![]() |
![]() ![]() |
![]() |
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
'Neataaaa!
Lorelay, amestecul ala mexican contine porumb si zahar ca la balamuc. Nu-i deloc conform MM. Ai grija! Eu declar 2 clatite cu dulceata de visine pt ieri. Acum incerc sa dreg busuiocul. Vedeti voi, dragutelor, d-aia nu ma agit cu cine stie ce pregatiri in bucatarie. Nu pt ca nu-mi place sa bucataresc, ci pt sunt tentata sa gust/ mananc ceea ce prepar. Iar clatite nu mai facusem de secole! Altfel, meniul zilei a fost: d - mar ras cu fulgi ovaz, cafea black p - pulpa de vitel cu sos de rosii si masline, salata, vin rosu sec. Desert seminte de floarea soarelui. s - sa nu ma certi, kalua draga....mai multe sortimente de branzeturi cu ceapa verde si multe rosii. Plus o conserva de ton. Weekend-urile astea ma baga in sperieti. Mananc de sting! |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Si eu mananc extrem de mult in WE, iar pofta de dulce e maxima. Prin urmare, revin la scris meniul. Planul de azi:
MD: pastrama de rechin + doua ciuperci la cuptor cu cascaval (ramase de ieri) + masline verzi si castraveti P: file de pangasius + salata de varza C: fructe |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fanny, cum e pastrama de rechin? Eu n-am mancat asa ceva vreodata...nici macar rechin, preparat altfel.
Empty, ma tin demult sa-ti spun si uit: si pe mine ma baloneaza nautul, lintea, fasolea, mazarea....dar nautul imi place la nebunie, asa ca suport cu stoicism efectele sale. De la fasole, iau temporar in greutate (adica pentru 1-2 zile). Meniul meu de ieri: D: iaurt cu fulgi P: ciorba de fasole cu castravete murat, pulpa de pui la grill cu salata (acelasi ca cel de sambata); desert alune G: inghetata Diet de vanilie cu alune de padure (n-as fi mancat-o daca n-ar fi venit inainte niste unchi pe la noi, care nu ne mai vazusera demult si ne-au adus prajituri; asa ca i-am servit cu prajituri, ba chiar le-am dat inapoi pe cele care-au ramas; am rezistat....dar cat sa mai rezisti) C: 2 mandarine, un mar Vreau sa va spun ca al meu sot este un montignac foarte cuminte; chiar m-am inselat in privinta lui, crezand ca n-are ambitie. Dupa o saptamana de Monti a slabit 3 kg si-a zis ca mai tine inca o saptamana. Lorelay, tu tii Monti? Sugestiile culinare le poti face la alte topicuri, ca majoritatea nu se incadreaza in acest regim. Multumesc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
E pentru prima data cand mananc asa ceva. Am vazut in Carrefour si am zis ca nu mor daca incerc odata. Mai bine sa pap eu rechinul decat el pe mine, right? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Carnea mi se pare mai grasuta decat a altor pesti. De paste am luat din Billa pastrama de cod si, comparativ, a fost mai buna aceea.
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
multumesc fetelor. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) pun si poze, daca reusesc sa le fac mai mici, ca deocamdata imi cam prind urechile cu aparatul nou.
revin si eu cu meniul zilnic (in week-end a fost aiurit tare, si pe alocuri neconform (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ) D - un ceai verde, cereale cu lapte ora 11 - un mar P - salata de vinete, un ou umplut, somon afumat, castraveti si ardei rosu C - ciorba de pui. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Ziua buna drageloooor!
