![]() |
![]() ![]() |
![]() |
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ba mie-mi place sa fie fixe pe noile forme, sunt asa de mandra de ele!!! Da domle, pe unde umpla pescarush? doctore, aici sunt. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) am avut o perioada mai grea, si foarte incarcata dar stiti ca eu sunt fidela Monti. atata ca am trecut la faza 2. cantarul arata 49-50 kg. acum am intrat intr-o pauza scurta, ca ne pregatim de mare party maine, de ziua lui praslea. a implinit 10 ani joi si sunt foarte mandra de el (de amandoi, de fapt, imi amintesc de fiecare data cand e ziua lor cat sunt de mandra de ei. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) ) This post has been edited by pescarush: May 10 2008, 11:01 PM |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 37 Joined: 3-December 06 Member No.: 786 ![]() |
Buna fetelor! E inca foarte dimineata pt haleala, dar ma gandesc sa fac o omleta cu ceapa verde si o salata uriasa, cu verdeata din gradina proprie. Dupa aceea plec in oras si nu stiu ce am sa mai mananc, probabil niste salata , fara dresing. Va pup. Duminica faina!
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
'Neata!
Cecilia, ce foame de lup ai in dim asta!!! Eu nu ma simt in stare sa mananc consistent de dim, obisnuitele mere cu fulgi sunt "tanda pe manda"! Mai mult nu pot. Pescarush, sa-ti traiasca mandrete de baieti si sa-ti aduca numa' bucurii! La multi ani! (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) (IMG:style_emoticons/default/lmani.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Sa pui, te rog, poze cu sarbatoritul la grup. Eu o tai sa-mi pregatesc my morning "mud", vorba unui prieten din Arizona...asta a propos de faptul ca lui ii place sa savureze un espresso de dim, nu cafeaua la ibric. Ce sa-i faci, unii trebuie sa-si mentina formele, altii consuma tot ce le place si n-au nici pe dracu'....nu-i fair play, domle! |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 283 Joined: 16-January 08 From: Piatra Neamt Member No.: 3,047 ![]() |
Ziua buna fetelor!
mersi pentru apreciere kalua! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Pot sa spun ca MD glucidic ar trebui sa fie sfant(de ieri pana azi cantarul a aratat -400 gr ). Dar azi mama a pregatit unul lipo-proteic si m-am conformat :MD ou fiert ,cas,rosie;cafea cu lapte degresat . Restul meniului inca nu l-am stabilit . In Piatra e o zi insorita...asa ca voi merge cu telegondola impreuna cu un grup de prieteni .Seara ies dar cina o voi lua acasa si va fi sigur din fructe.Deci mai ramane pranzul de postat. Acum va trimit (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pesca sa-ti traiasca Praslea si sa te faca in continuare mandra de el!
Si la noi e o vreme minunata, imping fuga cateva ore la plaja. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
pesca,welcome back (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) si La multi ani si de la mine pt fiul tau,sa fie sanatos si plin de fapte bune (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Eu imi luai pranzu`,is plina,sufleteste si fizic...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) ca a fost tare buuuuun Dar s-o luam cu inceputu`: MD - lapte cu fulgi ovaz G - iubitu` meu a cumparat un Dots...am gustat si eu din el...era asa bun...deci gustarea mea e BIP rau de tot...si i-am zis mai bine sa pape pe furis si sa nu-mi mai arate ce cumpara el,da` a zis ca nu poate sa pape ceva bun fara mine ...of of,data viitoare incerc sa-l refuz P - am facut pastrav la cuptor,umplut cu rosii,ceapa,ardei capia...plus garnitura tot din legumele astea puse la cuptor inotand pe langa el si cu muuult rozmarin...plus orez salbatic aburit la steamer...pt iubitu`...ca eu n-am mai putut sa infulec...am gustat decat...is plina...vaaaai,pastravu` e regele pestilor ce sa mai... C - daca va mai exista,va fi compusa dintr-o portocala... Alinice,have fun la plimbarica ta. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 24 Joined: 23-March 08 From: cluj Member No.: 3,532 ![]() |
Salutare!
