![]() |
![]() ![]() |
![]() |
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pesca, imi fac mea culpa si-ti urez un 'La multi ani intarziat' pentru al tau copil. Nu stiu cum de-am uitat s-o fac. Si inca un 'La multi ani!' pentru ieri c-a fost ziua mamelor pe la voi. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Alinice, ce-mi place c-ai inceput sa devii mai vorbareata. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) This post has been edited by roxanica10: May 12 2008, 10:42 PM |
|
|
gloriana |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pesca, La multi ani pentru baiatul tau si de la mine. Eu sunt luata de val rau de tot. Am probleme cu o masea. Nu pot sa mestec si mananc numai lichide. Nu stiu ce o-i face cu regimul asta.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Drajele mele,
Iata-ma-s acasa.In deplasare am papat conform, cu o singura exceptie, prajitura Almondy(sper ca e corect?) de la Ikea.E delicioasa si nu mi-o refuz de cite ori merg acolo.Insa fara urmari asupra kilogramelor(m-am cintarit repejor azi dimineata), ptr ca am incercat sa repar greseala prin consumarea de legume crude. La Bucharest mi-am facut cumparaturi de la Mega Image, ceea ce va doresc si voua, ptr ca au fructe minunate: capsuni made in Romania deosebit de gustoase, caise si piersicutze la fel,produsele Inedit, sos de soia fara zahar, legume bio, ulei de masline grecesc f gustos,etc. Fain magazin, pacat ca nu e si la Iasi. Copila mea e aparent ok, tusea e f rara, toate investigatiile pulmonare, orl, sint ok, totusi, ea are acele crize de dispnee in noapte.De ex, asta noapte pe la 5 s-a repetat din nou (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Facem tratament si ptr candida(tot am terminat antibioticul) , poate fi si asta o motivatie. MD:capsuni, 2 caise, apoi: brinza de capra cu rosii, ulei de masline si busuioc, apoi 2 oua fierte. Pesca, sa-ti traiasca copilul, sa-i dea Dumnezeu ,sanatate, noroc si voua, numai bucurii de la el! Doctoreaso, eu mi-am comandat pe net,la Fares ceaiul verde.E drept ca am avut si alte 'cumparaturi' de facut de acolo. |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Multumesc de urari (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) roxy, gloriana si stoina. Asa e, a fost si ziua mamei, dar am fost prea ocupati cu sarbatorirea copilului, celalalt eveniment a cam trecut neobservat. Asta nu inseamna ca n-am avut fun. A, si fiind ziua mamei, m-am jucat si eu cu copiii la local, m-au lasat sa intru si eu fara sa mai platesc la jocuri, asa ca ne-am impuscat cu laser intr-un labirint in intuneric. (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
Stoina, ma bucur ca e mai bine fetita ta, sper sa-i treaca de tot tusea si sa te linistesti si tu. Sa trec la meniul - plan pe azi: D - cereale cu lapte ora 11 - un mar P - fajitas cu pui (faza 2), ardei rosu, castravete C - pui cu curry, salata. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
stoino, sosul de soia conform e fara zahar si fara grau!!
Am citit nu demult ca se poate face sos de soia din miso dizolvat (miso pentru supa japoneza de miso), numai nu stiu daca se gaseste asa ceva in tara. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Stoina dear, iti garantez ca n-o sa regreti. E tare bun si aromat, nu-i trebuie indulcitor, sau lamaie.
A propos de Bucuresti, fiica ta termina tot anul asta liceul? Tot la Bucuresti vrea sa dea? Pana acum am mancat: d - iaurt mic cu fulgi ovaz, cafea black p - limba de vita cu ghiveci de legume Ieri seara am mancat cam mult...2 cotlete de crap pane cu ceapa verde si rosie, apoi 3 mere pe la 9:30 - 10 pm...magarita!!! (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Deseara am chef de capsuni...si migdale.... (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) PS: aseara am probat compleul de "Nasha Reta" rosu ca focul. Inca ma incape...si are un decolteu.... (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) This post has been edited by dr_wise: May 13 2008, 02:07 PM |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 283 Joined: 16-January 08 From: Piatra Neamt Member No.: 3,047 ![]() |
Salutare fetelor...Eu sunt franta de oboseala si abia am terminat pranzul intarziat(din cauza de teza cu subiect unic-se pare ca eu sunt omul de sacrificiu din comisie,mereu ajung sa duc tezele la centrul de corectare (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) ).
