o pape...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) totusi,am vointa domle!:)) Am o colega care la pranz cand mergem la bufet mananca sandwich-uri d-acolo cu chifla alba (ca zapada),cu cartofi in ea si cu sunca,cu maioneza...apoi mai baga si`un Cola...Doaaaaamne,e subtirica,arata bine,dar ii prevad un viitor tare nefericit in ale siluetei...si`mi sta mereu pe limba sa-i zic ca nu mananca (virgula) corect...maica-sa e obeza,deci in familie are predispozitie...cateodata mi-i ciuda pe ea ca io-s cu alunele dupa mine si cu merele si cu ceaiu` verde prin geanta..si ma-ntreb cum naiba o fi asa subtirica?ca io fac ceva eforturi sa ma mentin subtirica... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) is curioasa s-o vaz` peste 10-15 ani cum o arata daca continua in stilu` asta... Astea fusera "cujetarile" mele...va pup |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Empty, m-ai amuzat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Si eu am o ciuda pe slabutele care baga in ele multe neconformitati si n-au nici o treaba.
Lotte, eu te inteleg. Daca tu vrei 49, atunci 49 sa fie. Probabil ca trebuie sa reduci din cantitati, dar eu stiu ca tu mananci cat o vrabiuta in comparatie cu mine. Am mancat azi: D: un mar, dupa iaurt cu fulgi P: 3 ciocanele de pui la gratar cu salata de rosii, castraveti si ardei G: alune C: capsuni (multeeeeeee, ca-s dependenta de ele, chiar de ma duc la toilet mai des). Pana acum nu m-a izbit pofta de dulciuri. Sa dea Domnu sa ma tina tot asa. Ieri, abia ce m-am tarat acasa de la aqua gym. Ma dadeam eu viteaza dupa prima sedinta, dar acum, dupa a 2 a cand am executat toate miscarile corect, ma dureau toate. Eu nu mananc cirese decat daca-s rupte-n doua si verificate (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Roxy, tu nu vrei sa combini glucidele cu lipidele, bag seama.....adica ciresele cu carnea din ele..hmm, mie-mi plac pline de proteine!
Empty!!!! De cand urlu eu de ceaiul asta de la Fares!!!! E singurul ceai pe care-l beau cu placere din toamna incoace. Fara indulcitor, fara lamaie. E super aromat si chiar am devenit dependenta de el. Beau o cana-doua pana in pranz si una dupa ce vin de la cantina. Eu habar n-am ce sa mananc in seara asta.... Meniul de astazi: d - iaurt cu fulgi ovaz si capsuni, black coffee p - un mega carnat cu dovlecei la cuptor s - cred ca-mi fac o salata XXL cu salata verde, ceapa verde, ton, rosie, castravete, ulei masline, zeama lamaie...yeeeeee! exact asta voi manca! Va pup! |
|
|
gloriana |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna fetele,
Am cam lipsit de pe aici ca nu mi-a mers netul, m-am simtit si cam rau dar nu am cedat, am mancat conform. Peste toate azi a mai fost si ziua mea asa ca m-am scapat putin dar cred eu ca merge o data intr-un an. Nu m-am demotivat. Sunt chiar multumita de cum arat, mai subtire , dar vreau sa continui. Nu mai tin minte ce am mancat acum trei zile dar va spun meniul de azi: D: iaurt cu fulgi, o cafea P: salata de varza cu muschi file si un litru de lapte. S: beep. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st July 2025 - 08:42 PM |
|