IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

413 Pages V  « < 76 77 78 79 80 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A II-A: Idei pentru meniuri Monti
Diana.
post May 9 2008, 06:49 PM
Post #771

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

La multi ani si de la mine, Gloriana!
(IMG:style_emoticons/default/lmani.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
ToothFairy
post May 9 2008, 07:26 PM
Post #772

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

Si de la mine...cu intarziere...se iarta nu? (IMG:style_emoticons/default/consolare.gif) La multi ani si sa ai parte de tot ce-i bun!
Impresii despre naut:bun,greu de fiert...mi se lungeau ochii dupa el sa fiarba o data chiar daca l-am lasat de ieri de la 7 seara pana la 10 dimineata...prea curand n-o sa mai fac sau o sa cumpar la conserva gata fiert...din pacate,nu ma simt bine cu el la bord,in burtica...e f f f balonant pt mine...
Am si eu o intrebare:am gasit orez brun de la Sanovita...este conform?(o fi ca zaharu` brun-neconform?)kalua,help...sar-mana!
Nimphe,dar de ce ai renuntat la Monti ? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) poate totusi te razgandesti...

+Quote Post
Alinice
post May 9 2008, 07:37 PM
Post #773

Dependent

Group: Dependent
From: Piatra Neamt
Member No.: 3,047

Gloriana (IMG:style_emoticons/default/lamultiani.gif)
Eu cand voi ajunge la -15 kg am sa fac bairam! Deocamdata astept ziua de Duminica sa vad ce am reusit saptamana asta. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Ieri am fost cam ocupata sa gasesc pe net primele 2 episoade de la serialul "1001 de nopti"de pe canal D...l-am descoperit abia Luni si nu mi-a venit sa cred ce mult imi place! Din fericire erau pe youtube. (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif)
Ieri am avut urmatorul meniu:
MD painica cu iaurt si castravete;cafea cu lapte degresat
G arahide
P bors de pasare;papanasi cu faina integrala de grau si salata de rosii,castravate si ceapa
C paste integrale cu sos de rosii,adrdei si ciuperci-fara strop de grasime- reci!
Azi
MD painica filozofului cu icre,o felie de salam taranesc de la "Matache macelarul"(seamana cu salamul victoria) ;cafea cu lapte degresat
P file de somon la gratar cu garnitura de ciupercute si salata de varza
G o banana verde
C fructe:un mar,o mandarina si juma de grapefruit .
Eu beau zilnic :apa plata cu suc de lamaie,ceai verde si ceai de fructe de padure de la Fares.Abia astept sa incerc si ceaiul verde cu lamaie si vanilie...sunt sigura ca e minunat!
Maine ajung prin Iasi.Profesorii de biologie din Neamt au ca tema a cercului pedagogic o vizita la Gradina botanica ...tineti-mi pumnii sa nu ploua!!!Nu am mai vazut G.B. de 10 ani si abia astept sa fac poze.In luna Mai trebuie sa fie o nebunie de (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)

+Quote Post
ToothFairy
post May 9 2008, 07:52 PM
Post #774

Incurabil

Acum am vazui ca orezul brun are IG=50...deci a nu se combina cu grasimi pt faza I...nu?

+Quote Post
kalua
post May 9 2008, 07:59 PM
Post #775

Musafir

Nu se combina. Singurul orez care se poate combina cu grasimi e cel salbatic.

+Quote Post
gloriana
post May 9 2008, 08:07 PM
Post #776

Musafir

Multumesc mult fetelor! Sunteti tare dragute. Eu din pacate nu ma simt prea bine. Am probleme cu stomacul. Ma cam arde in capul pieptului si singurul aliment pe care pot sa il consum la liber este laptele dulce. Asa ca beau lapte cat cuprinde, ceaiuri si consum produse lactate.
Mi-a fost rau de la o masea acum 2 zile de am plans cu vorbe si cred ca am o reactie pe sistem nervos dar sper sa imi treaca.

+Quote Post
ToothFairy
post May 9 2008, 08:44 PM
Post #777

Incurabil

scuzati incoerenta din ultimu` post (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )"am vazui"
ce bine ca pana la urma am luat orez salbatic...ma cam sperie grauntele alea de orez negre da`-s curioasa sa vad ce gust are.
o seara placuta dragelor!

+Quote Post
CyL
post May 9 2008, 08:50 PM
Post #778

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Constanta
Member No.: 3,360

hola hola fetelor.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
revin cu mesele mele
P,C mancarica de soia cu ceapa muulta si salata mixta.
G: vreo doua mere mari
dupa cina un pahar mare de ceai antiadipos verde.

ma gandeam pt maine dimineata tot amestec de fulgi ovaz+grau, vreo doua linguri de miere si mere rase. ce ziceti.. e ok? sunt nelamurita in privinta mierii totusi..
pls help.. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

alinice.. iti tin pumnii s anu ploua, desi eu de obicei sunt omul care aduce ploaia.. sunt cunoscuta pt asta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) dar pt tine, sper maine sa fie o zi insorita.. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
nimph.. pare rau sa aud ca te'ai dezmonticit.. noi te steptam oricum aici.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

nighty noght girls.. eu am nopati albe oricum in ultimul timp.. proiecte pt facultate... zzZzzzz

+Quote Post
stoina
post May 10 2008, 12:21 AM
Post #779

Incurabil

Group: Obsedat
From: Iasi, Romania
Member No.: 469

Dragelor,maine dim fug spre capitala, unde ramin si luni.Probabil marti sint acasa.
Astazi, am papat:
MD: painica cu iaurt0,1%, cafea cu lapte 0,1%
P: pulpa de pui la cuptor cu legume(brocolli, muguri de bambus, ceapa, pastai,ardei)
C: brinza degresata cu zmeura, usor indulcita cu sirop de agave(zmeura era congelata si ingrozitor de acra)
Am rontait niste seminte, dar cu masura.
Alex se simte mai bine,misterul continua, oricum, dar promit sa povestesc pe larg,la intoarcere.
Sa va gasesc sanatoase, voioase si suple.Pup!

Nimfe, nu ma pot impaca cu ideea.Cum de ai renuntat la monti? Chiar imi amintesc cum promiteai tu ,cu inversunare,ca ramii pe veci, credincioasa. Mare pacat (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Empty, cind am gatit ultimul orez salbatic(cu legume), m-am gindit ce sarmale durere ar fi iesit din compozitia aia.Incearca, pune si ciuperci, e best!

Uhhh, mi-a fost dor de voi , dar tre s-o sterg la culcari, chiar daca (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)

+Quote Post
ToothFairy
post May 10 2008, 08:21 AM
Post #780

Incurabil

CyL,mierea e ok daca e consumata mai rar...e totusi foarte dulce...pe langa fructoza pe care o contine,mai are adaugat si zahar alb in ea...pt a se mentine mai bine...
stoina,sa ne aduci vesti bune de la Buc!!!!

+Quote Post

413 Pages V  « < 76 77 78 79 80 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 11th May 2025 - 01:01 PM