IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

413 Pages V  « < 75 76 77 78 79 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A II-A: Idei pentru meniuri Monti
CyL
post May 8 2008, 10:12 PM
Post #761

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Constanta
Member No.: 3,360

evening my girls,

lotte.. cand ai spus ca papam o lingura de fulgi de ovaz.. sper ca nu te'ai uitat la topicul meu de dimineata. am scris eu acolo o lingura ovaz+una de grau. nush dk asta te'a dus in eroare.. iti spun numai ca azi dimineata a fost exceptie la mine, am luat asa numai pe stomacul gol, pt ca urma sa pap lipidic (si am gresit, pt ca nu am pastrat intervalul de timp, dupa cum m'a corectat kalua..). si eu pap mai multi fulgi de ovaz dimineata.. imi plac asa goi. acum am luat si de grau.. pt ca am eu impresia ca imi lipseste vitamina B, cum eu nu papa deloc, niciun fel de painica, afar de ovazul ala. spor in contnurae.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

eu o sa continui cu mesele mele:
P: un castronel mic de bors de miel rece (era dres cu iaurt mi se pare si avea si orez in el.. dar am ales zeama goala)+ o salata verde, ridichi, castraveti
G: doua mere
C: doi pateu inedit ciuperci. acum.. cred ca am gresit cu ce'a urmat.. am papat 50gr de migdale imediat dypa pateuri.. eram la munca si inghiteam in sec dupa ele... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) . seara cand am ajns acasa am mai papat o rosie si cateva felii de castravete.

eu mi'am luat ceaiul ala chinezesc antiadipos, beau o cana in seara asta, cica e eficient din primele zile.. sa vedem acum.. vreau ceva care sa'mi accelereze metabolismul. nu ma astept sa slabesc numai de la el.. de monti nu ma las! vreau doar ceva care sa ajute. parca nu mai am rabdare.. vreau mai multe rezultate, desi mai fac eu greseli in ale alimentatiei..
de Pasti, toate rudele cu care m'am pupat m'au felicitat.. m'au admirat.. vai vai cat a slabit fata... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) tare bien ma simteam.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

gata, v'am pupat.. lapte buna :*
p.s. pescarush unde a disparut.. ? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
roxanica10
post May 8 2008, 11:09 PM
Post #762

Musafir

La multi ani Gloriana (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) si sa dea Domnu' s-ajungi la greutatea pe care ti-o doresti!
Stoinici, felicitari! Hai ca mai ai putin si ma ajungi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) la nr de kilograme pierdute.
Am uitat sa spun mai devreme ca si eu tot cu ceai din ala de care ziceti voi ma delectez zilnic. 1 sau 2 pahare.
Si eu ma intrebam ce-o fi cu Pesca (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) De cand a venit mamicuta ei pe la ea nu mai are timp de noi (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .

+Quote Post
gloriana
post May 9 2008, 05:25 AM
Post #763

Musafir

Multumesc, Roxanica! Eu deja ma simt ca am intrat in randul slabelor care au luat ceva kg in plus. Imi place la nebunie sa falfaie hainele pe mine.

+Quote Post
dr_wise
post May 9 2008, 07:19 AM
Post #764

Musafir

Ba mie-mi place sa fie fixe pe noile forme, sunt asa de mandra de ele!!!
Da domle, pe unde umpla pescarush?

+Quote Post
ToothFairy
post May 9 2008, 08:01 AM
Post #765

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

Neata!
Da` nici nimphe n-a mai aparut p-ici...

+Quote Post
CyL
post May 9 2008, 08:42 AM
Post #766

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Constanta
Member No.: 3,360

neata my girls.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

vad ca nu m'a crtat nimni de cina de aseara.. s ainteleg deci ca nu a fost asa rau (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
postez doar MD, restul diseara
MD: fulgi de ovaz+ fulgi de grau amestecate cu vreo 2-3 linguri de miere si doua mere feliate. (plsssssssssssss spuneti'mi ca nu e gresit.. nu prea stiu care e treaba cu mierea si mai ales pe stomacul gol.. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) sper ca n'am gafat'o.. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
P,C n'am idee.. pb slaata cu ceva snitele de soia.. vedem
pupici, zi buna sa aveti.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

p.s. empty.. am zarit'o ieri pe nimph pe aici, dar nu a postat nimic vad. cine stie.. e cu treaba lumea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
pupici si celor prezene si celor absente (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Nimphetamin
post May 9 2008, 08:44 AM
Post #767

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

Dragelor, va pup si ma bucur ca nu m-ati uitat. Va citesc din umbra, dar nu mai postez, pt ca nu mai sunt Monti. Poate ma intorc, poate nu...Vedem.

+Quote Post
albinuza
post May 9 2008, 10:38 AM
Post #768

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Eu am mancat ieri la pranz un cartof copt.. nu ar fi fost mare problema daca nu avea juma de kil...
in rest ma tin dar nu am timp sa postez
pupicei... (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
ToothFairy
post May 9 2008, 02:14 PM
Post #769

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

Eu am nautu` cu telemea la cuptor...is curioasa ce-o iesi...ca miroase fabulooossss!!
La MD am papat of course,lapte cu fulgi de ovaz.
Am infulecat acu inainte de pranz un pumn de alune ca mi-e foame...sper ca nu are mare importanta daca apoi bag si nautu`...
La cina..nici nu stiu...fructe cred.
Pupici

+Quote Post
izabelutza
post May 9 2008, 06:46 PM
Post #770

Contaminat
*

Group: Contaminat
From: cluj
Member No.: 3,532

Hi, girls!
Happy Birthday, Gloriana! Sa fii sanatoasa, frumoasa, cuminte, desteapta, etc.!
Eu tare greu ajung la calculator, dar cand prind loc nu mai las pe nimeni, asa ca stau sa va scriu. Meniul meu:
md- 2 cremvusti cu mustar conform, o rosie
p- ciorba de vacuta, varza calita cu o bucatica mica de porcusor
c-salata de rosii, castraveti, ridichi, ceapa verde+ feta
Cred ca e bine, nu?
Voi faceti sarmale conforme? Cu ce?
Pup!

+Quote Post

413 Pages V  « < 75 76 77 78 79 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 11th May 2025 - 02:16 AM