Uf,ce vreme cameleonica...ma enerveaza de-a dreptu`... da` las`ca profit si stau si ma uit la un film cu ocazia asta si mai fac niste lectii la engleza. Io-s happy ca incep sa scad la cantar..desi e de mirare cumva,pt ca am tot gustat in ultima vreme din una-alta...am observat ca daca mananc ceva dulce in prima parte a zilei nu se pune,se pune insa daca pap dupa pranz...e incercata pe pielea mea...nu stu` la voi cum e... Roxanica,la mine e nasol cu nautu` si fasolea..linte n-am papat,iar mazarea e ok...am o tinctura de ghimbir care mai reduce din efectele neplacute ale celor balonante...o iau dupa masa,si parca e mai ok...si mai nou,nu`mi mai e rau de la mujdeiu` de usturoi...ca ieri am papat pastravu` cu mujdei si a fost chiar ok.. Azi am papat: MD- fulgi de ovaz cu lapte,ca deobicei,ceai verde G - o banana verde P- mancarica de spanac cu chiftele de dovlecei si spanac-foarte bune,yummy...am papat fara numar (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) n-a mai intrat si salata pe langa astea G- ceva fructe:un mar,o portocala,ca deobicei Am observat ca si la voi e problematic in weekend cu mancatu`...si pe mine ma domina o pofta de mancare,de dulce,de toate...si mai ales cand stau acasa...cand nu-s acasa,mai si uit...dar si unde ma duc,mai ca as infuleca o inghetata,mai un suc...obiceiuri proaste,de care tre` sa ne despovaram... Pupici si o zi faina |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 149 Joined: 24-February 08 From: Constanta Member No.: 3,360 ![]() |
Dupa o noapte alba-ca zapada (sau mai bine zis, cam verde.. de la ceai.. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )meniul meu este:
MD: (luat in 5minute pt k intarziam la mnk) o bucatica de peste de la cina cu putina salata de varza. G: un mar si o para verzi P: o slaata verde+ bors de fasolica+ ceapa verde.. exact ca un taran.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )) G,C n'am idee.. parca mi'e foame si nu prea. probabil niste mere si o banana verde... saptamana asta mi'am propus sa nu pup alune sau migdale deloc.. oricat de mult as pofti... sa speram ca merge treaba! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) v'am pupat, ma duc sa ma straduiesc sa adorm.. dar cred ca am o concentratie de ceai verde prea mare in sange.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )) am trei nopti nedormite.. si mai rezist vreo doua (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) pupicei. |
|
|
![]()
|
|
Eu mi-am schimbat planul ca tiganul. Din cauza zilei agitate, n-am apucat sa pap la pranz decat pestele pane pe care l-am luat de acasa, fara salata. Asta seara sa recuperez, ca ma simteam tare flamanda, am devorat restul de peste din frigider, cu rosii. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Tot acum, pe seara, am rontait niste fistic! |
|
|
gloriana |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am ramas datoare cu meniul de ieri.
Duminica: D: iaurt cu fulgi, o cafea P: crenvursti cu salata de varza S: mere, pere, capsuni Azi D: iaurt cu fulgi, o cafea P: crenvursti cu salata de varza (imi place la nebunie combinatia asta) S:lapte cat cuprinde. Am fost la stomatolog si sunt desfiintata la capitolul rontait sau la mestecat. Sper sa imi treaca pana maine. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 283 Joined: 16-January 08 From: Piatra Neamt Member No.: 3,047 ![]() |
Seara buna! Ieri am avut progam de voie ...orasul se vede minunat din telegondola.Spre mirarea mea nu am avut nici o senzatie de rau de inaltime(cred ca eram prea ocupata sa fac poze).
Am fost asa de aiurita ieri incat nu am mai postat pranzul:chiftelute de pui cu sos de rosii;muschiulet de porc la gratar cu salata verde ,ceapa si castravete. Meniul de azi MD iaurt 0,1% cu fulgi de grau si secara+ (IMG:style_emoticons/default/coffee.gif) cu lapte degresat P am preparat reteta de la kalua "resturi de carne cu sos de ceapa" cu adaos de ciuperci calite(era cam putina carne) si salata de rosii,castraveti si ceapa verdeYAM-YAM! C obisnuitele fructe:mar,mandarina si jumatate de grapefruit. Pescarush ,desi cu intarziere,iti trimit si eu cele mai bune urari pentru mezin.Sunt sigura ca petrecerea a fost minunata (IMG:style_emoticons/default/mwah1.gif) Stiti ce am observat? Chiar daca pe cantar nu sunt mari variatii,pantalonii au inceput sa alunece de pe mine (IMG:style_emoticons/default/dance.gif) Izabeluta iti spun sincer ca si eu astept concediul cu nerabdare...am ceva planuri in minte deja! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Irinica bine ai revenit printre noi. NOapte buna tuturor,dar mai ales lui cyl...cred ca trebuie sa intri la o cura de dezintoxicare de ceai verde.Incearca ceaiul de fructe de padure.E foarte gustos si revigorant si poate inlocui cu succes orice alt suc (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 04:03 AM |
|