![]() |
![]() ![]() |
![]() |
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Uauuuuu! Sase! A venit guru!!!!
Ciao, bella! Zi repede, ce bunataturi ai mancat la sicilienii mei iubiti? Mai, stiu si eu ca pot, da' gagicile cu care merg la masa s-au imbuibat de numa' numa', ploua, asa ca a tb sa ma jertfesc. N-am mancat conform, dar am mancat de post. Nu mult, putin, cat sa ma satur si sa n-am mustrari prea mari. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Despre gluten - aici si aici.
Functia de cautare a forumului merge brici. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Extruderea ridica IG-ul unui produs cam cu 15 unitati, faceti si voi socoteala... |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Ehehe, bun venit, Sefa! (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)
Sa va spui ce-am papat eu astazi la prinz.Ptr ca am fost la chinezesc si trb sa ingurgitez ceva am comandat paste din soia cu legume si o salata din buretii lor de pamint, fara dressing.I-am stropit doar cu olecutza de ulei si lamiie. Rox, tare esti tu buna si draga mie! Te pup! |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 283 Joined: 16-January 08 From: Piatra Neamt Member No.: 3,047 ![]() |
Multumesc pt lamuriri despre gluten fetelor.
kalua bine ai revenit printre noi! Asteptam niste poze la fel de interesante ca cele din Berlin... Meniul de azi: MD painica cu tofu,ardei gras si gem de portocale + cafea simpla G rosie,castravete pe care am uns salata de vinete si fasole batuta(tratatie de la servici) P mancarica de ciuperci cu salata verde,ridichi si ceapa verde C supa de legume si ciuperci la gratar cu muraturi Un sfarsit de saptamana insorit! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
uite si poza cu biscuitii roxanica:
(IMG:http://i264.photobucket.com/albums/ii194/andraxxz/klk008.jpg) Scrie asa pe punga:produs natural 100%,10%fibre alimentare,fara sare,secara integrala extrudata.recomandat in diete hipocalorice si hiposodice,tratament termic redus la secunde(asta ce-o fi?),reglare tranzit intestinal.Firma:Fito-Fitt. kalua,bine ai revenit,hai ca ne pierdem p-aci fara sfaturile tale...ne pierdem in atatea detalii. ne dai unda verde kalua ? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nasol....secara are 45 IG-ul...prin extrudere,e clar...cel putin 60... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) oricum,astept verdictu`. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Parerea mea e ca nu-s conformi. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Povestesc de Sicilia (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) , dar mai incolo oleaca. Am vopsit ouale si mai am treburi de facut. |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
ieri am fost la brutarie sa-mi iau ceva cu coaja crocanta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si-am dat cu ochii de 'pain bio epeautre et quinoa' si-am cumparat sa vad cum e. E faina, semintele de quinoa se simt foarte placut.
Cam asa arata: (IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/100_8861Small.jpg) (IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/100_8862Small.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 416 Joined: 12-July 07 From: iasi, romania Member No.: 1,930 ![]() |
Vai de poftele mele! Ce-i pe aici...prajituri, paine,biscuiti... am gresit cumva topicul??
Kalua bine ai venit! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Azi am mancat aproape la fel ca ieri: ora 9: mere cu fulgi si scortisoara ora 14: putin tofu cu o rosie si ardei gras ora 18: cate putin din fiecare: fasole, urzici inabusite cu ulei si ceapa, conopida fiarta, salata ( salata verde, ridichi, rosie, cepa verde) Acusica imi mai fac un ceai si gata cu mancatul pe azi!! (IMG:style_emoticons/default/sicsic.gif) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
salutare! mersi de urari.
am ajuns in Montreal. as vrea sa fac poze, dar aparatul meu e stricat. Empty, mie mi se pare ca arata bine prajitura aia. pui reteta? tocmai m-au sunat ai mei, sa-mi spuna ca avem o catelusa, dar nu o luam acasa pana in 13 aprilie. (IMG:style_emoticons/default/yeah.gif) este bichon poo (bichon / poodle). |
|
|
gloriana |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna, fetelor,
Azi: D: iaurt cu fulgi si gem si o cafea P: am ciugulit: alune, cascaval , mezel, rosii , castraveti S: am lalait-o cu mere, alune, fistic. Am avut un examen azi si nu prea am fost in apele mele la capitolul mancare. Am baut si cam multa cafea. Sunt cam epuizata acum si ma duc la culcare. De maine sper sa reintru in program normal. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 03:27 AM |
|