Dar m-am tinut tare pe pozitii ,desi am simtit ca nu mai pot de foame! MD iaurt 0,1% cu fulgi de grau,orz,ovaz si secara;cafea cu lapte degresat G o felie de drob de miel si 2 cani de apa P branza cu smantana si usturoi ; omleta cu marar si salata de rosii cu usturoi C fructe, bineinteles.M-am obisnuit foarte mult cu cina de fructe si nu imi vine sa mai renunt la ea! Acum merg sa stau cu picioarele pe pereti caci ma dor de nu stiu ce-i cu mine...Va pup si va doresc o zi buna. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Aaaaaa! Alinice! Eu as prefera sa stau cu picioarele scoase pe geamul masinii, exact cum stau aia cu limba scoasa in reclama de la Timbark. Sa ma gadile vantul printre degetutele de la picioare si sa-mi maseze muschiuletii obositi...Yaaaaa!
Domle, daca nu-mi cresc muguri in curand de la atata ceai verde, nu-mi mai cresc niciodata!!!! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Eu am ajuns la fericita greutate de 49,2... sper sa nu ma culc pe-o ureche si sa scap in lucerna precum cornuta de vacuta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ))
is happy,asadar fericirea mea s-a vazut si-n papa de azi,care a fost f f f consistenta!si pe langa asta,dar NU in ultimu` rand azi mai am un motiv de fericire...cu al meu iubit,de 4 anisori...am crescut impreuna,ne-am educat,"mulat",unu` dupa altu`... CyL,dragu` meu e f constiincios...e aderat demult la Monti...mai scapa la cate un piure pe la servici,ca nu are un meniu f variat...in rest,el nu are probleme cu pofta de dulciuri...el e cu alea sarate...a slabit 10kg cu Monti...acu` e chiar slab si aratos..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sa purced in a`mi posta meniul meu extra-dotat: MD - o banana verde-verde (de-a dreptu` gretoasa de verde),mar ras cu scortisoara si fulgi ovaz,o portocala,cafea decof. cu lapte P - 4 chiftelute de ieri,4 masline imense,salata de cruditati din:mar,telina,morcov,fara maioneza,doar cu ulei de masline si un pic de otet,ceai verde,ceva alune G,C - cred ca ma prind prin oras astea doua,ca nu stu` ce surpriza are ubitu` meu pt mine,sper ca nu la vreo pizza (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ca-l omor. Alinice,relaxare placuta! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) c-o meriti. Acestea fiind spuse,va pup. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 24 Joined: 23-March 08 From: cluj Member No.: 3,532 ![]() |
Eu am o mare problema cu aprovizionarea. Sunt dintr-un orasel de provincie unde lumea n-a auzit de produse conforme. E un singur magazin unde se mai gaseste cate ceva, noroc cu patroana, care e de-a noastra! Aici nu exista Wasa, produse Inedit, faina de soia, naut si multe altele. Eu trebuie sa-mi fac aprovizionarea din Cluj si nu ajung pe acolo f. des. Asa ca rar reusesc sa gatesc unele din chestiile despre care se spune pe aici.
Azi: md- cereale integrale, tarate de grau, iaurt p- ceva asemanator cu Ratatouille cu tofu (ai mei au cerut sa pun si cartofi, am pus, dar eu n-am mancat) F. bun, doar ca am scapat cam mult piper! c- salata cu feta sau fructe, mai vad eu Azi dimineata m-a dezamagit cantarul, a aratat iar cu 500g mai mult desi am mancat conform. Cine sa-l mai inteleaga? Azi n-am gustat nimic intre mese. Maine gasca pofteste gulas de pui cu cartofi, asa ca iar tb sa gatesc separat pt. mine, vad ce idee imi vine. S-a dus linistea mea, au venit de pe-afara, va pup! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 02:49 PM |
|