![]() |
![]() ![]() |
![]() |
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Abia ce m-am trezit si vreau sa pun si eu meniul meu de ieri, pana nu ma apuc de treburi (desi zici ca m-a calcat trenu'):
D: iaurt cu fulgi de grau P: ciorba de pui a la grec, ficatei cu ceapa cu 2 oua fierte si salata de rosii; desert cateva alune G: iar niste alune C: capsuni Stoinici, abia astept detalii. Drum bun! Eu sunt fericita ca mi-am recapatat taliuta. Azi dimineata aveam 64,1. N-am pus nimic dulce pe limba, nici chiar conform. Aseara am iesit in club cu colegii si am primit ceva complimente (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Ma simt bine si abia astept sa ma duc la proba pentru rochia de seara. Ieri mi-a venit si-o super idee, c-am tot cautat si prin deplasare sandale aurii, cu toc si nu prea am gasit ceva dragut...asa ca mi-am adus aminte de sandalele mele de dans sportiv aurii si super aratoase, cu toc de 9 si talpa din aia moale. Mai trebuie sa-mi iau o gentuta rosie. Am zis ca rochia mea e un rosu bourjois, dar ala inseamna visiniu...este chiar culoarea de la bara elady. Cum se numeste rosul asta? Corai? Sunt varza la culori. Va pup dragutelor si spor la treburi! Eu vreau sa intorc astazi casa cu fundu-n sus, sa vaz daca-mi iese (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 37 Joined: 3-December 06 Member No.: 786 ![]() |
Buna Fetelor!Am revenit si eu dupa o saptamana nebuna. Aveam pofta de ceva copt , asa ca am facut niste piscoturi di faina de soia, tarate si un ou. M-am inspirat din piscoturi sin soia. Mi-au iesit foarte gustosi, si negri (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) I-am halit dimineta cu niste branza llight, iar la pranz cu un bors de gaina, care aveau niste taitei neconformi. Diseara am sa manac o salata de varza. Va pup.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Daca va plac crevetii trebuie neaparat sa incercati saganaki-ul postat de Maat la retetele grecesti. Eu l-am facut si la cuptor si in tigaie, la cuptor parca a iesit mai bun. Daca e cineva interesat pun varianta mea la cuptor la retete. Mr. kalua e innebunit dupa mancarea asta (de mine nu mai spun!).
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Azi am papat asa:
MD - musli fara stafide si banane cu lapte (ar fi de faza II) G - un patratel de cioco 85%cacao P - 4 cremvusti cu salata mixta C - fructe:o para,portocala Sunt in fuga.Pupici si un weekend minunat! |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 283 Joined: 16-January 08 From: Piatra Neamt Member No.: 3,047 ![]() |
Acum am ajuns de la Iasi. Vremea a fost minunata,doar pe drum am prins 2 ploi scurte.De gradina ce sa va spun...am facut o gramada de poze prin sere.Ghid ne-a fost chiar directorul gradinii botanice,un domn foarte dragut care ne-a spus foarte multe despre problemele lor si -mai ales-despre planurile de viitor.Daca le vor realiza GB va fi si mai frumoasa...va rivaliza cu gradinile din alte tari.
Meniul de azi: MD iaurt 0,1% cu fulgi de ovaz,secara si germeni de grau;cafea cu lapte degresat G cafea si apa plata(la gradina botanica,din partea casei) P salata de vinete si un ou fiert ; file de somon la gratar(de la pachet) cu salata de rosii,castravete si ceapa;ceai de fructe de padure C va fi de fructe desigur. Week-end placut!!! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Alinice, astazi exemplar, felicitari!
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cantarul meu a devenit la fel de prietenos ca al roxanicai...arata de dim 69.5kg...ptiuuuu, sa nu-i fie de deochi!
Meniul de today: d - iaurt cu fulgi ovaz, black coffee p - pulpa de vitel cu sos de rosii si masline, salata verde, vin rosu sec; desert vin cu b Rochefort 17:30 - 2 mere Acum e aproape 21:00 si m-a sagetat o foame, mama mama! Baietii mananca sandvisuri calde in apropierea nasului meu, miroase bestial de bine, iar eu tb sa fiu Maica Tereza.... (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 149 Joined: 24-February 08 From: Constanta Member No.: 3,360 ![]() |
evening fetelor.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
empty.. mierea nu e din comert, e de la mama ei, direct din stup. pfiu, ma speriasem, azi am rasfoit monti cartea, o aveam la mnk salvata si am vazut ca mierea nu buna.. dar mie mi'a fost ok.. n'am suferit de hiperglicemie.. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) MD: fulgi de ovaz+grau+miere+1 mar maare G: mere+ alune de padure (prajire si sarate.. au fost cam multicele ce e drept) P: 4 mititei de la bufet+ salata de varza + cateva feliute de cascaval( aveam o ofta nebuna de cascaval!!) G: alte cateva alune de padure mentionez ca la gustari am avut si cate un cubulet de cioco. am gasit cu portocale, 70% cacao minim. si patratelele sunt si mai mici, de la anidor. am beut si apa, ceai verde si acum si ceaiul ala antiadipos. in seara asta, dylayla... la peterecere, e ziua unei prietene.. speeeeeeeeer sa nu ma ating de prajituri (tatal ei lucreaza la cofetarie.. mereu e nebunie acolo.. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ) p.s. roxi.. am vazut niste poze cu tine pe grup.. chiar voiam sa'ti spun ca te'ai tras foarte mult la fata.. se vede ca ai mai slabit.... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) felicitari!! o seara buna girls.. :* |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cyl, pai daca tatal ei e maestru cofetar, mie mi-ar parea rau sa nu le incerc. Sunt convinsa ca mi-ar mai aparea si herpes uitandu-ma la altii cum mananca (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Nu vreau sa te invat la prostii, dar cand simti ca-i greu, mai scapa si tu un pic. Nimeni nu zice sa mananci un platou, 1-2 de pofta.
Cyl, nu mai sunt asa de trasa la fata, sau cel putin asa mi se pare mie. Pozele alea sunt facute intr-o perioada cand aveam multe pe cap. Am vorbit si eu cu d-na Mimi saptamana asta si i-am zis ca-n luna mai am restrictie la dulciuri, dar abia astept s-o mai sun sa-i comand un tort din ala de-al ei. Meniul meu de azi: D: un mar, dupa iaurt cu fulgi P: ciorba de fasole cu afumatura (eu n-am mancat kaizerul, dar e bun pentru aroma); pulpa de pui rotisata cu salata verde, ceapa verde si rosii; desert: f putine alune de padure C: capsuni si alune probabil (le mananc in curand; ca abia ce m-am trezit, am dormit ca porcu', dar sunt fericita c-am reusit sa termin 1/2 din treburi; o sa arunc o groaza de farfurii, cani, diverse recepiente, sper sa le ia cineva, care are nevoie de ele) Va pup! This post has been edited by roxanica10: May 10 2008, 09:13 PM |
|
|
gloriana |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna, fetelor, m-am simtit mai bine azi cu stomacul si am revenit la obiceiurile mele bune.
Azi: D:iaurt cu fulgi si o cafea P: mancare de linte cu salata de varza S: mere |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 07:50 AM |
|