Si cantarul meu s-a dat pe brazda! Azi dimineata spunea 69,1kg! Deci am depasit pragul psihologic de 70, dar mai am pana la 65... Meniul de azi: md- omleta cu sunca si cascaval+ rosii p- la iarba verde - gratare din piept de pui, ciuperci si dovlecei tot la gratar (au atentat si altii la meniul meu asa ca nu am prins o portie prea mare) c- salata cu rosii, castraveti, ceapa verde, usturoi. Am constatat pe propria piele ca daca beau un pahar de vin, nu se vede la cantar, dar daca gust ceva intre mese (chiar si conformitati), imediat stagnez sau chiar pun 100-200g. Asta probabil pentru ca de regula nu mananc nimic intre mesele principale si organismul meu s-a obisnuit asa. Daca mi-e foame, ma iau cu altele, fug dupa copil, iesim la plimbare, facem teme, ne jucam, etc si uit, trece timpul pana vine ora mesei. Alinice, esti cadru didactic? Atunci te saluta o colega de suferinta! Dar eu ma bucur ca nu trec pe la scoala decat in vizita sau la sedintele cu parintii, chiar aveam nevoie de o pauza sa-mi mai trag sufletul... Pe maine! This post has been edited by izabelutza: May 11 2008, 06:50 PM |
|
|
lorelay |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetelor, buna seara!
Eu am fiert 2 felii rasol feliat de manzat, cred ca a fost vita tanara ca a fiert cam intr-o ora si jumatate! Zeama scazuta fiind la jumatate, am adaugat o punga de amestec mexican si am mai fiert un 20 de minute! Am mai adaugat si eu o telina mica! Am scos osutele de la mijloc, am adaugat 2 lingurite de smantana low, marar si...gata!Ca, garnitura "pasc" 2-3 fire de usturoi verde! Mananci si nu te ingrasi! La o jumatate de ora dupa ce am mancat o grefa! (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 416 Joined: 12-July 07 From: iasi, romania Member No.: 1,930 ![]() |
Incerc sa revin printre prieteni. Deocamdata cu ... (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) !!!
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 149 Joined: 24-February 08 From: Constanta Member No.: 3,360 ![]() |
pesca.. welecome back.. si sa'ti traisca odoarele.. sa te bucuri mereu de ei.. pupicei dragi :*
empty.. prietenul tau ar trebui sa adere la monti.. prea te indulceste mereu cu cioco (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ))), mari ispite pt tine.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) roxanica.. mare dreptate ai cu prajiturile alea.. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) )) am rezistat eroic pana pe la 3 dimineata cand am gustat din tort un pic... apoi pe la vre 4 dimineata am gustat cateva prajiturele.. asa bune erau.. mm.. dar oricum n'am fost cuminte.. am beut martini si vodca (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .. combinate el ce'i drept.. prima oara cu suc 100% portocale, apoi n'am mai gasit si am stins vodca cu capy.. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) sa nu va faceti pareri gresite.. nu sunt betiva.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )) aseara a fost o MARE exceptie.. chiar si prietenii nostrii se uitau la mine si se mirau.. o sa revin cu poze (atata doar, sa'mi mai dati o data linkul pt photo.... ). am ciugulit pe langa niste felii de pere, kiwi si capsunele. ah.. si acateva cubulete de cascaval.. (unu' bun rau). azi insa am revenit, MD: o omleta cu cascaval, o cana suc de rosii (nu am avut pic de salata sau ceva verzitura in frigider, asadar am papat gol... ) G: 1l ceai verde+antiadipos+ 1 mar P: rosii+ardei (goi) cu o conserva de hering in paste de tomate (fara nici un alt adaos. ). eram la mnk.. asadar le'am papat furis, intre clienti G: un mar C: peste la cuptor cu muuulta ceapa+salata de varza si o feliuta de branza. acum imi beau ceaiul de seara.. long night again. (in 50 de ore am dormit cu aprox 5 ore.. dar rezist. vive le ceai verde (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) v'am pupat. muah! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 03:33 AM |
|